80 Kilodan 70 kiloya haydi bakalım ;)

Günaydın kızlar bugün erken kalktım yaprak sarması yaptım simdi de mayalı hamurdan patatesli börek yapıcam ilk kez deniyorum Arnavut böreği oluyormus daha basit tabi bi yandan koşturuyorum hazırlık bi yandan mutfak işi daha kahvaltı yapamadım eşim erken gelicek yola çıkıcaz çıkmadan kahvaltı ederiz artık

Kızlar kahvaltı işi yalan oldu işlerim anca bitti eşim gelince yola çıktık arabada çikolatalı süt ve bir adet muz yedim kaynanam a gidince de akşam yicem artık 5-6 arası.. Yaptıklarımdan azcık yemeyi düşünüyorum zaten orda fıldır fıldır geziyoruz eritirim ama tatlılardan yemicem sadece börek ve sarmadan biraz yicem

Gulicikkk canım maşallah bebeğin çok tatlı Rabbim bana da nasip etsin kızlar bu akşam yapmamam gereken birşey yapıp diyeti unutup bir buçuk havuç dilimi şeklinde börek, sarma, mercimek köftesi, 2 adet kurabiye yedim neyse ki en azından sabahtan bişey yememiştim ve sabahtan beri çok yoğun tempoyla iş yapıyordum hemen yarın sabah buna bir dur deyip kaldığım yerden devam ediyorum

Sağol canım. Allah herkese nasip etsin. Orda beş aylikti sipam Şimdi 20.dokuz ay 17 günlük doğdu. Gelmek bilmedi şimdi durmak bilmiyorum
Çok fena yemissin canım . Sporla falan destekle yarın

Afiyet olsun canım.. Bazen öyle dalgalanmalar oluyor. Telafi edersin.

Afiyet olsun canım.. Bazen öyle dalgalanmalar oluyor. Telafi edersin.
Evet cnm malesef kaçmakla olmuyor son ana kadar direndim ama öyle güzellerdi ki dayanamadım ama ondan sonra meyve bile yemedim yarın insallah çarşı pazar gezerken gider bu fazlalar insallah pazar gün kü tartımı etkilemez moralim bozuldu

Günaydın kızlar sabah kahvaltım dünden kalan ufak bi böreğim vardı onu yedim çay peynir domates zeytin evdekiler tost yapıp yediler ama ben yemedim

Günaydın hanımlar. Mutlu haftasonları diliyorum. Yarın tartı günümüz. Bugünü sıkı tutalım ki yarın tartidan mutlu ayrılalım

Kızlar kahvaltımı 07.30 gibi yaptım eşimin sınavı vardı erken çıktık kayınvalimlerden eşim sınavdayken bir bardak çay ve Türk kahvesi içtim trileçe börek vs vardı cafede ama azmettim dün çok yedim diye yemedim

Bugün kaçamak yook
Yarın tartı günümüz
Ya evde rahat oluyordu ama aile biraraya geldi mi zor oluyormus herkes yiyo o Zaman bu hafta sonu benim tartımı etkilicek sanırım moralim bozuldu zaten bizim evde 79.9 geliyordum burda tartıldım 80.8 geldim ikisinden biri sıkıntılı çünkü sadece bir muz ve sütle yola çıkmıştım anlamadım..

Evde aç karnına tartılırsın canım. Moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…