80 KİLODAN 58 KİLOYA DÜŞME SERÜVENİİİM (HENÜZ DEĞİL :) )

nameless_lonely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
19
13
28
Merhaba arkadaşlar siteyi hep kullanıyordum ama şimdi kayıt oldum daha.
Sizle birlikte inşallah kilolarımı vereceğim çünkü daha yaşım çok küçük ve ben bu şekilde olduğum için 3 gün önce olan lise mezuniyetine gidemedim . hesaplarımı kapattım çünkü üzüldüm herkes eğlendi ama ben gidemedim.:KK43::mad:

her neyse benimde hayallerim var üniversiteye hazırlanıyorum gayette başarılıyım ama insanın görüntüsüde biraz iyi olmalı eger bu şekilde giderse çok daha fazla kilo alıcam üniversite de lise gibi zehir olacak

ben çok büyük bi karar verdim bu kilolar hesaplamalara göre ve spora göre 5 ayda gidiyormuş ben biraz daha dikkat edip 4 aya indirebilirim :-):-)

düzenli bi diyet listem yok sadece günde almam gereken kaloriyi alıp spor yapıcam aslında 3 gün oldu başlayalı ama daha dikkatli olmam gerek :) :KK49::KK49::KK49:

ha bu arada 3 yıldır diyet konusunda başarısızım bu yıl sınavdan dolayı da 10 kilo alınca tabi hayatım zehir oldu. Artık her gün sizinle yediklerimi ve sporumu paylaşmaya calışacağım insallah bana Ablalarım ve kardeşlerim destek olurlar hissediyoruuuum :)):):):KK15::KK36:

TEKRAR GELDİİM VE MERHABALAR
bugün diyetimin 1. günü kendi kendime konuşuyormuş gibi yazsam bile umarım beni okuyan vardır

Buraya yazmak, düzenli beslenmemi bırakmamamı sağlıyor sanki okuyanlara ihanet ediyorum (kendimden ettiğim ihanetten sonra) :) emin olun istediğim kiloya ulaşana dek kurallarımı yıkmayacağım. Olmayacak hiç bir şey yok inanın ben kendimden biliyorum. Hayat kısa ve gelecek yıllarda neden bende bu yaşta bu kadar zayıf değilmişim demek istemiyorum. Allah her insanı elbette kusursuz yaratmıştır her insan güzeldir. bunu değerlendirmek bizim elimizde

Bugün canım ablamı uyandırdım 9 da, 3 veya 4 gündür yürüdüğümüz gibi 1 saat yürüdük koştuk sonra yarım saat spor aletleri ile oyalandık.

sabah Annemler peynirli pide yaptırmıştı şansıma denk geldi hemde ilk günümden :)) yarım pide yedim araştırdım sadece 254 kaloriymiş zaten sabah sporunda 360 kalori yakmıştım

öğlen 2 gibi 1 kase yayla çorbası ve ceyrek sade pide yedim toplamda sabahla birlikte 900 kalori etti :)

aksamda 1 tabak patlıcan yemeği yedim 1030 kalori ile günü kapattım

internetten önerebileceğim TK500V2 isimli 40 dakikada 500 kalorilik video var dvd şeklinde olanıda varmıs en kısa zamanda alıyorum tabi ki.
ondan yaptım 300 kalori oldu

3 litre su içtim 660 kalori yaktım toplamda açlık hissi yok tabi ki benimle diyet yapmak isteyen arkadaşlarım varsa ben hayatımda bu kadar kararlı olmamıştım hepinizi bekleriiim :)

ha birde artık tartılmıyorum haftaya cuma size kaç kilo verdiğimi bildireceğim bu kadarda emin konuşuyorum :))

Eveet bugün akşam yemegimi yedim ve toplamda 800 kalori aldım çünkü 2 öğün yedim ama hiçte acikmadim hatta ders bile çalıştım 2 gündür protein almadım sanırım. Yarın balık yiyebilirim :)

2 litre su ve iki bardak yeşil çay içtim

682 de kalori yaktim------>>>> yürüyüş te yaptım valla kilolar gidecek gibiii :))

Yarin tartilacagim dayanamıyorum bakalım bakaalim :)

3 günde 3 kilo mu emin misin canım bunun ÇOĞU ödemdir biliyorsun dimi canım Aramıza Hoşgeldiniz

Evet biliyorum ama söyle biliyorum mesela günde 1000 kalori almaya çalışıyorum, günde 2 saat te spor yapıyorum (686 ya yakin kalori yakiyorum ) yani kiloları kalıcı olarak verdigimi düşünüyorum acaba doğru mu? Kalori hesabı ile her şeyden yiyorum cikolatayi bıraktım bi :) teşekkür ederiiim

