Merhabalar geçen sene bende kalori sayarak sekiz kilo vermiştim 74ten 66yakadar inmiştim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum 55e düşmek için ilk hedefim 60 ama bitürlü disiplinli devam ettiremedim inşallah artık başlıcam :)
Funda tebrik ederim çok sevindim.....
Darısı başıma
çok sevindim senin adına funda inşallah daha çok duyarsın böyle şeyleri:) ve tabii bizde
gwrçi ben sizden kuçuğum nasıl hitap etmem gerektiğini bilmiyorum:S
tamam o zaman anlaştık:) bugün İstanbul a dayımın yanına gittik haftasonunu burada geçireceğim ve sağlıklı beslenmemi bozmamak için elimden geleni yapacağım bakalım bende bu savaştan galip çıkabilecek miyim hiç bilmiyorum çünkü yemekler baya baya geç oluyo ve yağlı falan ama ben kararlıyım ya bozmayacağım biraz biraz yiyip idare edicem artık kimseye diyetteyim de diyemiyorum.d veee bomba haber dayım dedi ki burcu sen bayaa zayıflamışsın ben tabi havalardayım şuan:)
Merhaba arkadaslar. Bende ayni dertten sikayetciyim. Moralim cok bozuk. Ne yapacagimi bilmiyorum.
27 yasinda 2 cocuk annesiyim. 169 kg 77.7 kg hedefim 65 falandi. Ama sizdeki azimi gorunce Bende hedefimi 59 a cektim. Insallah basarabilirim.
Yardimci olursaniz cok sevinirim :s
Yaa demek yaşımiz ve kilomuz aynı supermis. Ayrıca 3 haftada 4 kilo süper.Merhaba. :)
Hiç bozma moralini...Yaşımız ve kilomuz aynı, sadece ben 3 cm kısayım senden.Gel, beraber veririz, canını sıkmana değmez. Bak ben 3 haftada neredeyse 4 kilo verdim. Yapacağın tek şey yediklerin konusunda kendine dürüst olmak ve kalorileri saymak. Bunun için sana yardımcı olan sitelerde var üstelik. :) Ben de elimden gelen yardımı yaparım. :) İstersen adını da söyle, "Nnth, nerelerdeydin 2 gündür?" yazmak biraz zor gibi geldi bana...
Selam;
Fundacım çok üzüldüm ama dediğim gibi doğum olduğu gibi ölümde var yapacak bir şey yok.
Bu arada acayip gribim arkadaşlarelimden geldiği kadar dikkat ediyorum ama bakalım artık cumaya ne olacak
Nereden çıktı bu grip ya.. İlaç aldığım için altlık yapmam gerekiyor offfff
Ne güzel zayıflıyordum :)
Artık cumaya göreceğim haftanın özetini
Günaydın;
Dün öğlen mercimek çorbası içtim bir parça kepek ekmeği ile akşamda iki fincan tarhana çorbası içtim yine biraz kepek ekmeği ile çok abartmadım anlayacağın zaten pek iştahta yok. Bakalım bugün daha iyiyim cumaya belli olacak suçlarım :):)
günaydın :) bende 26 yaşında ve tam 87 kiloyumkararlıyım elma diyeti yapıyorum bugün 1 bakalım nasıl geçicek :)
sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmeği 1dilim domates 1 dilimde peynir ve salata yiyip ve 1 bardak yeşil çay içtim :) günde 3 lt su içicem ve tabikii elma yiyicem :) cuma gününe kadar bu böyle bakalım kaç kilo vericem.. :)
evet dayıma cuma günü gittim ve az önce de dondum ama malesefki diet falan kalmadı beş gün boyunca ve tartıya çıkmaya korkuyorum ya.ama şimdi tekrardan başlayacağım napalım beş günlük mola verdim gibi bir şey oldu.
dayanamadım ve tartıldım 78.9 çıktım.400 gr fazla.yani almışım. Sevindim ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?