bende sevindim:) ama maalesefki bizim evde başladı salgın.önce babam küçük kardeşim ve annem sıra bana ne zaman gelecek diye bekliyorum bayramdan önce gelip gitse bari...ve istanbuldan geldiğimden beri sağolsun iştahım çok açıldı ya nasıl kapatıcam ben mübarek boğaz değil samanyolu galaksi ne bileyim işte neyse ne ama çok fena ya
sabahları aç karınla iki tane kuru kayısı yiyip üzerine su içmek kabızlığı önlüyormuş sizce yapmalı mıyım ne diyorsunuz bu konuda.
yok öyle değil yine düzgün beslenip ama sabah iki kayısı metebolizmayı düzenli çalıştırıyormuşta o yüzden sordum denediniz mi ya da duydunuz mu diye kabızlığı önlüyormuş güya.
N'olur bana da yardım edin nasıl kilo vereceğim ben? Hedefim 57-58. Şu an 72'yim.Merhaba.
Müthiş gaza geldim ama azimli yol arkadaşlarına ihtiyacım var. Gelmek isteyen herkese kapım açık. Ama eğer siz kiminle karşılaşacağınızı bilmek istiyorsanız işte ayrıntılar... :)
27 yaşımda, 166 boyunda, 80 kilodayım. Bekarım, konuşkanım, siteye sık girişkenim.
Açık görüşlüyüm, sanırım biraz da değişiğim. :) Ha, unutmadan bir de veganım.
Gözümü müthiş derecede karartmış bulunuyorum. Eylül bittiğinde en azından 6 kilo vermiş olmayı istiyorum. Günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışacağım. Yol arkadaşları bulup kendimi enerjik hissedince de spor yapacağım. :) Hedefim gördüğünüz gibi 55 kilo. Daha önce hiç bu kadar düşük hedef koymamıştım. Ne kadar gaza geldiğimi artık siz düşünün. :)
Gelin birlikte kilo verelim. Bu yolcuğu daha zevkli ve daha kolay hale getirelim. Vegansanız, birbirimize vegan destek olalım. :) Mevcut kilo ve hedef kilo yakın olursa belki daha rahat empati kurarız. Ama 3'ün 5'in hesabını da yapmayız. :)
Dediğim gibi herkese kapım açık. Benim gelecek olanlardan tek ricam Türkçe'yi ellerinden geldiği kadar düzgün kullanmaları, w q x kullanmamalarıdır.
Burda bir kişi bile olsa onunla sonuna kadar giderim. Gelmeyi düşünüyorsanız lütfen o konuda çekinmeyin. Ayrıca burası hepimizin günlüğü olacak, isteklerimiz doğrultusunda gerekirse kurallar da koyarız, tartı günleri koyarız. Yeter ki siz gelin.
N'olur bana da yardım edin nasıl kilo vereceğim ben? Hedefim 57-58. Şu an 72'yim.
Rejim yapamam, spor da yapamam yok mu başka çaresi?Edelim tabi... :)
Çok basit; rejim yapacaksın, mümkün olduğunca spor yapacaksın, motivasyonu yüksek tutacaksın.
Sonra gelsin sana zayıf günler.
Rejim yapamam, spor da yapamam yok mu başka çaresi?Şaka şaka nerdeyse hergün yürüyüş yapıyorum. Ama hiçbir fark yok. Aylardır aynı kilodayım. Kilodan nefret ediyorum. Spor yapmayı hiç sevmem sadece yürüyüş yaparım ben, olmaz mı?
Şu an bir tabak dolusu kızartma yemekten geliyorum. Bebeğim küçük yardımcı kimsem de yok hep basit şeylere kaçıyorum. Kızartma yaptım yedim. Aslında bunlar hep bahane. Of boğazımı kısmadan olmayacak. Yürüyüşü ihmal etmem. Hatta adımsayarım var. Günlük 8000 adım atıyorum yürüyşte aşağı yukarı. Evde de bayağı hareketliyim aslında.Yürüyüş de olur tabi, o da spor, illa salon sporu yapmana gerek yok. :)
Yediklerine gerçekten dikkat ediyor musun? Sakın farkında olmadan çok yağlı yiyor olmayasın?
İnternette kalori sayan siteler var, onlardan birine üye olup yediklerinin gerçek kalorisini öğrenebilirsin. Bazen az yediğimizi sanıyoruz ama aslında çok kalori alıyoruz.
Şu an bir tabak dolusu kızartma yemekten geliyorum. Bebeğim küçük yardımcı kimsem de yok hep basit şeylere kaçıyorum. Kızartma yaptım yedim. Aslında bunlar hep bahane. Of boğazımı kısmadan olmayacak. Yürüyüşü ihmal etmem. Hatta adımsayarım var. Günlük 8000 adım atıyorum yürüyşte aşağı yukarı. Evde de bayağı hareketliyim aslında.
Evet aslında yediklerime dikkat etsem hemen veririm; çünkü yürüyüş yapıyorum. Şöyle söyleyeyim kimi zaman akşama kadar bişey yemiyorum, kimi zaman kek, börek, pasta. Yani dengesiz besleniyorum sanırım. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir uzun saatler aç kaldığım için.Evdeki hareketi hareketten saymayacaksın.
1 saatlik yürüyüş yaklaşık 200 kcal'dir. Ama bir tabak kızartma kim bilir kaç kaloridir.Belki 1000 kcal bile vardır. Basit hazırlanabilecek düşük kalorili yemekler de var, onları yaparsın. Yoksa bahaneler asla bitmez. 1 numarada yediklerin var, spor değil. En önemli olan yediklerin. Bunu unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?