Canim senle elegancenin ilk ayı bu yuzden fazla vermeniz normal. Bu 6.7.8.9 kilo olabilir.Spor yaparsan çok daha fazla olur. Diyet öncesi vücutta çok fazla ödem oluyor. Sonra vücut onu diyet ve sporla ik ay jet hızıyla atıyor. Çok aşırı vermiş gibi hissediyorsun ama çoğu ödem ilk ay. Sonra yavaşlar zaten. Ve evet günde -1100 kalori eksik alarak (mesela günlük kalori ihtiyacın 2200 djyelim) haftada bir kilo verebilirsin. Bu ideal. Bir de bir saat spor yapsan (yürüyüş gibi 500 kalorilik 6.5 km/saat ile) ordanda yarım kilo etti sana bir buçuk. O sporu kesmezsen var yaa, bir ay sonra tartida gorunenden daha sıkı olduğunu göreceksin. Sporsuz kilo verirsen vücudun bunu hemen yansitmaz. Toparlanmasi aylar sürer. O oturuslu hareket de squat bu arada. O squat a başladığımda n beri daha hafif yürüyorum.canım bu shout mudur nedir otur kalk hareketi mi sadece yoksa baska hareketlerde mi var eger otur kalksa bende yaparım tabi
Koşu bandını hiç tavsiye etmiyorum canım. Bizde var soğuk odada öylece duruyor. Yer bulamıyorum koyacak..eşimle konuşup yürüme bandı mı alsak acaba bilmiyorum hep alanlar kullanıslı olmadıgından bahsediyor bir ara niyetlenmiştik eşimle vazgeçtik.. simdi hava soğuk malum birde işten geç gelebiliyorum yürümeye ve ev işlerine ayıracak ekstra zamanım olmuyor.. hem karanlıkta eşimi beklesem yürüme için saatlerimiz pek bi dengesiz yani en iyisi bu işi evde halletmek ama ben okulda beden eğitimi dersinde ısınmadan atlama yaptıgım için belimden fıtık oldum ama önemli bişey değil alıstım simdi ısınmadan evde direk harekete baslayınca asırı bel agrısı oluyor onun için iyice yürümem vucudumu terletip ısıtmam lazım ki sakatlık yaşamayayım.. aman kızlar benden size uyarı ısınmadan gerçekten mekik bile çekmeyin Allah korusun belinizi sakatlarsınız
Desteğin için tşkler canım.. Sende olmasanCanım motivasyonunu kendin olusturcan. Istersen 1.takima gel kurallarına uyabilirsen. Ama dedigim gibi motivasyonun kaynağı kendin olacaksın yoksa işin sonunu getiremezsin. Ben burda motivasyon düştü diye kendimi de dibe çekmiyorum. Hadi kalk kendini ikna et
Süper valla. Darısı bana inş..Bak 35 günde 10 kilo uçtu bende. Isteyince oluyor
Canim ben de kayinvalideme gidince unutuveriyordum diyeti. Kendimi sartlandirdim artık gidince kesinlikle ayak uydurmuyorum onlara; kaynanam bana ozeniyor aksine. Öyle ol canım. Diren. Yemeden yaşanır ama toparlak yaşanmaz. Toparlanino motivasyon düşüklüğü bende de oldu :'( çok moralim bozuk haftasonu kaçamağı yaramadı kızlar diyet falan gitti normale döndüm iki günde ne yapacağım bilmiyorum :'(
ne güzel gitmeden istikrarlıydım ama ailenin içine karışınca unuttum
Canim uygulanabilir ama yorgun düşürür seni. Bu kadar az kalori almak yerine koşu bandında 1 saat yurusen olacakKendi yöntemim kendi diyetim
Yarın
08:00 1su bardağı tam yağlı süt
09:00 yağsız yumurta
10:00 3badem
11:00 1havuç
12:00 3 kaşık zeytinyağlı barbunya
14:00 yarım portakal
16:00 şekersiz türk kahvesi
18:00 yarım kase haşlanmış patates
20:00 1 su bardağı tam yağlı ayran
616 kalori
9:30da 15 dk karın hareketleri
16:30da 15 dk bacak hareketleri
Nasıl kızlar kolay uygulanır değil mi?
Koşu bandım bozuldu. Kendi kendine aniden duruyo. Yarım saat bile olmadan ayakkabı nın içinde ayağımı nasıl ısıtıyor. Buralar yarın karlı yürüyemem. 5 gün uygulayim diyorum. Fena olmazsa 1haftaya tamamlarım..Canim uygulanabilir ama yorgun düşürür seni. Bu kadar az kalori almak yerine koşu bandında 1 saat yurusen olacak
5-7 gün Detox gibi olur zaten. Leslie indir canım. Geç tvnin karşısına. En rahat oKoşu bandım bozuldu. Kendi kendine aniden duruyo. Yarım saat bile olmadan ayakkabı nın içinde ayağımı nasıl ısıtıyor. Buralar yarın karlı yürüyemem. 5 gün uygulayim diyorum. Fena olmazsa 1haftaya tamamlarım..
Şöyle 3 5 kilo verdiğimi görürsem çok motive olurum.
Aynen canım yaa.leslieyi de denicem.5-7 gün Detox gibi olur zaten. Leslie indir canım. Geç tvnin karşısına. En rahat o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?