80 kilo olanlar goşunn bacılarr goşunn !!!

Biberiye yagı = 5tl
kakao yagı = 6tl
üzüm çek.yag= 6tl
portkl.yagı = 4 tl
ozon yagı = 25 tl

toplam 46 tl ve her bırındende 1 corba kasıgı konuluyor+kil ve yesıl cay olayıda var bu karısım bı kase cıkarr o da ortalama 6-8 sürümde ancak bıtıyor yaglarda 4-5 karısım kadar gıtse 5*8 = 40 kere sürebılırsınız 50 tl lık butce ayırırsanız dıye dusunuyorum bende yapıcam evde artık cunkı

devam etsene o zaman dur bakalım bende sorayım bi kaç aktara burda bulabileceğimi sanmıyorum ama şansımı deneyeyim.

Zaten sen kullanıp memnun kaldığın için alıcam.:34:

canım az once duz bı malıyet cıkardım parasında degılım tabıkıde ıncelımde ne olursa olsun ama aktardan aldıgım lapaya emınımm yagları helekı ozon yagını orda yazan oran kdr koymuyorlardır basıyorlar kili basıyorlar kili satıyorlar gunah almıyayım genede ama bence oyledır cunkı bıldıgın sadece kıl var sankııııı

canım az once duz bı malıyet cıkardım parasında degılım tabıkıde ıncelımde ne olursa olsun ama aktardan aldıgım lapaya emınımm yagları helekı ozon yagını orda yazan oran kdr koymuyorlardır basıyorlar kili basıyorlar kili satıyorlar gunah almıyayım genede ama bence oyledır cunkı bıldıgın sadece kıl var sankııııı

doğumdan sonrada yapılabilir bu kür bence maaşımı alayım alcam bende :)

80 olsam keşke diyorum :) en az 95 varımdır 4 senedir tartılmıyorum bile pcos hastasıyım üstüne bir de hipotiroidim var ohhh sonra kilo vermek için uğraş dur boşuna veremiyorum hiççç :((:19:

canlar öğle yemeğimi yedim.
menüm;
az yağlı kabak yemeği
2 dilim kepek ekmek
1 demet maydonuz

güzeller ben geldim
öğle yemeğim 2 küçük dolma yoğurt çorbayı çok beğenmedim 2 kaşık anca almışımdır
ekmek yok.ha bide kuru fasulye salatası vardı ilk defa yedim fena değildi...
bu arada kil lapasına bayıldım bende yapcam ama param yok önce bi süre biberyağı denemek istiyorum bide kahve -limonu

öğle yemeğim

3 yemek kaşığı şehriyeli bulgur pilavı

3 yemek kaşığı taze fasulye

arada da 1 pk diyet bisküvi 1 kupa şekersiz yeşil çay

bizim işyerinde öğle yemeği yok

artık bunlar akşamdan kalma yemekler

olmadı soğuk sandeviç yaparım olmadığı zaman

güzeller ben geldim
öğle yemeğim 2 küçük dolma yoğurt çorbayı çok beğenmedim 2 kaşık anca almışımdır
ekmek yok.ha bide kuru fasulye salatası vardı ilk defa yedim fena değildi...
bu arada kil lapasına bayıldım bende yapcam ama param yok önce bi süre biberyağı denemek istiyorum bide kahve -limonu

hoşgeldin hemşom :7:
nasılsın?
bende bugün sorcam bakalım bulursam yapıcam kil den

bende zayıflama kemeri var adı öyle geçiyor

kemeri beline göbek çevrene bağlıyorsun

ayrı modlarda masaj yapıyor 45 dakka onada başlıyacağım bu akşamdan itibaren

tartımm geldı kızlarrr veee hemen sıftahı yaptım dıgıtalll 80.0 kg cıktımm tok karnıma :21::21: tespitim dogruymuıs demekkı

ögle menum

3 dılım salam
2 kck dılım beyaz peynır
3 adet zeytın
1 parca smt 2 parca açma :18: mısafırımız varda ofısteee bende yıdım aksama dengelerımm suyuma yenı basladımmm

Canımm dun aksam lımon almayı unuttum ya ben ... Bgn sabah annemle markete ugradkk hemen 1 kılo aldırdım aksam baslıycamm cnm

tartımm geldı kızlarrr veee hemen sıftahı yaptım dıgıtalll 80.0 kg cıktımm tok karnıma :21::21: tespitim dogruymuıs demekkı

ögle menum

3 dılım salam
2 kck dılım beyaz peynır
3 adet zeytın
1 parca smt 2 parca açma :18: mısafırımız varda ofısteee bende yıdım aksama dengelerımm suyuma yenı basladımmm

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah 60kg olduğun zamanlarıda görürsün. :8:

Back
X