80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

afrikalikezban

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
521
21
48
İstanbul
Birkaç topik açtım ama tutunamadım şimdi ise sıfırdan bir topıkle devam etmek ıstıyorum ...
Katılmak isteyen 80den 60-65 kıloya dusmek ıcın çabalayan , çırpınan arkadaşları beklerim ... Kapım herkese açık ..

Ben mart ayında 86 kıloydum mayısta dıkkat etmeye basladım halende o sekılde devam edıyorum bır nevi diyette denilebilir ve şuanda 79-80 arası bir kılodayım hedefim 63 kılo olmak ...

Bu topikte uygulayıpta sonuçaldıgım herşeyi paylasacagım inş

UYGULADIKLARIM
1-güne başlarken ilk uyandıgımda 1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sırkesı karıstırıp ıcıyorum
2-sirkeli suyun ardından 1 nescafe ıcıyorum sekersız
3-bır bardak lıght sute 1 yemek kaşığı yulaf kepeği karıstırıp içiyorum
4-kahvaltı , ögle , akşam yemeğimi yıyorum çavdar ekmegi birer dilim her ögünde ...
5- 1. ve 2. maddeleri uyumadan tekrarlıyorum ve gun ıcerısınde 3 lt su içiyorum artı 10 km yuruyus

çok faydasını gordum 15 gundur uyguluyorum yaklasık 3-4 kg vermişimdir öneririm

Son düzenleme:
slm ben de varım, şuan 78 im.. 82 ile başladım, 27 mayıstan beri karatay yapıyorum ve çok memnunum 4 kilo verdim hem de hiç aç kalmadan... ben de tavsiye ediyorum..

tam bir ay oldu o halde bugün senide tebrık ederım canım bende mayısta baslamıstım 86 kılo cıvarındaydım suanda 79 kıloyum hiyyu

İşte aradığım başlık! Ben de tartıldığım bu sabah itibariyle 81.6 kgyum. Burada düzenli paylaşım yaparsak harika olabilir! KK'ya yeni üye oldum o kadar çok başlık var ki bitanesine tutunma ihtiyacı hissettim :)

işte emin ellerdesin sırtını yasla arkana derin bir nefes al ve iyi ki buradayım de bende cok eskı sayılmam canım yenıyım ben hergun yapıcam paylasımlar yararlı bilgiler püf noktalar kullandıgım iksirler felan ben 1 ay olmadı buradayım 20 gun felan oluyordur 4 kg rahat verdım

slm başlığına bayıldım goşup geldim aslında başka bi topikteydim ama topiğimiz dağıldı
zaten diyete de ara vermiştim yeniden başlamak istiyorum
aranıza katılmak isterim

Benim önce nefsime hakim olmayı öğrenmem lazım. Her ikram edileni kabul etmemem lazım. Falan filan gibi şeyler :)
Smile göremedim ekranda seçemiyorum =)

tabı canım büyük memnunıyetle hosgeldinnn zillerimle karşılıyorum seni

teşekkürler tatlım ozaman kısaca kendimden bahsedeyim
1,65 boy 27 yaş 75 kilo
geçen aydan beri eşimle diyetteyiz o yaklaşık 40 günde 10 kilo verdi ben ise tebrik et beni :2 kilo verip 1 alarak yine aynı kilomdayım
evde artık psikolojim bozuldu daha çok yemeğe tatlıya verdim kendimi
bana dur diyecek birilerini arıyorum

Benim önce nefsime hakim olmayı öğrenmem lazım. Her ikram edileni kabul etmemem lazım. Falan filan gibi şeyler :)
Smile göremedim ekranda seçemiyorum =)

