80 metrekare eve nasıl sığacağım ben?

o kadar para yatirip ev aliyorsunuz ve evin icine girmeden önce acaba bu ev bana göre mi degil mi diye ilgilenmiyor musunuz?

ne yapacaginiz belli, eski esyalarinizin bi kismini satacaksiniz. baska care var mi?

Teslim aldıktan sonra içini gördük canım.Toki evi olduğu için inşaat başlamadan kurayla giriyorsun eve.2+1 olduğu için şimdiki evimde öyle sığarız diye düşündüm ama odaların bu kadar ufak olacağını bilemezdim...

Ah ahh o kafamı duvarlara vuruyorum ben

ne guzel kendı adınıza evınız olcak ılk basta bılmıyo muydunuz 90 metrekare oldugunu yanı cok kucuktur emınım,arkadasında dedıgı gıbı konsolu vıtrını bunları satabılırsınız hem cok gereklı seyler degıl dısarı atcak halınızde yok

evim 80 mtkare,kiradayım ama her gelen çok begenıyor,evet oturma odam yok bı 2 odamız var,ama sevimli bence,salonumda da köşe takımım konsolum ve yemek masam var kalabalıga gerek yok
ev sızın nasılsa ılerde ıstedıgınız gıbı yaptırırsınız

hayal gücünnüzü kullanın

Benim evimide herkes çok beğenir. Gelen misafirlerim ne kadar ferah bir ev derler. Senin yapman gereken eve girmeden önce gömme dolap yaptırabileceğin yerleri tespit etmelisin. İhtiyacın kadar eşya götürüp kalanı da satmaya değmez dersen bir fakiri sevindirebilirsin.

herşeye rağmen size ait bir eviniz olacak..eşyalarınızın hiçbiri bile olmasa bir şekilde alınır taksitle vs..
ama siz sahip olunması zor olana kavuşmuşsunuz..darısı olmayanların başına inşallah...

4000 peşin verdik,350 lira aylık taksidi...
Benim şu anki evimde 2+1 ama odalar büyük.Bu kadar küçük olacağını tahmin etmiyordum...

süper gerçekten
bırak eşyayı sevin canım
ben daha küçük eve aylık 400 kira veriyorum
sobalı birde nerde oturuyorsun sen istanbulmu

valla cnm ben 105 m2 sığamadım. benim kiralık evlerim 135 m2 ydi bende çeyizde çok olduğundan her yer eşya. evimize baktık evet rahat rahat sığarız demiştim ve aldık ama bazı eşyalar üst üste oldu. yatak odası sadece geçecek yer kaldı felan. koltuklarım bazalarım hepsi doldu resmen. ama olsun yinede kendi evin insanın evi gibi yok. biz ayda 1500 ödüyoruz ama kendi evim rahat ve huzurlu. ilk önce tam ayarlayamıyor insan ama sonradan herşey yerini buluyor merak etme. güle güle oturun

huzurla sağlıkla oturun inşallah arkadaşım..

fazlalık olarak her ne var ise,satın yada ihtiyacı olduğuna inandığınız yerlere verin bence..
(çocuk yuvası,huzur evi vs..)

Biz de küçük bir evde oturuyoruz. Üç kardeşiz aynı odada büyüdük. Evimiz de hınca hınç eşya dolu eve yeni eşya alındıkça eskisi atılmadı süpürge açıp temizlik yapmak bir dert ama ben artık isyan bayraklarını çektim evin içindeki fazlalıklarını köye gönderdik. Annemi kandırabilsem vitrini de atacağım. Vitrinden bir bardak alıyorum geri yerine koyamıyorum düşünün artık. Küçük evi kullanmanın tek sırrı az eşya ve sadelik.

Bizim durumumuz geldi aklıma sizi okuyunca.Kiracıyız oturduğumuz ev satılınca acil taşınmak zorunda kaldık ama yeni bulduğumuz ev eskisinden küçük ve bi oda eksik.Şimdi eşyalar iç içe salon takımı,oturma odası boğuluyor odalar bir gün dank edecek atacağım fazlasını evden sakın eşyayı sıkıştırmaya kalkmayın ev çok boğuyor temizlik ayrı zor oluyor zaten.

benim evim 70m2 ama sıgdık yani kendi evin bukadar sorun etme derim ben sıgdıgı kadar koyarsın sıgmayanlarıda ya annene ya kayınvalidene verisiin o şekilde yap derim

büfe vitrin felan fazlalık yaa bana göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…