80'lerden 60'lara son şans!!!

Mrb kizlar ben lahana diyetini dün yapip biraktim.midemi mafetti.onun yerine az kalorili diyete basladim.
Sabah sekersiz çay 5 zeytin yarim domates 1 parca peynir 1dilim kepekli ekmek
Kuşluk 1 bardak limonlu adacayi 1 mandalina
Öglen karnibahar salata
Ikindi salatalik donates söğüş
Aksam ton balikli salata

Selam hanımlar hepinize bol azimler diliyorum. Ben 160 boy 85 kiloyum 37 haftalık hamileyim. Gebeliğe 66 ile başladım 85 oldum daha 3 hafta var. Doğum kilolarını verip eski 50 kilomu görmek istiyorum.

Kizlar nasil gidiyor diyetler su saat oldu ben sadec 1 kayisi yedim ve 1 bardak yesil cay ictim suan icin aclik da hissetmiyorum 2 kez de spor yaptim evde bi programdan

ayy kızlar dün akşam şekersiz bal kabağı tatlısı yaptım
üzerinede 1 tatlı kaşığı tahin döktüm
kaçamak değildir bu dimi :) 1 aydır hiç bozmuyorum da

ayy kızlar dün akşam şekersiz bal kabağı tatlısı yaptım
üzerinede 1 tatlı kaşığı tahin döktüm
kaçamak değildir bu dimi :) 1 aydır hiç bozmuyorum da
Bence değildir. En sevdiğim bal kabağının kendi şekeri yetiyor zaten daha bir helmeli oluyor tadı. Üzeri cevizli :)

Kizlaaarr nerdesiniz
Ben 2 gun kendince ufak kacamaklar yapmistim ama hic de ufak degilmis kilo almisim bugun 81.1i gordum tekrar ve daha sıkı sarilmaya karar verdim
Kahvalti yerine 1 kuru kayisi yedim
Oglen 2 yumurtali omlet yedim
Ara ogun olarak da 1 mandalina yedim
Yesil cay ictim simdiye kadar da 2 lt su ictim
Bugun artik birsey yemeyi düşünmüyorum cok acikirsam ayran icecegim ya da sade kahve siz neler yapiosunuz

Protein olarak gün boyu sadece iki yumurta ile iyi dayanıyorsunuz vallahi tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…