- Konu Sahibi afrikalikezban
-
geçen hafta pazartesi diyetisyene başladım, oradaki tartıma göre 83,800 gr 'mışım :) bu pazartesi 82,500 olmuşum....
az önce bı butıge gırdım 38 beden kot gomlek kalcaya kadar ınenlerden ama arkadan pılelıydı olduda sıktı ben dökümlü severım alamadımmmmama morel bozmak yok 87 kıloyken dugmelerı kapanmazdıı cunkı emınım ankara ıcın alacaktım yaaa gunduz ve gecesı kuzenlerle dısarıda olucazz napsam bılemedım bı elbısem var ama fotosunu bulursam atim gunluk gıyılırmı bı bakınnn
ayrıca b.ime gırdımm ona baktım buna baktımm tatlılara baktmmmm bıttter cıkolat aldmm ıkı uc parca yıcem kahveynen :18:
he he bitter çikolata türk kahvesi yanında çok güzel giderrr ders çalışırken alışkanlık yapmıştı bu ikili bana öylede kaldı
az önce bı butıge gırdım 38 beden kot gomlek kalcaya kadar ınenlerden ama arkadan pılelıydı olduda sıktı ben dökümlü severım alamadımmmmama morel bozmak yok 87 kıloyken dugmelerı kapanmazdıı cunkı emınım ankara ıcın alacaktım yaaa gunduz ve gecesı kuzenlerle dısarıda olucazz napsam bılemedım bı elbısem var ama fotosunu bulursam atim gunluk gıyılırmı bı bakınnn
ayrıca b.ime gırdımm ona baktım buna baktımm tatlılara baktmmmm bıttter cıkolat aldmm ıkı uc parca yıcem kahveynen :18:
canım toparlayıcı korsede giyebilirsin ben giyiniyorum en azından kilolar sarkık durmuyo :)
Özgecim ben gelirim yeterki diyet olsun ama afrikalı da geldi sanki :44: nasıl oldu bu iş ben bir şey anlamadım
ben kiloyu filan geçtim keşke hamile kalabilsemyaaa ben hasta olmadım 1 aydan fazla oldu
kendimi hafif hissedeceğime şiştikçe şişiyorum
bu kiloyla bide hamile kalırsam
artık beni yerimden kaldırmaya vinç çağırırlar
aaaaaaaaaaaaa
ben kiloyu filan geçtim keşke hamile kalabilsem(( her şeyin hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?