• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

80 kg üzeri ile hamile kalanlar 2026 anneleri

Canlarım ben 86 kg ile hamileyim şuan ve daha 7+2 deyim kilo verme sürecinde hamile olduğumu öğrendim şuan da olduğum kilodan memnun değilim sonraki aylarda problem yaratabilmesi açısından sizler kaç kg ile hamilesiniz hangi haftadasınız hem sağlıklı bir şekilde ilerleyip hem de nasıl kilo verebilirim yardımlarınızı bekliyorum ☺️

80 kg ve üzeri ile hamiş olan yeni anneler 2026 anneleri toplanalım 😂
Önceki gebeliğimde 70 kiloyla kaldım 1 ayda 80 e çıktım kürtajdan sonra 75 e düşüp 75 le tekrar kaldım 3 aylık hamileyim güncel kilom 77. Kilolu hamile kalınca aşırı aşırı yemeğe abanmazsanız sanırım kilo alınmıyor çok kızlar içinizi ferah tutun 😅🌸

Kilo alınmıyor olur mu elbette alınıyor.

Doğumdan sonra verirsiniz şu durumda zayıflamaya çalışmayın bebeğe kilo aldıracak şekilde beslenmelisiniz.

Önceki gebeliğimde 70 kiloyla kaldım 1 ayda 80 e çıktım kürtajdan sonra 75 e düşüp 75 le tekrar kaldım 3 aylık hamileyim güncel kilom 77. Kilolu hamile kalınca aşırı aşırı yemeğe abanmazsanız sanırım kilo alınmıyor çok kızlar içinizi ferah tutun 😅🌸

Ay hadi inşallah benim de şuan tek umudum bu kilo çok almadan sonuna kadar gidebilmek tabi bebeğim ve ben sağlıklı olalım öncelikle 😂🥰

Kızlar benim bacaklarım ağrırdı adet gelmeye 1 gün kala fln. Bugun herşey iyi güzel ama bacaklarım aniden ağrımaya başladı öyle bole değil. 1 gun gecikme oldu olacak bugunu de atlayınca. Regl olmadım şükür degerım de 142 idi ya dün... Sizde de var mı bacak agrısı. Kızımda yasadığım çoğu seyı unutmusm onundısında kasık cekılmesı agrısı ve uyku deli gibi arttı bugun☺️

Bende 110 kilo ile hamileyim. Üstelik kendim istedim. İlk gebeliğim dede 102 kilo ile hamile kalmıştım

4. Aya kadar kilo verilebilir demişti diyetisynm. Bol su ve vitamin desteği ile.
İnşallah. Kendi evimde değilim annem ameliyat oldu. İlk gebeliğimdede böyle olmuştu. 102 ile kaldım 105 ile doğum yapmıştım. İnşallah bundada öyle olur. Yüryüş ile desteklemeyi düşünüyorum. İlk sezaryen olduğu için buda sezaryen olacak ister istemez. İlk çocuğum 3 yaşinda çünkü.

Canlarım ben 86 kg ile hamileyim şuan ve daha 7+2 deyim kilo verme sürecinde hamile olduğumu öğrendim şuan da olduğum kilodan memnun değilim sonraki aylarda problem yaratabilmesi açısından sizler kaç kg ile hamilesiniz hangi haftadasınız hem sağlıklı bir şekilde ilerleyip hem de nasıl kilo verebilirim yardımlarınızı bekliyorum ☺️
Bende kilo verme sürecindeydim gebe kalmak icin 7-8 kilo verince gebe kaldım. Boyum 1.60, tiroid insulin direnci pcos vardi.
Suan kilo vermeye takilmiyorum, saglikli beslenmeye yürüyüşe dikkat ediyorum.
88 le hamile kaldim arada 87 lere iniyor almadim daha hic😅 ikinci trismesterde aliniyormus bakalim verdiklerim kadar almak hedefim max 😅

Merhaba hanımlar, ben de ilk hamileliğimde 80le başladım 95le bitirdim. Sonra da 95te kaldım öyle hiç eksilemedim :( şimdi de 2. Ye hamileyim.

İlki gibi rahat geçmiyor çok bulantılı ve sıkıntılı. Çok şükür şeker tansiyon falan yok aşırı kusma da yok ama eskiye göre çok çok az şey yiyorum gayet sağlıklı hafif şeyler yiyorum. Hamurişi tatlı hiç yiyemiyorum ama yok arkadaş gram eksilmiyorum gram!! Hatta dr kontrolünde yarım kilo almış gözüküyorum hiç bir şey anlamıyorum ben bu işten :( Bu kilo olayı çok kafama takılıyor

Merhaba hanımlar, ben de ilk hamileliğimde 80le başladım 95le bitirdim. Sonra da 95te kaldım öyle hiç eksilemedim :( şimdi de 2. Ye hamileyim.

İlki gibi rahat geçmiyor çok bulantılı ve sıkıntılı. Çok şükür şeker tansiyon falan yok aşırı kusma da yok ama eskiye göre çok çok az şey yiyorum gayet sağlıklı hafif şeyler yiyorum. Hamurişi tatlı hiç yiyemiyorum ama yok arkadaş gram eksilmiyorum gram!! Hatta dr kontrolünde yarım kilo almış gözüküyorum hiç bir şey anlamıyorum ben bu işten :( Bu kilo olayı çok kafama takılıyor
Diyetysne başlayın bu aylarda şeker tansiyon değil ileriki aylarda da olmasın ki 4. Aya kadar kilo verebilirsiniz. Yaz olduğu için ödemden olablr kilo vermeysnz ama

Merhaba.saglikla kavuşun bebeğinize. Ben de 88 le hamile kaldım. Bulantı iştahsızlık şuan 3 kilo verdim. Ama 3 4 gündür daha rahat yiyorum. Sizin güncel kilonuz kaç oldu merak ettim ?
Amin tesekkur ederimm sizde sağlıkla kucaginiza alin İnşallah, ben yedigimden hic kismadim yani bulanti olsa da bastirdim yedim :) saglikli beslenmeye calistim ama arada kacirdigim oldu illa. 87 yim suan 1 kilo gitti sadece

Back
X