Evet biliyorum ama söyle biliyorum mesela günde 1000 kalori almaya çalışıyorum, günde 2 saat te spor yapıyorum (686 ya yakin kalori yakiyorum ) yani kiloları kalıcı olarak verdigimi düşünüyorum acaba doğru mu? Kalori hesabı ile her şeyden yiyorum cikolatayi bıraktım bi :) teşekkür ederiiim
Canım diyetin ilk günleri vücudumuzdan ödemi atarız devam edersek yağları yakmaya başlarız onun için bırakmadan devam et . Yağları hızlı yakamadıgımız için kilo verimin Yavaşlar onun için motiveni düşürme haftada bir kilo vermek sağlıklı olanı az verdiğinde üzülme yasın küçük diye söylüyorum cajım basarılar diliyorum . Az yiyorsun kendini buna alıştırman güzel bende Herşeyden yiyerek verdim kilomu

Canım diyetin ilk günleri vücudumuzdan ödemi atarız devam edersek yağları yakmaya başlarız onun için bırakmadan devam et . Yağları hızlı yakamadıgımız için kilo verimin Yavaşlar onun için motiveni düşürme haftada bir kilo vermek sağlıklı olanı az verdiğinde üzülme yasın küçük diye söylüyorum cajım basarılar diliyorum . Az yiyorsun kendini buna alıştırman güzel bende Herşeyden yiyerek verdim kilomu

Teşekkür ederim sizi de tebrik ediyorum ne kadar kilo verdiniz bilmesemde :) inşallah bu hedefime kadar devam edeceğim siz ne kadar zamanda kilo verdiniz

canım öncelikle başarılar emin olki daha çabuk verirsin yaşın çok genç ve daha çok kalori yakarsın metoolizman hızlıdır ben 31 yaşındayım önceden yaptıgım şeyleri yapıyorum daha yavaş veriyorum. seni çok iyi anlıyorum sen şimdi kilolarına takdıgın için mahrum bırakıyorsun kendini çoğu şeyden bunu yapma diyeceğim oda mümkün olmuyor. ben evlendiğimde 68 kiloydum içime sinerek bir gelinlik bile bakmadım sanki içine girdiğimi canıma minnet bilecek ve zaten ne kadar güzelde olsa bu kilo ile bana ne yakışırdıki falan ama şimdi 2çocuk annesi ve 60 kiloyum o yıllarıma çok üzülüyorum keşke şimdiki gayretimi ozaman gsterebilseydimde zayıf bir gelin olabilseydim daha güzel gelinlikler bakabilseydim falan sende gençliğinde içine kalacak şeylerden mahrum kalmamak için hadi gayret
sabahları kalkınca 1 bardak ılık su iç açıktıgında çok yememek iin yemeklerden önce örneğin misafriliklerde yada dışarıda yemeğe gitmeden önce sütlü kahve iç atıştırmalık beyaz leeblebi tüketebilirsin tatlı istediğinde canın bir parça bitter çikolata yiyebilirsin çok aşırıya kaçtıgın günlerin ertesi günü süt ayran agırlıklı karbonhidratsız beslenebilrisin ceza
sabhaları haşlanmış yumurta veya piyazını yapabilirsin atıştırmalık yeşil elma ve tam mevsimi domates salatalık yiyebilirsin falan:)

canım başarılar, hoş geldin :)
öncelikle diyet ,diyet diye dolanma :) bilinç altına kıtlık sinyali yollarsın . dengeli beslenme diyelim biz ona :KK66:
ilk hafta hızlı kilo verebilirsin,hem vücut şaşırıyor hem de ödem atıyorsun. sonrasında haftada 1 gider ortalama hayal kırıklığına uğrama devam et. motivenin düştüğü anlarda başkalarının günlüklerini oku yardım iste. burda aynı amaç etrafında olan bir sürü hatunuz :KK70: bir de az yicem diye kendini besinsiz bırakma.verdiğini hızla geri alırsın. kolay gelsin canım :)

canım öncelikle başarılar emin olki daha çabuk verirsin yaşın çok genç ve daha çok kalori yakarsın metoolizman hızlıdır ben 31 yaşındayım önceden yaptıgım şeyleri yapıyorum daha yavaş veriyorum. seni çok iyi anlıyorum sen şimdi kilolarına takdıgın için mahrum bırakıyorsun kendini çoğu şeyden bunu yapma diyeceğim oda mümkün olmuyor. ben evlendiğimde 68 kiloydum içime sinerek bir gelinlik bile bakmadım sanki içine girdiğimi canıma minnet bilecek ve zaten ne kadar güzelde olsa bu kilo ile bana ne yakışırdıki falan ama şimdi 2çocuk annesi ve 60 kiloyum o yıllarıma çok üzülüyorum keşke şimdiki gayretimi ozaman gsterebilseydimde zayıf bir gelin olabilseydim daha güzel gelinlikler bakabilseydim falan sende gençliğinde içine kalacak şeylerden mahrum kalmamak için hadi gayret
sabahları kalkınca 1 bardak ılık su iç açıktıgında çok yememek iin yemeklerden önce örneğin misafriliklerde yada dışarıda yemeğe gitmeden önce sütlü kahve iç atıştırmalık beyaz leeblebi tüketebilirsin tatlı istediğinde canın bir parça bitter çikolata yiyebilirsin çok aşırıya kaçtıgın günlerin ertesi günü süt ayran agırlıklı karbonhidratsız beslenebilrisin ceza
sabhaları haşlanmış yumurta veya piyazını yapabilirsin atıştırmalık yeşil elma ve tam mevsimi domates salatalık yiyebilirsin falan:)

