• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 kg üzeri ile hamile kalanlar 2026 anneleri

Canlarım ben 86 kg ile hamileyim şuan ve daha 7+2 deyim kilo verme sürecinde hamile olduğumu öğrendim şuan da olduğum kilodan memnun değilim sonraki aylarda problem yaratabilmesi açısından sizler kaç kg ile hamilesiniz hangi haftadasınız hem sağlıklı bir şekilde ilerleyip hem de nasıl kilo verebilirim yardımlarınızı bekliyorum ☺️

80 kg ve üzeri ile hamiş olan yeni anneler 2026 anneleri toplanalım 😂
Önceki gebeliğimde 70 kiloyla kaldım 1 ayda 80 e çıktım kürtajdan sonra 75 e düşüp 75 le tekrar kaldım 3 aylık hamileyim güncel kilom 77. Kilolu hamile kalınca aşırı aşırı yemeğe abanmazsanız sanırım kilo alınmıyor çok kızlar içinizi ferah tutun 😅🌸

Kilo alınmıyor olur mu elbette alınıyor.

Doğumdan sonra verirsiniz şu durumda zayıflamaya çalışmayın bebeğe kilo aldıracak şekilde beslenmelisiniz.

Önceki gebeliğimde 70 kiloyla kaldım 1 ayda 80 e çıktım kürtajdan sonra 75 e düşüp 75 le tekrar kaldım 3 aylık hamileyim güncel kilom 77. Kilolu hamile kalınca aşırı aşırı yemeğe abanmazsanız sanırım kilo alınmıyor çok kızlar içinizi ferah tutun 😅🌸

Ay hadi inşallah benim de şuan tek umudum bu kilo çok almadan sonuna kadar gidebilmek tabi bebeğim ve ben sağlıklı olalım öncelikle 😂🥰

Back
X