82kiloyla yeniden diyete basladim

selam göknurcuğumm nerelerdesin özlettin kendini. çok sevindim bozmayıp devam etmene. sen benden daha iyisin maşAllah hemen hemen 10 kiloya yakın vermişsin 1 ay olmadan bravo tatlım.hiç 82 iken çekilmiş resmim yok ama ideal kiloma inince çekerim artık :)

Bugün ki menüm
sabah yarım simit
1 salatalık
1 bucuk dilim peynir

öğlen
1 kase corba

akşam
1 kase corba
1 dilim kadar yaglı ekmek
1 porsyon tam bugday unuyla yapılmıs un helvası

ara
5 tane erik

biraz ağır gibi geldi ama zaten azmış vermen gerekn kilo sanırım o yüzden ölçülü bence tatlım. un helvasını tam buğday unu ile yapmak çok mantıklı geldi.

evettt canimm biliyorumm
ve yarinn söz gine baslicamm

umarım cnm bak yaz geldi malum ince kıyafetler vs.. umarım bu sefer başarırsın.

insallahhh canim yaaa

kızlar 1 kilo daha verdim 77 oldum şuan çok mutluyummm Allah'ın izniyle bu ay sonu 72 olucam inşallahhh
ohh azmedince gidiyo valla bu kilolar hedefime adım adım yaklaşıyorum süper bir duygu bu şuan 42 bedene hiç
sıkılmadan girebiliyorum rahatça bu ay ki hedefim 40 beden rahat girebilmek olacak hadi bakalım startı verdim
:))

Sabah kahvaltım;

3 kepekli püskevit :)
10 badem
2 fincan şekersiz çay,

çok az diyenleri duyar gibiyim ama benim ara öğünlerim var saat 10 da ve akşama doğru 4 te ayrıca canım
eskisi gibi yemek istemiyor abur, cubur, kek, börek midem küçüldü sanırım

süpersiin cnmm tebrik ederimmm evet gayret edince her şey oluyor. cnm bu kahvaltı diyetisyeninin verdiği alternatif kahvaltılardan birisi mi? mesela kahvaltı da başka neler yiyebilirsin dedi cnm paylaşır mısın bilgilenmiş oluruz bizde.

tabiki paylaşırım canım

1.Alternatif;

1 activia yoğurt içerine 4 kaşık müsli+ 1 meyve

2.Alternatif;

2 dilim kepekli ekmek + 4 zeytin +1 yumurta + 1 dilim peynir

3.Alternatif;

1 kepekli tost + sütlü nescafe

4.Alternatif;

yarım simit + 4 zeytin

yeşillik ve domates sınırsız, ben şeker kullanmadığım için çay ve kahve de sınırsız

her akşam bir top dondurma yeme hakkım var + hafta da bir istediğim bir sütlü tatlı hakkım var

sormak istediğiniz bir şey varsa foruma uğradığım zaman cevaplarım severek artık neyi ne kadar yemem gerektiğini

öğrendim büyük ihtimalle artık klendi kendime devam edicem diyetisyen ücretleri malum pahalı 350 veriyorum her ay

elimde zaten 10 tane liste var onlara uysam yeter diye düşünüyorum bakalım önümüzdeki ayın maddi durumuna göre

yapıcaz bişeyler :)

çok sağol cnm. ben sadece nesfit ve süt yiyorum sabahları ama bu alternatiflerden seçebilirim bende

ara öğünde de hem meyve tercih ediyorum ya da special k nın yeni çıkan krakerlerinden. ne kadar doğru artık bilemiyorum ama. peki spor olarak ne yapıyosun tatlım.

hafta da 3 gün 45 dk yürüyüş + diyetkolik sitesine üyeyim hergün bir bölgeyi çalıştıran egzersizler veriyo görüntülü
onları yapmaya çalışıyorum başka da bişey yapmıyorum :) birde sıkı spor yapsam 2 ayda fit olurum herhalde

Sabah
kahvaltı yapamadım

öğlen
corba
100 gr kiraz
1 bardak ayran

ara
1 salatalık
3 tane erik

akşam
1 kase corba

Sabah
kahvaltı yapamadım

öğlen
corba
100 gr kiraz
1 bardak ayran

ara
1 salatalık
3 tane erik

akşam
1 kase corba

süper bi menü tatlım afiyet olsun

bende yazayım bari

sabah yarım kase mısır gevreği (saat 12 gibi)
öğlen 5 6 kiraz küçük şeftali ve bir kayısı(3 gibi)
akşam yarım tabak kuru fasulye ince dilim k ekmek ( saat 6 da)
2 litre su
sabah koşu bandında yarım saat koştum
akşam da koşacağım.

çok iyimiş tatlım. bende her sabah ve akşam yarımşar saat koşu bandındayım. hedefim ağustos sonunda 60 olmak. 15 kilo vermem gerek yani. çoğu gitti azı kaldı diyelim biz

çok iyimiş tatlım. bende her sabah ve akşam yarımşar saat koşu bandındayım. hedefim ağustos sonunda 60 olmak. 15 kilo vermem gerek yani. çoğu gitti azı kaldı diyelim biz

güzell ayda 5 kilo versen rahat inersin hedefine önemli olan pes etmemek hedefe adım adım ulaşmak
çok keyifli

Günaydınnnn kızlar nasılsınızz

ben yarın bodruma uçuyorum yuppiii çok mutlu ve heyecanlıyım diyeti bozmak yok aslaaa gelince de yine
devam edicem hayırlısıyla kışa kadar ideal kiloma ineyim zaten 4-5 ayda yeme şeklim değişir ve sağlıklı beslenmeyi
alışkanlık haline getirmiş olurum...ohhh be 2 yıldır kafamı dinlemeyi özlemişim ne güzel iş yok ev işi yok
gezmek var tozmak var deniz var güneş var ohh daha ne olsunnnn

ay ne şanslısın tatlım ya bol bol eğlen keyfini çıkar. hiç gitmedim bodruma ama hep tv de felan görüyorum güzel yer. diyeti de bozma cnm hep light şeyler ye. bol bol yüz... öpüyorum seni iyi tatiller arada bizi de unutma yaz bak

teşekkür ederim canımm nete girebilirsem yazarım neden yazmayayım :) inş sende gidersin canım daha neler görücez
bu dünya da kim bilir öpüyorum byeee

sabah
1 kase k fleks

öğlen
1 kase çorba
çeyrek kavun
1 bardak ayran

ara
2 adet kayısı
2 adet kiraz

akşam
2 tane salatalık

güzel bi tatilden sonra yine başladık iş hayatına..ve alınan kilolar ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…