- 22 Ağustos 2014
- 59
- 33
- 23
- 41
merhabalar:) bende 18 yaşında 1.70 boyunda ve maalesef ki 79 kiloyum.bir iki haftadır düzenli beslenmeye dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.üniversite sınavına hazırlandığım için bu yıl on kilo kadar aldım ramazanda da epey aldım ramazanda 85.5 timgenç bir kızım ve fit olmak istiyorum.bu yıl tekrardan üniversite sınavına gireceğim ama bu sefer evde olacağım için yediklerime dikkat edeceğim ve yavaş yavaş bu kiloları uzerimden atacağım kararlıyım ben ve moral olarak zirvedeyim.sizinle paylaşmak istedim ve bende sizinle birlikte hedef 55e doğru yürümek istiyorum:)
çok haklısın denizcim sanırım dediğin gibi bir yol belirliycem aslında sabrım kalmadı kilo konusunda ama böyle olmak zorunda çünkü zorlayıcı yeme planları şu anda beni aşıyor. bi de adet öncesi tatlı krizleri yok mu mesela bugün dondurmaya abanmış durumdayım. çok fazla dondurma yedim ve açıkcası suçluluk hissediyorum. ama sonra düşününce ağır ağdalı tatlılardansa dondurma daha iyi seçim tabi bi dahakine miktarı daha kabul edilebilir seviyelerde tutmam lazım. çok teşekkür ederim denizim ya iyi ki varsın. senin yazdıkların kendimi iyi hissettiriyor bana. bence tekstil alanından psikoloji alanına yönelmeyi deneyebilirsinçok başarılı olacağın aşikar :)
ya ben aslında mimar olacaktım ama babam gıcıklık yaptı istemedihalbuki kalemim güçlüdür güzel çizerim (hahaha nasıl bir laf olduysa buda artık) Arkeologda olabilirdim ama bu düşüncemi teklif dahi edemedim bilmem kaç yüz puan almışım geçmişim babamın karşısına adamın elinde kitapcık bakıyor itülere boğaziçine sen ne düşünüyorsun diyor eee ben arkeolog olcam denir mi? manzarayı düşün allah aşkına :):)) babam diş hekimi benim muaynehanesindeyiz masasında oturuyor önlüğü ile bende önünde, elinde kitapcık puan iyi övünmek gibi olmasın bakıyor boğaziçine itüye odtüye eh fikrin nedir diye soruyor zaten hafif kıllık var onun mesleği seçmemişim diye :):):) şimdi bu adama nasıl dersin arkeoloji diye :) mimarlık dedimde adam bilim dalından saymadı yaw arkeoloji desem vurirdi beni bide has laz kendisi :):))
ay sabah sabah anılar canlandı gözümde baya güldüm kendi kendime
merhabalar:) bende 18 yaşında 1.70 boyunda ve maalesef ki 79 kiloyum.bir iki haftadır düzenli beslenmeye dikkat ediyorum ve spor yapıyorum.üniversite sınavına hazırlandığım için bu yıl on kilo kadar aldım ramazanda da epey aldım ramazanda 85.5 timgenç bir kızım ve fit olmak istiyorum.bu yıl tekrardan üniversite sınavına gireceğim ama bu sefer evde olacağım için yediklerime dikkat edeceğim ve yavaş yavaş bu kiloları uzerimden atacağım kararlıyım ben ve moral olarak zirvedeyim.sizinle paylaşmak istedim ve bende sizinle birlikte hedef 55e doğru yürümek istiyorum:)
Evet millet...
Bu haftaki ölçüm sonucu 74,4kg dir... Geçen hafta başında 75,6kgdim. Eh yaklaşık iki haftada 1,2kg vermişim yani haftada 0,5-0,6kg yapar allah bereket versin dimi :):):):)
Sizinde sonuçları bekliyorum
Anca 300 gr vermişim.
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta: 79,1
Yapacak bir şey yok, önüme bakacağım artık.
kolay gelsın kızlar azimli olmanıza bayıldımm bende baska bır topikteyım arada sızede ugrarım ...
ınsallah hepımız 3-4 ayda hedefımıze ulasırız ..
Eee Funda daha ne olacak ki? iki kilo verecek halin yok haftada...
300gr küçümseme lütfen.. Nasıl desem 300gr kuşbaşı et-yağ gözünün önüne getir öle çok da az değil ve bu senin vücudundan gitmiş hemi de 7 günde.. :) Çok şükür.. Temizinden bir 300gr daha gitmiş diye bakacan olaya..
Aynen devam mutlu bir şekilde.. :):):):) Başladığında 80 üstüydün sanırım ama 7 li rakamlardasın missss
Selam hoşgeldin...
Arada takıl tabi biz eğlenceli bir grubuz içimizde hertelden var bak öğrencisi liselisi annesi doktor adayı oooo renkliyiz yani skalada orta topludan tombiğe doğru dağılıyor şuan ama artık tombike pek yakın kalmadı gibi genelde orta tombikler noktasındayız
cümbüş var anlayacağın :)
4 ayda55 pek mümkün görünmüyor gibi ama ilk baharda bu iş biter o zamanda Funda bize yeni bir topik açsın "oldum olası 55 lik çıtırlar" diye oraya yazacağım..
ay yiyon yiyom kilo alamıyorum diyeceğim :):):) vardır ya böle tipler evde aç gezer dil dışarıda biri yanındayken yer ertesi hafta su ile yaşar sorduğunda ben diet nedir bilmem hep böyleydim der hah işte onlardan olacağım
diet bisküvi yiyenlere aaa o sunta gibi şey yenir mi diyeceğim :):) falan filan..
