- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
Eviniz hayırlı olsun mutlulukla oturun inşallah...
sizi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım
kirada oturduğum ev 175m2'di
2 ay önce kendi evimizi aldık 130m2
düşünki ben bu eve bile sığmadım...
ama sonra anladımki kendi evin olsun 1 göz olsun
eşya falan herşey olur neolur dert etmeyin
bu zamanda ev sahibi olmak kolay mı
ama eşya sahibi olmak çok kolay...
1 günde tüm ev eşyasını alabilirsin
ama 1 günde ev alamazsın
birikim yapıyoruz,kendimizi kısıtlıyoruz yıllarca ödemeyi göze alıyoruzda
ancak ev sahibi oluyoruz....
ev sahibi oldugunuz için sevinin şükür edin.
bu arada annemin evi de toki merkezi sistem
cok ta guzel ev...[
iyi dileklerin için teşekkür ederim askitom..Çamaşır makinasını mutfağa koymayı düşündüm ama fırın bulaşık makinesı ve buzdolabı olacak.çamaşır mak. yer yok mutfakta.Fırınım olmasaydı bulaşık mak. üzerine set üstü olsaydı dediğin olabilirdi.O zaman banyodada yer açılırdı..
bence hiç kafanıza takmayın bende taşındım eve vitrinler sığmadı elden çıkardım bende vitrinler çok gereksiz bişey önemli olan masa ve konsol koridorda yer varsa konsolu koridora koy derim... şimdiki aklım olsa vitrin falan almazdım. hiç vitrini kafana dert etme:))))
Canım bi yandan haklısın ama istersen benim konularımdan bi evime göz at 2+1 evim gelen çok beğeniyo ferah güzel bir ev diyo evime bakarak eşyalarını düzenleyebilirsin...
Arkadaşlar yeni ev aldık toki evi 2+1 80 metre kare.Önümüzdeki ay taşınmak zorundayız çünkü ödemeleri hemen başlıyor.Şu an oturduğumuz ev ise kira 100 metrekareyi geçik sanırım.Evlenirkende salak gibi her eşyayı aldım.Oturma grubu,salon takımı,yemek odası vs.Şimdi birde çocuğum oldu eşyalar dahada fazlalaştı.Ama şu an oturduğum eve rahatça sığabiliyorum.Dün yeni evimizi teslim aldık.Gidip baktık.Mümkün değil bu eşyaların sığması.Vitrinlerim konsolum falanda çok büyük.Yatak odasına sadece yatakla gardrop sığacak.Tuvalet masası bile sığmayacak.Eşyalarımın yarısı ancak sığacak.Odaların biri 9 metrekare,diğeri 10,salon ise 16 metrekare.sabaha kadar uyku tutmadı düşünmekten.Bir yandan kendi evim diye seviniyorum varsın ufak olsun diğer yandanda üzülüyorum yerleşemeyeceğim diye.Bana bir akıl verin bayanlar....
80 m2 3 Kişi sığmıyorsunuzHelal... ben onca insan gördüm dükkanda yatıp kalkan siz halinize şükredin en azından var kiracılıktanda kurtuluyorsun .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?