Benim oglum ve esim de yiyip kilo alamayanlardan onlarin icinde diyet yapmak da ayri zor tabi
Demetria tebrikler canim biz de o kilolari goruruz insallah
Gunaydin hosgeldin canimSelam hanımlar hepinize bol azimler diliyorum. Ben 160 boy 85 kiloyum 37 haftalık hamileyim. Gebeliğe 66 ile başladım 85 oldum daha 3 hafta var. Doğum kilolarını verip eski 50 kilomu görmek istiyorum.
Harika valla , ben de 80,8 olmusumKizlar nasil gidiyor diyetler su saat oldu ben sadec 1 kayisi yedim ve 1 bardak yesil cay ictim suan icin aclik da hissetmiyorum 2 kez de spor yaptim evde bi programdan
ben yapmıyorum aldın mı?günaydın ;
aranızda eliptik yapan varmı
ben yapmıyorum aldın mı?
Ne kadara aldin canim?ben de yuruyus bandi baktim ama fiyatlari baya yuksek :/evet c.tesi günü aldım
şimdilik yapıyorum bakalım :)
Bende bant var binmiyorum,70 olunca binecegimNe kadara aldin canim?ben de yuruyus bandi baktim ama fiyatlari baya yuksek :/
Ya elindeki nimeti kullansana canimBende bant var binmiyorum,70 olunca binecegim
HoşbuldumGunaydin hosgeldin canim
Ne kadara aldin canim?ben de yuruyus bandi baktim ama fiyatlari baya yuksek :/
Bence değildir. En sevdiğim bal kabağının kendi şekeri yetiyor zaten daha bir helmeli oluyor tadı. Üzeri cevizli :)ayy kızlar dün akşam şekersiz bal kabağı tatlısı yaptım
üzerinede 1 tatlı kaşığı tahin döktüm
kaçamak değildir bu dimi :) 1 aydır hiç bozmuyorum da
Protein olarak gün boyu sadece iki yumurta ile iyi dayanıyorsunuz vallahi tebriklerKizlaaarr nerdesiniz
Ben 2 gun kendince ufak kacamaklar yapmistim ama hic de ufak degilmis kilo almisim bugun 81.1i gordum tekrar ve daha sıkı sarilmaya karar verdim
Kahvalti yerine 1 kuru kayisi yedim
Oglen 2 yumurtali omlet yedim
Ara ogun olarak da 1 mandalina yedim
Yesil cay ictim simdiye kadar da 2 lt su ictim
Bugun artik birsey yemeyi düşünmüyorum cok acikirsam ayran icecegim ya da sade kahve siz neler yapiosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?