Evet zaten oturma odasını iptal edip salonda oturcağım.Başka çarem yok.Diğer odayıda çocuk odası yapacağım.Birde yanına 3 lü kanepe koyacağım.yatılı misafir falan gelirse diye.Yatak odamın tuvalet masası sığmıyor.Onuda çocuk odasına koysam çoksaçma olacak içime sinmiyor.Konsol yemek masası vitrinler çok büyük.Hangisini alsam bilemiyorum....[/QUOT
eğer mutfak masan büyükse yemek masandan vazgeçebilirsin.vitrinde tekli düşünebilirsin.sadece bir köşeye koyarsın konsola ihtiyacın olabilir.tuvalet masanı da yerleşince düün bence belki sığar?
o kadar para yatirip ev aliyorsunuz ve evin icine girmeden önce acaba bu ev bana göre mi degil mi diye ilgilenmiyor musunuz?
ne yapacaginiz belli, eski esyalarinizin bi kismini satacaksiniz. baska care var mi?
Öncelikle eviniz hayırlı olsun, sağlıkla oturun inşallah.
Yeni evli olan ve kiraya çıkan çiftler neden aklına esen her eşyayı alır, hiç anlamadım ben..
Biz evlenirken, salona bir koltuk takımı, bir masa, tv ve sehpasını almıştık.
Sonra Rabbim kendi evimizi almayı nasip kısmet etti çok şükür, tv ünitesinden, yemek takımına gönlüme göre herşeyi aldım.
Stor perde çok sevmeme rağmen, önceki evimize yaptırmamıştım, kendi evimize uymazsa diye. Bu eve gönlüme göre ne istersem onu yaptırdım.
Tabi olmuşla ölmüşe çare yok. Eşyaların bir kısmını gözden çıkartacaksın. Ben de yeni bebeğim için oturma odamı bozacağım. 2.elciye 3 kuruşa satmaktansa, yeni evlenecek ihtiyacı olan bir çifte hediye edeceğim.
evim 80 mtkare,kiradayım ama her gelen çok begenıyor,evet oturma odam yok bı 2 odamız var,ama sevimli bence,salonumda da köşe takımım konsolum ve yemek masam var kalabalıga gerek yok
ev sızın nasılsa ılerde ıstedıgınız gıbı yaptırırsınız
hayal gücünnüzü kullanın
4000 peşin verdik,350 lira aylık taksidi...
Benim şu anki evimde 2+1 ama odalar büyük.Bu kadar küçük olacağını tahmin etmiyordum...
süper gerçekten
bırak eşyayı sevin canım
ben daha küçük eve aylık 400 kira veriyorum
sobalı birde nerde oturuyorsun sen istanbulmu
süper gerçekten
bırak eşyayı sevin canım
süper gerçekten
bırak eşyayı sevin canım
Arkadaşlar yeni ev aldık toki evi 2+1 80 metre kare.Önümüzdeki ay taşınmak zorundayız çünkü ödemeleri hemen başlıyor.Şu an oturduğumuz ev ise kira 100 metrekareyi geçik sanırım.Evlenirkende salak gibi her eşyayı aldım.Oturma grubu,salon takımı,yemek odası vs.Şimdi birde çocuğum oldu eşyalar dahada fazlalaştı.Ama şu an oturduğum eve rahatça sığabiliyorum.Dün yeni evimizi teslim aldık.Gidip baktık.Mümkün değil bu eşyaların sığması.Vitrinlerim konsolum falanda çok büyük.Yatak odasına sadece yatakla gardrop sığacak.Tuvalet masası bile sığmayacak.Eşyalarımın yarısı ancak sığacak.Odaların biri 9 metrekare,diğeri 10,salon ise 16 metrekare.sabaha kadar uyku tutmadı düşünmekten.Bir yandan kendi evim diye seviniyorum varsın ufak olsun diğer yandanda üzülüyorum yerleşemeyeceğim diye.Bana bir akıl verin bayanlar....[/QUOTE
Oturma odasını yada salon takımını satın.
yada koltukları birleştirin vitrin grubunu satın.
Kalan koltuk takımını çocuk odasıyla birşleştirin..
2 +1 bizim evde.. gardorap satın. yada çocuk odasıyla birleştirin
yanı kısaca eve göre tüm eşyaları elden geçirin
başak çareniz yok fazlalıklardan kurtulun... yada depo gibi saklayın... geniş eve geçrseniz yine onlar sizin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?