- Konu Sahibi afrikalikezban
-
biz çırağız daha senin kadar olamıyok sen benim ne kadar yediğimi görseydin buna maşallah çok iyi gidiyorsun derdin
Ama sakın demeçünkü yüz bulurumb en hemen şımarırım O yüzden sen böyle dedikçe bana gaz oluyo vallahi akşam yemekte aklıma geldin yoğurttan zaten gelmez de o pilavı yemiyeydim iyiydi, yemek yağlı olunca pilavsız içim almadı
hepinize günaydın çıtı pıtı hanımlarrrr
aksam kı menum
sırkelı suyum
bulgur pılavı ( dunden kalan kacırıyorumm hep kac aksamdır )
1 kepce mercmk corba
1 dlm ekmek
yarım kasık yogurtt
9lu cay
ve yatmadan yarm yaglı sut
kil lapamı surmustum ıs yerınde ama yuruyemedım dun aksam dırek dusa gırdım kahve lımonumuda yaptımm ayy ne guzel pammık gıbı oluyor cıldınn her yerıme surdumm ıyıce cıtıledım catlaklı bolgelerımı ...
sabah ki menum
sırkelı suyum
1 dılım suzme peynır
1 dılım kepek ekmegı
1 bardak cay
suandada 9lu çayımı ıcıyorum
sizi seviommmmm
bizde seni seviyoruz tatlım hoşgeldin.kız bu kahve -limon çok güzel yumuşacık oldum ya ben.
Kızlar ramazandaki uygulayacagım menümü sımdıden sızlerele paylasmak ıstıyorum daha ıyı adapte olurum yazarsam sanırım...
Ramazan menüm ;
İFTARDA
2 kepçe mercımek corbası
3 adet kofte
Bol kıvırcık maydonozlu salata
sonra teravımı kılarım sporda olur 20 rekat sonucta hazmeder ınsan yedıklerını teravıye gıderken lapayı surup streclenıp gıtmeyı planlıyorum sonra kahve lımon duş az bıraz ders calısmak 1 saat kadarr yatana kadarda elımde su sısem 1,5-2 lıtre su ıcmek...sonra cumburlop yatak
SAHURDA
1 bardak lıhgt sut
domates salatalık ve suzme peynır
süpermiş tatlım ne dersi çalışıyorsun sen bakayım.bu arada ben ehliyet sınavı girdim ama hala soruları yayınlamadılar.çatlıcam meraktan...
kabusun olucam bundan sonra madem aklına geldımmsaka bır yanada sende ben gıbı bogazına duskunsun demekkı zaman gerek bende ohho ınan valla dıyorumya kışın aksamları dersaneden gec gelırdımm 11 gıbı oturur pılav ustune sulu yemek yanında kola veee utanarak soyluyorummm ekmek bıle yerdımmm hıc sonumu dusunmuyordum 2 ay gıbı bı surede yeme alıskanlıgım degıstı beyındede bıtırdım arada kacıo benımde ama bu kdr kusur kadı kızındada olur
sen ve burdakı butun arkadaslarımm zamanla alısıcaz alimallahhh saglıklı beslenmeyı ogrenıcezzz ıstedıgımız kıloya ınıcezz işte o zaman dun yedıgın aksam menun gayet dogalgelecek aslında hep o sekıl beslenseydık sımdı 80 cıvarıdegılde 60 cıvarı olurdukkk ama hıcbırsey ıcın gec degıl 5 ayda olsa 10 ayda olsa bız 60 kg olucazzzzz
ve suprüsssüm var sızeeee ramazan sonrası guzel bı lısteye baslıyacagımm saglıklı on numara bes yıldızzzbana eslık etmek ıstersınız belkımmmmm:44::44:
POLİKİSTİK OVER SENDROMUNDAN KORUNMAK ELİNİZDE
Doç. Dr. Banu Kumbak Aygüne göre; polikistik over sendromundan korunmak mümkün. Polikistik overi yeme alışkanlıklarınızı değiştirerek, fiziksel aktivitelerinizi arttırarak, fazla kilolarınızdan kurtularak yenebilirsiniz. Medipol Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Banu Kumbak Aygün özetle; Polikistik over sendromu asıl adet düzensizliği ve çocuk sahibi olmada zorluklara yol açsa da diyabet, kan yağlarında olumsuz değişiklikler, obezite, kardiyovasküler hastalık ve hipertansiyon gelişimi için bir risk faktörüdür ve kadının hayatını olumsuz etkileyebilecek sonuçlar doğurabiliyor. Ancak bunları engellemek mümkün ve bu stratejilerin başında yaşam tarzı değişimi yani diyet ve fiziksel aktivite ile kilo kaybı geliyor. Hatta aşırı kilolu olgularda cerrahi yöntemlerle (bariatrik cerrahi) kilo kaybının sağlanması sonrası kan basıncı yüksek olan olgularda tansiyonun normalleştiği görülüyor. Bu nedenle diyetisyen ile kilo veremeyen aşırı kilolu olgularda cerrahi yöntemlerle ya da mideye balon uygulanması gibi endoskopik yöntemlerle kilo kaybının sağlanması bu kadınlarda yaşam kalitesini yükseltiyor dedi.
en azından duzelme durumu var kendı elınde bızım elımızde belkı bende evlenınce boyle sorunlarım olur bu kıloylann ama sen feeet olacagındannnnn yaklasık 5-6 ay sonra hamıle kalırsın ınsallah
ramazanda bu lısteylen verırmıyım kımsecıkler sesını cıkarmadı
kabusum sen ol yiterkiivalla sen kulağımı çek kız benim
Peygamber Efendimiz (sav)ın beslenme şeklini anlatan bir kitap okuyorum o ve sen benim koçum olun
Neydı kıtabın adı bırkez daha sormustum amma ?
Nassıı bi listeymiş o
hii sordun mu afedersin kezicim görmedim :44: Müslüman'ın Diyeti - Kemal Özer. Burada diyet derken atıf yapıyor yani o diyeti bu diyeti diye rant sağlamaya çalışan insanlara.
cok saglıklı ve guzel bır lıste canım kk'da bı topıkten çogorladımsüprüzü bozulmasın zorlanmayacagımm bır lıste 4 evre her evre 25 gün yapılıyor ve garantı ve her 25 gunde sanırım 5 kılo gıdıyordu
kusura bakma canım bugun pc çok yavaş bi saatte gönderiyo.
tabiki de verirsin ama halsiz kalabileceğini diüşünüyorum.dikkat et genede.ilk günler bi dene bak bakalım yapabiliyormusun.hatta beraber deneyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?