- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Ise yariyor mu?
Valla aslinda pekte saglikli bir diyet degil doktorlar onermiyorlar.benim pko var insilun direncinden dolayi kilo veremiyorum.bu şok diyetle 7 gun yapip direnci kirip normal diyete devam ediyirum.doktirlar 2 kür icin en az 6 ay ara verin diyorlar.ben lahana diyetini 7gun yapip nirmal diyet ve sporla devam edicem.hedefim 2ayda 10kg
Daha once uyguladiniz mi bu diyeti?
5 6 yil once yaptim.ozaman neredeyse 100 kg ya yaklasmistim.ozaman ust uste yaptim kan degerlerim dustü.söyle soyliyim.4 ayda 3 kere lahana diyeti sabah aksam yürüdum.haftanin 5 günü spor salonuna gittim diger gunlerdede normal diyet yaptim ve 4 ayin sonunda 63 kg ya düstüm
Umutumut82 yani lahana di
Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Azminiz sahane yine vereceginize eminim.
Anladim canim zor bir surec destek olalim birbirimjzeYas 33 boy 1.62 kg 85 ...bundan 6 yil önce 95kg dan 63 kg ya düstüm.hamilelikte tekrar 97kg oldum yapisti kaldi üstüme.bu arada bebek tedavisi icin ilaclar aliyorum.2 ayda 6kg aldim...en azindan 2 ayda 10 kg vermem lazim...dojtor 10kg ver dedi.
Anladim canim zor bir surec destek olalim birbirimjze
Boy 1.68 kilo 80.3 yas 30 2 yasinda oglum varTabiki destek olalim.ben bu forumda cok iyi insanlarla tanistim.senin boy kg yaş kac canim
Selam, ben de kahvaltı edersem daha cok acıkıyorum,biraz da ne yediğime bağlı tab,, yumurta yemek iyi oluyor ve dediigin gibi yeşillik. Ben regli oldugum için korumaya aldım , abartmıyorum ama tam bir listeye gore gtmedım sadece kotu seylerı yemıyorum, mesela kayınvalidem dun gelirken zeytınyaglı dolmalar ve borekler getırdı yemedım. tartıldım bu sabah verdıgım kadarını korumuş..Bugn de korucam bu kiloyu yarın gene abanıyorum.Kizlar nasil gidiyor diyetler ben bugun baya katu basladim gune sanki sabah kahvalti yapinca daha cok acikiyorum gun icinde o yuzden bu sefer boyle deneyim dedim
Sabah sadece bol limonlu yesil cay ictim ve domates yedim bu midenin ve istahin bi sekilde kapanmasi lazim yoksa kucuk kacamaklar yapiyorum kendimi durduramiyorum
Gorecegiz canim ben bugun tartildim 80.3 sunun surasinda 400 gr kalmis
Ben 81,3 bu sabahGorecegiz canim ben bugun tartildim 80.3 sunun surasinda 400 gr kalmis
Boy 1.68 kilo 80.3 yas 30 2 yasinda oglum var
Sagol canim. Son hedefim 65 ama kismet 5 5 inmeyi dusunuyorum ilk hedef 79.9 sonra 74.9 bunlari bir göreyim de gerisini dusunuruz.cuma gunu tarti gunumuz dedik sen de yazarsan seviniriz :)Allah bagislasin.boyun cok iyi .10kg versen super olur.hadi insallah birbirimizi hirslandiralim.benim bugun itibariyle 85kg haftaya bugün yani 14.unde tartilicam.
Sagol canim. Son hedefim 65 ama kismet 5 5 inmeyi dusunuyorum ilk hedef 79.9 sonra 74.9 bunlari bir göreyim de gerisini dusunuruz.cuma gunu tarti gunumuz dedik sen de yazarsan seviniriz :)
Benim oglum ve esim de yiyip kilo alamayanlardan onlarin icinde diyet yapmak da ayri zor tabiCuma da olur tabi bende cumaya kadar hedefim 1kg ...hadi insallahhh.biraz once az daha bozuyordum.eşim oturdu 2 tabak makarnayi gömdü. Adam yiyip yiyip zayif kaliyor.gicık oluyorum inanki.
Benim oglum ve esim de yiyip kilo alamayanlardan onlarin icinde diyet yapmak da ayri zor tabi
Tebrikler valla ya, motivemiz artıyorkızlar günaydın;
sabah
sodalı yeşilçaylı karışım
kahvaltı
1 adet muz+peynir zeytin+biber +şekersiz çay
öğle
çorba köfte+yoğurt
akşam
karnabahar+salata+yoğurt
bu arada yazamadan edemiycem çok mutluyum 73,20 olmuşum:)
Tebrikler valla ya, motivemiz artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?