Benimki 16 aylık cok geç kalkıyordu, ama uyutabiliyordum gün içinde gene ve gece de, şuanda kıyamet kopuyor ve uyumuyor, reddetmeye basladı herseyi, megersem yanlıs yapıyormusuz, neyse uyku egıtımıne basladık işte.benim oğlumda büyüdükçe huy değiştirdi
3,5 yaşında ama uyku düzeninde değişiklik yook..
Dene canim guzel bi detoks suan 2. Gundeyim bugun de sadece meyve suyu var inan hic ac degilim ve gayet dincimDeniyebilirim bi ara
Ya aslında haftada birgün,mesela pazartesileri bu yapılabilir,sırf meyve suyuDene canim guzel bi detoks suan 2. Gundeyim bugun de sadece meyve suyu var inan hic ac degilim ve gayet dincim
Olabilir canim neden olmasin zaten meyvesuyu sagliksiz bir sey degil evde taze sıkılırsa hele super olurYa aslında haftada birgün,mesela pazartesileri bu yapılabilir,sırf meyve suyu
Bu hafta bu diyeti başarıyla bitir inş bana da motive oluyor, haftaya ve ya reglim olunca ki olmuyor hala, ..belki ben de başlarım bu diyete.Olabilir canim neden olmasin zaten meyvesuyu sagliksiz bir sey degil evde taze sıkılırsa hele super olur
Basla canim tavsiye ederim gerci daha cok basindayim ama yapanlardan aldigim tuyolarla gayet guzel bi diyet oldugunu cikariyorum bana da uygun :)Bu hafta bu diyeti başarıyla bitir inş bana da motive oluyor, haftaya ve ya reglim olunca ki olmuyor hala, ..belki ben de başlarım bu diyete.
Ay insallah canim ya 75in altina bi insem bi kirsam orayiharika ay cok guzel 70 lere indin devamı gelsin :)
Yarin basla canim beklerim destek olalim birbirimize :)Darısı başımaBen de baslıcam hollywooda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?