Takılıyorum tabi bu arada hakkaten yiyipte almayan insanlar var yaaa kurt mu vardır nedir arkadaş.. Benim bir arkadaş var kadın 50 kilo ile hamile kaldı 60 la doğrudu işe döndü kadın 45 kilo... Anam ben 9 ay kusarak birde 98 kilo ile zor doğurdum bir yıl geçti anca 74lere gelebildim hayır yani nedir bu işin sırrı anlamadım...Allahım diyorum bazen onun ki kadın bünyesi ise benim ki nedir yok benimki kadın bünyesi ise bunun türü nedir?
Ay çok çenem düştü kilo almaya çalışanlar topiğindekiler dövecek beni :):):)
Selam hoşgeldin...
Arada takıl tabi biz eğlenceli bir grubuz içimizde hertelden var bak öğrencisi liselisi annesi doktor adayı oooo renkliyiz yani skalada orta topludan tombiğe doğru dağılıyor şuan ama artık tombike pek yakın kalmadı gibi genelde orta tombikler noktasındayız
cümbüş var anlayacağın :)
4 ayda55 pek mümkün görünmüyor gibi ama ilk baharda bu iş biter o zamanda Funda bize yeni bir topik açsın "oldum olası 55 lik çıtırlar" diye oraya yazacağım..
ay yiyon yiyom kilo alamıyorum diyeceğim :):):) vardır ya böle tipler evde aç gezer dil dışarıda biri yanındayken yer ertesi hafta su ile yaşar sorduğunda ben diet nedir bilmem hep böyleydim der hah işte onlardan olacağım
diet bisküvi yiyenlere aaa o sunta gibi şey yenir mi diyeceğim :):) falan filan..
Takılıyorum tabi bu arada hakkaten yiyipte almayan insanlar var yaaa kurt mu vardır nedir arkadaş.. Benim bir arkadaş var kadın 50 kilo ile hamile kaldı 60 la doğrudu işe döndü kadın 45 kilo... Anam ben 9 ay kusarak birde 98 kilo ile zor doğurdum bir yıl geçti anca 74lere gelebildim hayır yani nedir bu işin sırrı anlamadım...Allahım diyorum bazen onun ki kadın bünyesi ise benim ki nedir yok benimki kadın bünyesi ise bunun türü nedir?
Ay çok çenem düştü kilo almaya çalışanlar topiğindekiler dövecek beni :):):)
Ne bileyim ya...Yine iki kilo beklemiyordum tabi ama en az bir kilo vermiş olmak isterdim. Ama belli olmaz, bakarsın haftaya 1,5 gidiverir. Zaten hiç bu haftanın kilosuna konsantre değilim, iki haftanın toplamına konsantreyim.
Alemsin Denizcim.
O tiplerin iki türlüsünden de var.
Benim bir arkadaşım vardı lisedeyken. 45 kiloydu. Annesi de deli hamur işi yapardı. Kız her gün yarım tepsi börek yese kilo almazdı. Ama bunun sırrı aslında çok basit.
Hiçbir zaman 60 kilo birinden duyamazsınız bu "Yiyorum yiyorum kilo alamıyorum" sözlerini... 55'ten bile kırk yılda bir duyarsınız. Bunu diyenler genelde 50'nin altıdır. İşin sırrı da zaten zayıf olmakta. Çünkü zayıf olduğukları zaman insülin salgıları azalıyor. Böylece metabolizmaları daha hızlı çalışmaya başlıyor. Kilo aldıkça da tam tersi oluyor. İnsülin sisteminin bize gösterdiği şey, zayıflığın zayıflığı, kilonun da kiloyu getireceği... Yağlar çoğaldıkça kilo almak kolaylaşıyor, çünkü ona uygun hormon salgılıyor vücut... Bu yüzden biz de mümkün olan en düşük kiloya ineceğiz. Tabi şişmanlık evresinden çıktığımız için de birkaç yıl dişimizi az bir şey sıkmaya devam edeceğiz ki o kilo otursun. Ondan sonra biz de kolay kilo almayız. Ama farkındaysanız hiç almayız demiyorum. Tatlılar, yağlıları götürürsek bir süre sonra yine alırız.Ama bugünlerdeki kadar kolay kesinlikle olmaz.
Ayyy desene 55 oluncada bitmeyecek iyide biz 50 altı falan olursak ölürüz :):) ben şahsen süblimleşirim herhalde neyse hele bir 55 olalım da hatta önce bir 6 ile başlayan sayıları görelimde.
Merhabalar kızlar
Benimde en acilinden zayıflamam lazım
24 yasında 1.67 boyunda ve 65 kiloyum hedefim 55
Yaklaşık 15 aylik evliyim. Evlendiğimde 55 kiloydum 10 kilo aldım
Artık bebek planları yapıyoruz o yüzden benim bu fazlaliklari hamilelik öncesi vermem lazim
Kendime kararli ve azimli bir grup ariyorum
Hoşbuldum teşekkür ederimHoş geldin. :)
Hedeflerimiz aynı ama bizim kilolar biraz daha yüksek.Tabi yine de bize katılmak istersen katılabilirsin. :)
Hoşbuldum teşekkür ederim
Benim de 10 kilo ama biraz zor kilo veriyorumsporsuz gram veremiyorum ve spor yapacak çok vaktim yok. Bakalım nasıl olacak
Elimden geldiğince yürüyüş ve egzersiz için günlük 1 saat ayıracağım. 3 ayı bulur bu 10 kiloyu vermem ama oksun vazgecmek yok.İstediğimiz başarıyı elde etmek için bazen o zamanı yaratmak gerekiyor. :) Eminim 40 dk yürüyüş yapacak vakti yaratabilirsin. Haftada 5 gün yapsan yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?