80'lerden 60'lara son şans!!!

-Sakura- sen de 24 saat iyi ac duruyormussun :) forunlara gezerken denk geldi ben de tam o sayfayi okuyordum :)
İnan bana hiç ama hiç zor değil akşamdan protein ağırlıklı yemeğini yersen ertesi gün akşama kadar çay kahve su ile çok çok rahat durabiliyorsun. Hiç ama hiç zorlanmıyorsun ama akşamdan güzelce besleneceksin yine abartmadan tabi bol proteinlice Dene bak şaşıracaksın.

Biraz kilo vereyim yavaşladığı zaman da bunu deneyim olmazsa

Sinirlerim cok bozuk 3 kilo verdim kendimi bisi sandim dun cok kacamak yaptim bugun kahvalti da bile yaptim boyle giderse benden bisi olmaz artik kendime son bi kez sans veriyorum bu sefer de bu diyet isini halledemezsem omrum boyunca kendimi sismanliga maruz birakacagim boyle bu kiloyla mutlu degilim rejim yapinca kilo da verebiliyorum ama neden su pis bogazimi tutamiyorum anlamiyorum yilbasina kadar sifir kacamakla basliyorum artik bi sure tartilmayi da düşünmüyorum en kotu tartildigimda 77yi gormek istiyorum

pes etmeyin başaracaksınız..

Sabah 1 kesme sekerle duble turk kahvesi
oglen 6 tepemeleme yemek kasigi kiymali ispanak 3 yemek kasigi tepemele suzme yogurt taze sogan
aksama planim ton balikli salata,

sabah : 1 dilim kaşar peynir canım bişey istemedi
öğlen:çorba yağsız tavuk döner+ayran
akşam :çorba +kara lahana dolması bulgurlu

Sabah 1 kesme sekerle duble turk kahvesi
oglen 6 tepemeleme yemek kasigi kiymali ispanak 3 yemek kasigi tepemele suzme yogurt taze sogan
aksama planim ton balikli salata,
Türk kahvesini öyle güzel yazmışsın ki canım çekti. Bir fincan yapayım kendime bari.
Bugünki menün çok güzel. Protein var, sebze var, kalsiyum var... Miss

Kizlaaarr kacamaksiz 1. Gunum olsun benim bugun.cok iyi gecti en az 21 gun boyle devam sifir kacamak :)

Luusyer Demetria Merhaba kızlar, kızım geçtiğimiz hafta itibari le huy değiştirdi, huysuzluklar vs derken, uykuları çok karıştı, uyku eğitimine başladım, gergin günler de bahanem işte..., iyi gitmedi işte duzensiz,, sizler ne durumdasınız?
Gene sarılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…