80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

kabusun olucam bundan sonra madem aklına geldımm saka bır yanada sende ben gıbı bogazına duskunsun demekkı zaman gerek bende ohho ınan valla dıyorumya kışın aksamları dersaneden gec gelırdımm 11 gıbı oturur pılav ustune sulu yemek yanında kola veee utanarak soyluyorummm ekmek bıle yerdımmm hıc sonumu dusunmuyordum 2 ay gıbı bı surede yeme alıskanlıgım degıstı beyındede bıtırdım arada kacıo benımde ama bu kdr kusur kadı kızındada olur

bizde seni seviyoruz tatlım hoşgeldin.kız bu kahve -limon çok güzel yumuşacık oldum ya ben.

sen ve burdakı butun arkadaslarımm zamanla alısıcaz alimallahhh saglıklı beslenmeyı ogrenıcezzz ıstedıgımız kıloya ınıcezz işte o zaman dun yedıgın aksam menun gayet dogalgelecek aslında hep o sekıl beslenseydık sımdı 80 cıvarıdegılde 60 cıvarı olurdukkk ama hıcbırsey ıcın gec degıl 5 ayda olsa 10 ayda olsa bız 60 kg olucazzzzz

ve suprüsssüm var sızeeee ramazan sonrası guzel bı lısteye baslıyacagımm saglıklı on numara bes yıldızzz bana eslık etmek ıstersınız belkımmmmm:44::44:

POLİKİSTİK OVER SENDROMUNDAN KORUNMAK ELİNİZDE

Doç. Dr. Banu Kumbak Aygün’e göre; polikistik over sendromundan korunmak mümkün. Polikistik over’i yeme alışkanlıklarınızı değiştirerek, fiziksel aktivitelerinizi arttırarak, fazla kilolarınızdan kurtularak yenebilirsiniz. Medipol Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Banu Kumbak Aygün özetle; ‘’Polikistik over sendromu asıl adet düzensizliği ve çocuk sahibi olmada zorluklara yol açsa da diyabet, kan yağlarında olumsuz değişiklikler, obezite, kardiyovasküler hastalık ve hipertansiyon gelişimi için bir risk faktörüdür ve kadının hayatını olumsuz etkileyebilecek sonuçlar doğurabiliyor. Ancak bunları engellemek mümkün ve bu stratejilerin başında yaşam tarzı değişimi yani diyet ve fiziksel aktivite ile kilo kaybı geliyor. Hatta aşırı kilolu olgularda cerrahi yöntemlerle (bariatrik cerrahi) kilo kaybının sağlanması sonrası kan basıncı yüksek olan olgularda tansiyonun normalleştiği görülüyor. Bu nedenle diyetisyen ile kilo veremeyen aşırı kilolu olgularda cerrahi yöntemlerle ya da mideye balon uygulanması gibi endoskopik yöntemlerle kilo kaybının sağlanması bu kadınlarda yaşam kalitesini yükseltiyor’’ dedi.

en azından duzelme durumu var kendı elınde bızım elımızde belkı bende evlenınce boyle sorunlarım olur bu kıloylann ama sen feeet olacagındannnnn yaklasık 5-6 ay sonra hamıle kalırsın ınsallah

süpermiş tatlım ne dersi çalışıyorsun sen bakayım.bu arada ben ehliyet sınavı girdim ama hala soruları yayınlamadılar.çatlıcam meraktan...

süpermiş tatlım ne dersi çalışıyorsun sen bakayım.bu arada ben ehliyet sınavı girdim ama hala soruları yayınlamadılar.çatlıcam meraktan...

inşallah gecmısındır canımm benımmm

ben SMMM staj baslatma sınavına hazırlanıyorumda mart sınavına gırdım kazanamadım bazı sıkıntılarım vardı aılevı vs son 1 ayım cok onemlıyken sorunlardan basımı kaldıramadımm ama sımdı kasım sınavına hazırlanıcam ve kımseyııı hıcbır olayı umursamıcamm ve basarıcammm Allahın ıznıylennnnn

kabusum sen ol yiterkii valla sen kulağımı çek kız benim
Peygamber Efendimiz (sav)ın beslenme şeklini anlatan bir kitap okuyorum o ve sen benim koçum olun

Nassıı bi listeymiş o

evet canım sağlıklı beslenmek her şekilde her yerde karşımıza cıkıyor. düzenli ve sağlıklı beslenmek ve spor yapmak :)

Evet sabah kahvaltıdan sonra henüz bir şey yemedim Öğlen ne yiyeceğime henüz karar vermedim ancak bir çorba ile -ekmeksiz- öğünü geçirmeyi planlıyorum. Akşam da sebze yemeği yapmayı planlıyorum bugün pazara çıkıciim de bakalım neler varmış

hii sordun mu afedersin kezicim görmedim :44: Müslüman'ın Diyeti - Kemal Özer. Burada diyet derken atıf yapıyor yani o diyeti bu diyeti diye rant sağlamaya çalışan insanlara.

günler once sormustum bebegım sende soylemısıtın ben unutmusum en kısa zamanda temin edicemmm o halde

kusura bakma canım bugun pc çok yavaş bi saatte gönderiyo.
tabiki de verirsin ama halsiz kalabileceğini diüşünüyorum.dikkat et genede.ilk günler bi dene bak bakalım yapabiliyormusun.hatta beraber deneyelim.

anca beraber kanca beraber ama sız ıste evlı oldugunuz ıcın canlar eslerınıze guzel ıftarlar hazırlar azıcıkda tırtıklarsınız hadı bısey demıomm kapadımm gozumuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…