çok teşekkür ederim ablacım beni mutlu ettiniz yazı yazarak ama eminim ki gelinlik yakışmıştır 68 kilo çok değil hem. şimdi 60 kilo olmanız da zaten çok güzel bir şey :) inşallah bende o kadar zayıflarım

mesela benim 5. günüm kendim bile şaşıyorum eskisi kadar yemek isteği yok kendime dur diyebiliyorum her gün yediğim o kadar çikolataya bile şaşırır oldum :) desteğiniz içinde tekrardan teşekkürler

canım başarılar, hoş geldin :)
öncelikle diyet ,diyet diye dolanma :) bilinç altına kıtlık sinyali yollarsın . dengeli beslenme diyelim biz ona :KK66:
ilk hafta hızlı kilo verebilirsin,hem vücut şaşırıyor hem de ödem atıyorsun. sonrasında haftada 1 gider ortalama hayal kırıklığına uğrama devam et. motivenin düştüğü anlarda başkalarının günlüklerini oku yardım iste. burda aynı amaç etrafında olan bir sürü hatunuz :KK70: bir de az yicem diye kendini besinsiz bırakma.verdiğini hızla geri alırsın. kolay gelsin canım :)

Tamam düzenli beslenme diyorum :)) zaten diyet günlüklerini okuyarak daha çok motive oluyorum sizden Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için İnşallah başaracağım aslında azda yemiyorum hepsinin kalorisini yazıp spor yapıyorum inşallah kalıcı veririm kiloları :/

Tamam düzenli beslenme diyorum :)) zaten diyet günlüklerini okuyarak daha çok motive oluyorum sizden Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için İnşallah başaracağım aslında azda yemiyorum hepsinin kalorisini yazıp spor yapıyorum inşallah kalıcı veririm kiloları :/

verirsin canım sporla desteklenerek verilen kilolar kalıcı gider :) rica ederim ne demek yardımcı oldum ,olurum da seve seve. bir ara ben de kalori hesabıyla yiyordum. bir süre sonra hesabı bıraktım. şimdi yapmıyorum. ama aşağı yukarı çok kalorili olan şeyleri biliyorsun zaten. ona göre yiyorum.

çok teşekkür ederim ablacım beni mutlu ettiniz yazı yazarak ama eminim ki gelinlik yakışmıştır 68 kilo çok değil hem. şimdi 60 kilo olmanız da zaten çok güzel bir şey :) inşallah bende o kadar zayıflarım

mesela benim 5. günüm kendim bile şaşıyorum eskisi kadar yemek isteği yok kendime dur diyebiliyorum her gün yediğim o kadar çikolataya bile şaşırır oldum :) desteğiniz içinde tekrardan teşekkürler
canım biz bayanların en büyük tehlikesi tatlı tatlıyı sevmeyen bayan sayısı oldukça azdır eminim çikolata yemek istediğinde muzları dilimle o dilimleri kakao ve çok aztartcın ile harmanla çayın yanında falan yiyebilirsin hatta kalorini aşmıyorsan bir muzu blendırdan geçeir yine kakaove az tarçın ceviz atıp puding niyetine yiyebilirsin ben bunu kışında cennent hurması ile yapıyorum birde tatlı ihtiyacımı incirden falan karşılıyorum herşeyin doğalını arayacaksın doğalsa sıkıntı çok az demektir tabiki porsiyon kontrolu yaptıgımız sürece

Teşekkür ederim sizi de tebrik ediyorum ne kadar kilo verdiniz bilmesemde :) inşallah bu hedefime kadar devam edeceğim siz ne kadar zamanda kilo verdiniz
Ben 1 Yıldır 17 kilo verdim su an 71 im ama bu aralar veremiyorum sıkıldım sanırım canım yemek yemek istiyor . Ben öyle çok fazla diyet yapmadım Herşeyden az yiyerek verenlerdenim biraz da hareketi aytırarak bugüne geldim ama tam yaza geldik durdu kilo vermem cajım da istemiyor nasıl tekrar nasıl motive Olacağım bilmiyorum

Harika anlatsınIşin canım uzun zamandır motive olamıyorum bu sözler tekrar hatırlattı kendimi

Bugün tam 1 hafta olmuş ve ben sabah tartıya çıktığımda 77.3 kilo olduğumu gördüm bir hafta için iyi ama zaten son 2 gündür yediklerime dikkat edemedim

Yinede pes etmek yok ne olursa olsun devam

X