80'den 55'e inecek gözü kararmış çıtır ruhlar, haydi toplaşalım :)

Evet ya valla çok sevindim hem de dedim kesin çok almışımdır sanırım bol bol gezmenin faydası olmuş:)

77,9
Anca 300 gram vermişim.

Sanki sadece çiğ yediğim zaman daha çok veriyorum. Gerçi bu hafta kalorisini tam olarak bilmediğim ve bulamadığım şeyleri hiç hesaplamadan yedim. Belki ondan az verdim. Bir daha bilmediğim şeyi yemeyeceğim.

Sizden ne haberler var?

Selammmm

Sonunda iyileştim... hala kırığım ama idare eder.. hala 74,4-74,5 arasındayım tartı karar veremedi de :):):)
ne almışım ne vermişim yani ne sevindim ne üzüldüm.. yok yok biraz sevindim almadığıma :):)
Önümüzdeki hafta malum hafta sonrasında ki hafta çıkacağım şu 73 ü bir yerlerinden yakalasam.. Ne inat etti erimeyeceğim diye bu butlarım arkadaş ne çektim beaaaa

bende sevindim:) ama maalesefki bizim evde başladı salgın.önce babam küçük kardeşim ve annem sıra bana ne zaman gelecek diye bekliyorum bayramdan önce gelip gitse bari...ve istanbuldan geldiğimden beri sağolsun iştahım çok açıldı ya nasıl kapatıcam ben mübarek boğaz değil samanyolu galaksi ne bileyim işte neyse ne ama çok fena ya

Boğazını kapatmanın en iyi yolu yaptığın şeyin tam olarak farkında olmak. Yersen kilo alacağını bilmek, ama sadece rejim süresince değil, hayatın boyunca... :) Kendimize dürüst olmalıyız, fazla yediğimiz için aldık. Kararında yemeyi öğrenmek zorundayız, yoksa 50 kilo da versek nafile olur.

haklısın kesinlikle öyle hep boğazımı tutamamam ve çok yemem yüzünden bu haldeyim zaten.şoyle hep zayıf olanlara çok özeniyorum ya valla ben gene hep toplu Bi kızım sinir bozucu ama bende sonradan zayıflardan olurum ne olucak ki:)

sabahları aç karınla iki tane kuru kayısı yiyip üzerine su içmek kabızlığı önlüyormuş sizce yapmalı mıyım ne diyorsunuz bu konuda.

sabahları aç karınla iki tane kuru kayısı yiyip üzerine su içmek kabızlığı önlüyormuş sizce yapmalı mıyım ne diyorsunuz bu konuda.

Bir etkisi olacağına inanmıyorum ben. Yani şöyle düşünüyorum. "Bütün gün makarna yesem de iki kuru kayısı beni bu işten sıyırır mı?" Pek olası gelmiyor.

Yapılacak en güzel ve temelli çözüm gereken suyu içmek ve her gün lifli gıda tüketmek. Bol bol sebze ve meyve... :)

yok öyle değil yine düzgün beslenip ama sabah iki kayısı metebolizmayı düzenli çalıştırıyormuşta o yüzden sordum denediniz mi ya da duydunuz mu diye kabızlığı önlüyormuş güya.

Slm senin vermen gereken 25 kiloluk var benim de yaklaşık o kadar vardır. Bende yeni konu açtım. Yarın başlıyorum 90 olmuşumdur.
Ah.... ah.... gidecek ama destekler ve Desteklerinizi beklerim... Bu yolda başarılar

N'olur bana da yardım edin nasıl kilo vereceğim ben? Hedefim 57-58. Şu an 72'yim.

Edelim tabi... :)
Çok basit; rejim yapacaksın, mümkün olduğunca spor yapacaksın, motivasyonu yüksek tutacaksın.
Sonra gelsin sana zayıf günler.
Rejim yapamam, spor da yapamam yok mu başka çaresi? Şaka şaka nerdeyse hergün yürüyüş yapıyorum. Ama hiçbir fark yok. Aylardır aynı kilodayım. Kilodan nefret ediyorum. Spor yapmayı hiç sevmem sadece yürüyüş yaparım ben, olmaz mı?

Yürüyüş de olur tabi, o da spor, illa salon sporu yapmana gerek yok. :)
Yediklerine gerçekten dikkat ediyor musun? Sakın farkında olmadan çok yağlı yiyor olmayasın?
İnternette kalori sayan siteler var, onlardan birine üye olup yediklerinin gerçek kalorisini öğrenebilirsin. Bazen az yediğimizi sanıyoruz ama aslında çok kalori alıyoruz.

Şu an bir tabak dolusu kızartma yemekten geliyorum. Bebeğim küçük yardımcı kimsem de yok hep basit şeylere kaçıyorum. Kızartma yaptım yedim. Aslında bunlar hep bahane. Of boğazımı kısmadan olmayacak. Yürüyüşü ihmal etmem. Hatta adımsayarım var. Günlük 8000 adım atıyorum yürüyşte aşağı yukarı. Evde de bayağı hareketliyim aslında.

Evdeki hareketi hareketten saymayacaksın.
1 saatlik yürüyüş yaklaşık 200 kcal'dir. Ama bir tabak kızartma kim bilir kaç kaloridir. Belki 1000 kcal bile vardır. Basit hazırlanabilecek düşük kalorili yemekler de var, onları yaparsın. Yoksa bahaneler asla bitmez. 1 numarada yediklerin var, spor değil. En önemli olan yediklerin. Bunu unutma.

Evet aslında yediklerime dikkat etsem hemen veririm; çünkü yürüyüş yapıyorum. Şöyle söyleyeyim kimi zaman akşama kadar bişey yemiyorum, kimi zaman kek, börek, pasta. Yani dengesiz besleniyorum sanırım. Metabolizmam da yavaşlamış olabilir uzun saatler aç kaldığım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…