Sağol canım. Allah herkese nasip etsin. Orda beş aylikti sipam Şimdi 20.dokuz ay 17 günlük doğdu. Gelmek bilmedi şimdi durmak bilmiyorumGulicikkk canım maşallah bebeğin çok tatlı Rabbim bana da nasip etsin kızlar bu akşam yapmamam gereken birşey yapıp diyeti unutup bir buçuk havuç dilimi şeklinde börek, sarma, mercimek köftesi, 2 adet kurabiye yedim neyse ki en azından sabahtan bişey yememiştim ve sabahtan beri çok yoğun tempoyla iş yapıyordum hemen yarın sabah buna bir dur deyip kaldığım yerden devam ediyorum
Afiyet olsun canım.. Bazen öyle dalgalanmalar oluyor. Telafi edersin.Gulicikkk canım maşallah bebeğin çok tatlı Rabbim bana da nasip etsin kızlar bu akşam yapmamam gereken birşey yapıp diyeti unutup bir buçuk havuç dilimi şeklinde börek, sarma, mercimek köftesi, 2 adet kurabiye yedim neyse ki en azından sabahtan bişey yememiştim ve sabahtan beri çok yoğun tempoyla iş yapıyordum hemen yarın sabah buna bir dur deyip kaldığım yerden devam ediyorum
Evet cnm malesef kaçmakla olmuyor son ana kadar direndim ama öyle güzellerdi ki dayanamadım ama ondan sonra meyve bile yemedim yarın insallah çarşı pazar gezerken gider bu fazlalarAfiyet olsun canım.. Bazen öyle dalgalanmalar oluyor. Telafi edersin.
Bugün kaçamak yookKızlar kahvaltımı 07.30 gibi yaptım eşimin sınavı vardı erken çıktık kayınvalimlerden eşim sınavdayken bir bardak çay ve Türk kahvesi içtimtrileçe börek vs vardı cafede ama azmettim dün çok yedim diye yemedim
Ya evde rahat oluyordu ama aile biraraya geldi mi zor oluyormus herkes yiyo o Zaman bu hafta sonu benim tartımı etkilicek sanırım moralim bozuldu zaten bizim evde 79.9 geliyordum burda tartıldım 80.8 geldim ikisinden biri sıkıntılı çünkü sadece bir muz ve sütle yola çıkmıştım anlamadım..Bugün kaçamak yook
Yarın tartı günümüz
Evde aç karnına tartılırsın canım. Moralini bozma.Ya evde rahat oluyordu ama aile biraraya geldi mi zor oluyormus herkes yiyo o Zaman bu hafta sonu benim tartımı etkilicek sanırım moralim bozuldu zaten bizim evde 79.9 geliyordum burda tartıldım 80.8 geldim ikisinden biri sıkıntılı çünkü sadece bir muz ve sütle yola çıkmıştım anlamadım..
Öyle yapmayı düşünüyorum artık pazar akşam evde oluruz pazartesi sabah erken saatte kilo bildiririm hem de hafta başına giriş kilom olurEvde aç karnına tartılırsın canım. Moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?