Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canlarım ben 86 kg ile hamileyim şuan ve daha 7+2 deyim kilo verme sürecinde hamile olduğumu öğrendim şuan da olduğum kilodan memnun değilim sonraki aylarda problem yaratabilmesi açısından sizler kaç kg ile hamilesiniz hangi haftadasınız hem sağlıklı bir şekilde ilerleyip hem de nasıl kilo verebilirim yardımlarınızı bekliyorum
Önceki gebeliğimde 70 kiloyla kaldım 1 ayda 80 e çıktım kürtajdan sonra 75 e düşüp 75 le tekrar kaldım 3 aylık hamileyim güncel kilom 77. Kilolu hamile kalınca aşırı aşırı yemeğe abanmazsanız sanırım kilo alınmıyor çok kızlar içinizi ferah tutun
Önceki gebeliğimde 70 kiloyla kaldım 1 ayda 80 e çıktım kürtajdan sonra 75 e düşüp 75 le tekrar kaldım 3 aylık hamileyim güncel kilom 77. Kilolu hamile kalınca aşırı aşırı yemeğe abanmazsanız sanırım kilo alınmıyor çok kızlar içinizi ferah tutun