Arkadaşlar yeni ev aldık toki evi 2+1 80 metre kare.Önümüzdeki ay taşınmak zorundayız çünkü ödemeleri hemen başlıyor.Şu an oturduğumuz ev ise kira 100 metrekareyi geçik sanırım.Evlenirkende salak gibi her eşyayı aldım.Oturma grubu,salon takımı,yemek odası vs.Şimdi birde çocuğum oldu eşyalar dahada fazlalaştı.Ama şu an oturduğum eve rahatça sığabiliyorum.Dün yeni evimizi teslim aldık.Gidip baktık.Mümkün değil bu eşyaların sığması.Vitrinlerim konsolum falanda çok büyük.Yatak odasına sadece yatakla gardrop sığacak.Tuvalet masası bile sığmayacak.Eşyalarımın yarısı ancak sığacak.Odaların biri 9 metrekare,diğeri 10,salon ise 16 metrekare.sabaha kadar uyku tutmadı düşünmekten.Bir yandan kendi evim diye seviniyorum varsın ufak olsun diğer yandanda üzülüyorum yerleşemeyeceğim diye.Bana bir akıl verin bayanlar....
of of toki deyince içim bunalıo 2 artı 1 bide odalarda çok küçük keşke almayadınız canım yaa
kaça aldınız peki taksitleri falan yazarmısın
Gözünüz aydın,hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
Hep denir ya,2 göz oda olsun,kendi evim olsun.Kiradan kurtulduğunuz için çok şanslısınız.
İyi bir planlama ile gayet güzel yerleşebilirsiniz.Şimdilik ani kararlar vermeyin,tam yerleşene kadar hatta daha sonra bir süre eşya bırakabileceğiniz birisi varsa yardım isteyin.Taşınırken gözden çıkardığınız bir sehpaya daha sonra ihtiyaç olabilir.Keşke onun yerine bunu verseydim diyebilirsiniz.
Bir süre sonra taksitler azalınca eşyalar ufak ufak yenilenebilir.En çok zorlayan,eve en büyük gelen ne ise ona öncelik verirsiniz.
Eşyadan vazgeçmek üzücü geliyordur şimdi ama inanın hiçbiri vazgeçilmez değil.Allah korusun bir deprem olsa bütün evi bırakıp çıkmayacak mıyız ? Hangi birini yanımıza alacağız ? Hiçbirini gözümüz görmeyecek.
Huzurunuz yerinde olsun,hepsi hallolur hayırlısıyla.
öncelikle eviniz hayırlı olsun.ev sahibi olmuşsunuz mutlu olmalısınız.canım yapman gereken salonda oturmak.oturma odası yapmayacksın gerekirse yemek odasının sadece vitrinini al.eğer çocuk odası yapacaksan yatak odanın sığmayan kısımlarını oraya koyacaksın.anca öyle olur.canını sıkma bak mal sahibi olmuşşun eşya nedir ki,daha büyük ev aldın mı ilerde son moda alırsın herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?