canım inan kı bende öyleydım ama nesif meselesi oyle bırseykı porsıyona gore degısıyor sana uzatılan bı tabak borekten bır adet yemen sana zarar vermez dıyetını aşırı etkılemez ama oglen borek yıyp aksamada pılavdı ekmektı felan kacırırsın ipin ucunu tutamazsın ... az bıraz benslenme alıskanlıgını duzene oturtsan zaten devamı gelır sahsen ben borekte yıyorum ama 1 adet yada bır dılım vs vs bol bol su ıcıyorum 3 lt en az beyaz ekmek hıc yok her ogunde bır dılım cavdar yıyorum ac kalmıyorum uzun vadede verıyorum ama saglıklı oldugunu dusunuyorum ...mısal ben abur cubura o kadar duskundum kı muhakkak her guın cıkolata kek kola tuketırdım onları kestım sımdı ıse sadece bıtter cıkolata alıyorum 4-5 parça yıyorum bıkac gun sonrada kalanını yıyorum =) 9lu çayı aldım sabah aksam demlıyorum ıcıyorum .. sabah aksam sirkelı suyumu ıcıyorum 10 km işe gelirken eve donerken yuruyorum .. azar azar gıdıyor ama pes etmıyorum tam dıyet yapacam desem agır bır dıyet mutlaka bozuyorum onemlı olan sana zararı oldugunu dusundugun seylerı mumkun mertebe hayatından soyutlaman en azından bır surelıgıne .. bı 5-10 kılo verdıkten sonra arada sırada yersin bunyen alısır zaten nacizane fikirlerim tabiki ...

eşini tebrik ediyorumm senide ayrıca çünki yaptıgın yanlısın farkındasın en azından kendıne bır dur demen lazım cunkı 7000 kalorı 1 kılo edıyor bır adet cokonatta sanırım 180 kalorı var ve sen tatlı dıyorsunn 1 haftada tatlıyı hergun tukettıgını dusunsene en az yarım kılo alıyorsun demek ayda 2 kılo eder yılda 24 kılo olmasada her yıl sonunda 10 kılo aldıgını dusunursun sımdı sen kendıne dur demeye hazır mısın o onemlı eşinnnn zayıflıyor sen sıskomu olmak ıstıyorsun ?

Ben de abur cubur düşkünüyüm, ama son 1 yıldır o kendimi kontrol edemeden gözüm dönerek yediğim abur cuburlardan kurtuldum. Şimdi de yemeği kaçırıyorum :)
Vee evet bugünü ve saati not alıyorum, çünkü bilinçli beslenmeye hemen şimdi başlıyorum! Erteleye erteleye hayatım ertelendi yahu!

ayrıca canım 1 yılda 10 kılo alıyorsak aynı sekılde verecegımız kılolarıda boyle deegerlendırmek lazım ayda ıkı kılo verdım 1ini geri aldım dıyorsun bozmasaydın eger 1 yılda 10 kılo verebılırdın

Ben kendime hedef koyunca bazen çok güzel gaza geliyorum bazen de o hedefe ulaşamayacağımı o kadar süre içinde anlayınca ters tepiyor. Yazın bitmesine 2 ay var. Temmuz-Ağustos bu iki ayda çok iyi kendimi hazırlamam lazım yeni beslenme alışkanlıklarıma. Bunun 1 ayı Ramazan zaten? Güzel bir arınma olacak oruçla zihnen ve bedenen. Kendime normal bir hedef seçiyorum. Yaz sonunda Eylülün ilk günü kendimi 75 kg olarak görmek istiyorum.

ben canıma kast etmısım resmen vucuduma kendıme psıkolojıme suanda zayıfladıgımı farkettıkce ve ınsanlardanda yorum aldıkca dahada hırslanıyorum neşelenıyorum bırlıkte basarırız cnm inşş

ben hedef koydugumda aynen olmayacagını dusundukce ters teptı hep mesela gecen cuma dedımkı haftaya pazara kadar 4 kılo verıcem ama mantık dışı bırsey ben o 4 kıloyu 1haftada almadım kı beslenmemı degıstırmem en mantıklısıymıs en basında bunu yaptımmm senıde tebrık edıyom herkesı tebrık edıyom bu topıktekı

Ben de işte bu yüzden 6.6 kiloyu 2 ayda verme hedefi koydum. Sonuçta müthiş bir ödem var vücudumda şu an. O ödemleri atabilirim gibime geliyor. Sonra ayda 2 kilo versem de bana kâfi. Ben seni de diğer arkadaşları da tebrik ettim gitti Smileyini (ç)aldım bulamadım mesaj panosunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…