79,400 canımipek zeynep kilon kaç tam olarak?
Sen bilirsin canım. Bir de ben diyet gruplarında 1. Takımda deneme sürecine alındım. Haftada kilo bildiriyorlar. Sıvı diyeti sağlıksız falan dediler. Ben de bir iki eklenti daha yapacağım. Sabah tahıl gevregimi yedim mesela. Haftaya da akşama iki köfte ya da tavuk eti eklicem. Böyle dört hafta devam. Sonra normal diyetim. Ben verdiğim kiloları spora bagliyorum. Aç kalarak olsaydı bu kadar hızlı kilo verirken sürekli yemek krizi gelirdi ama ilginç bir şekilde aç değilim. Spor Spor Spor diyorum ben tatlımSüper canım. Bende mi o diyeti denesem?
Bende haftada 4 gün 1er saat yürüdüğüm halde. Tuzu şekeri çayı kahveyi kestiğim halde hatta salçayı bile kestim. 1 haftada 700gr vermişim. :/Sen bilirsin canım. Bir de ben diyet gruplarında 1. Takımda deneme sürecine alındım. Haftada kilo bildiriyorlar. Sıvı diyeti sağlıksız falan dediler. Ben de bir iki eklenti daha yapacağım. Sabah tahıl gevregimi yedim mesela. Haftaya da akşama iki köfte ya da tavuk eti eklicem. Böyle dört hafta devam. Sonra normal diyetim. Ben verdiğim kiloları spora bagliyorum. Aç kalarak olsaydı bu kadar hızlı kilo verirken sürekli yemek krizi gelirdi ama ilginç bir şekilde aç değilim. Spor Spor Spor diyorum ben tatlım
Canim bazen tartı gramaji yukseltebilir özellikle haftada tartilinca. Moralini bozma. Illa bir yerde kilo vermek yavaşlıyor. Ben Allahım ne olur 75 ten önce olmasın diye dua ediyorum. Ben hergün minimum 70 dk yürüyorum. Sabah aç karnına Leslie ile 3 mil yürüyorum. 400 mekik ve son üç gündür 500-600 dambıl. Benimkinn dozu biraz yüksek. Egzersiz gecmisim olduğu için pek zorlamiyor hatta günden güne hafifliyorum gibiBende haftada 4 gün 1er saat yürüdüğüm halde. Tuzu şekeri çayı kahveyi kestiğim halde hatta salçayı bile kestim. 1 haftada 700gr vermişim. :/
Üstelik 2 gün önce 1.2 kilo vermiş görünüyodum. Nasıl kilo aldım anlamıyorum. Neyse eninde sonunda vericez
Vucut su toplamıştırBende haftada 4 gün 1er saat yürüdüğüm halde. Tuzu şekeri çayı kahveyi kestiğim halde hatta salçayı bile kestim. 1 haftada 700gr vermişim. :/
Üstelik 2 gün önce 1.2 kilo vermiş görünüyodum. Nasıl kilo aldım anlamıyorum. Neyse eninde sonunda vericez
Sabah
Beyaz çay
kahvaltı yapmadım
Mandalina
Öğle
Zeytinyağlı brokoli ve karnabahar
Yarım dilim tam buğday ekmeği
3kaşık yoğurt
Akşam
Tavada yağsız et köfte
Salata ayran
1dilim tam buğday ekmeği
Bugün yürüyüş yok. :/
Haklısın canım benimde aksi gibi akşam canım sürekli bişeyler ister :)canım listen çok güzel ama nacizane görüşüm sabah az da olsa ye, öğlende kullan bir dilim ekmeğini akşam yarıma çevir çünkü sabah ve öğle metabolizma çok hızlı çalısırmıs aksam yavaslarmıs.. hatta bi arkadas cnm ıvır zıvır istiyorsa kahvaltıda hakkımı kullanırım demişti metabolizma hızı yükseldigi için..
Senin menün nasıl?bende az önce hafif açlık hissettim küçük bi kase manda yoğurdu yedim kızlar çok lezzetli bulabilirseniz mandıradan alın derim.. akşama da bir adet çupram var fırına atıcam yanına salata ve dünden taze fasulyem vardı (etsiz) onu yemeği düşünüyorum.. yemekten sonrada mandalina falan yerim meyve olarak tam mevsimi :)
Sabah yarım simit,bir haşlanmış yumurta ve kahvaltılıklar ama şeker yağ yokSenin menün nasıl?
Tebrik ederim cnm devamlı olur insallah.. Profil fotondaki bebişi de erit ama kat kat olmuşKızlar bende kadınlar kulubune baya oldu uye olalı ama şimdi kulanmaya başladım bendede kilo problemi yaşıyordum daha doğrusu halen yaşıyorum 1.65 boyum geçen sene haziran ayında 84 kiloyu görünce şok oldum yenı evli sayılırım evliliğin ilk yılları aldım kilolari neyse 1 ay spor salonuna gittim 78 kiloyu gördüm bazı nedenlerden dolayı spora devam edemedim eylül ayında yeniden spora başladım 3. Ayın bitmesine 15 gün var ben 68 kiloyu gördüm düzenli spor ve yediklerime dikkat ediyorum yaza kadar devam edicem bakalım kaç kilo alacagım belki sizi gaza getirmeye yeter yazdıklarım :)
HahahahaTebrik ederim cnm devamlı olur insallah.. Profil fotondaki bebişi de erit ama kat kat olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?