benim evimde 80 m2 hemde salonum yok yani 3 odamda aynı büyüklükte yatak odası ve çocuk odası için büyük iyi ama salon eşyası alamıyorum ama böylede çok şirin eşyalarımıda evimide çok seviyorum
arkadaşın tek dezavantajı büyük eve göre eşya almış olması bence de gereksiz gördüğün eşyaları gözden çıkart ferah bi şekilde yerleştir
Güle güle oturun.
Koridor tarzı yerlerdeki kapı üstlerine, balkonda tepelere dolap yaptırtabilirsiniz. Yatağın baş ve ayak ucunu kullanmamak da insana modeline göre 10-15 cm kazandırabiliyor. Ufak bir evde bazen 10 santim bile işe yarayabiliyor.
8 kere taşınıp, bunun 5 tanesini 5 seneye sğdırmış ve de 180 metre kare 4+1 evden 65-70 m2 lik 2+1 e geçmiş bir kişi olarak sizi çok iyi anlıyorum.
Benim tahminim sizin ev brüt 80 metre karedir, neti çok daha azdır, o nedenle bu kadar zorlandınız. İyi günlerde oturun.....
Ben de 80 m2 eve sığmak istiyorum
Allah güle güle oturmayı nasip etsin arkadaşım, darısı biz kira mağdurlarının başına inş.
Yahu artık vitrin,konsol,gümüşlük mü kaldı...Alın bir tv ünitesi, bide köşe koltuk...misss gibi kurulun
evinize.....
Yahu artık vitrin,konsol,gümüşlük mü kaldı...Alın bir tv ünitesi, bide köşe koltuk...misss gibi kurulun
evinize.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?