80'lerden 60'lara son şans!!!

benim oğlumda büyüdükçe huy değiştirdi
3,5 yaşında ama uyku düzeninde değişiklik yook..

benim oğlumda büyüdükçe huy değiştirdi
3,5 yaşında ama uyku düzeninde değişiklik yook..
Benimki 16 aylık cok geç kalkıyordu, ama uyutabiliyordum gün içinde gene ve gece de, şuanda kıyamet kopuyor ve uyumuyor, reddetmeye basladı herseyi, megersem yanlıs yapıyormusuz, neyse uyku egıtımıne basladık işte.

60 lara gidelim bu sefer .....31 aralık yılbaşı aksamına hayal ve hedef koyalım.

Kizlar bugun holkywood diyetine basladim bi diyete bagli kalmak daha motive etti beni insallah devamini getiririm

Ben de listesiz yapamıyorum.
Dün 20 dak lesli ve 10 Burpee yaptım.
Bugun de böle devam.
Listem; sabah 80 gram süzme beyaz peynir bir büyük kızarmıs tam buğday ekmegi domates biber salatalık
Öglen 3 ekmeksiz kofte bir bardak ayran 1 domates aksam da aynı

Yeşil çay içicem bir de,iyi gelecek eminim cildime de..metabolizmama da..

Olabilir canim neden olmasin zaten meyvesuyu sagliksiz bir sey degil evde taze sıkılırsa hele super olur
Bu hafta bu diyeti başarıyla bitir inş bana da motive oluyor, haftaya ve ya reglim olunca ki olmuyor hala, ..belki ben de başlarım bu diyete.

Bu hafta bu diyeti başarıyla bitir inş bana da motive oluyor, haftaya ve ya reglim olunca ki olmuyor hala, ..belki ben de başlarım bu diyete.
Basla canim tavsiye ederim gerci daha cok basindayim ama yapanlardan aldigim tuyolarla gayet guzel bi diyet oldugunu cikariyorum bana da uygun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…