- 15 Mart 2012
- 378
- 45
- 323
merhaba kızlar
uzun zamandır yazamıyorum. işyeriden bira zor oluyor akşamda bebiş beni esir ediyor. arada okuyup takip ediyorum ama sizi... şekerlik maşallah sana süper gidiyor kilolar.
bende diyetimi bozmadım hiç. ufak tefek kaçamklarım oluyor ama. 11 mayısta 91 kg olarak başladım ve hala inanamasamda şu an 82,5 kg yim. arada bir canım cızzz şeylerden istesede hemen vazgeçiyorum. ay sonu tatile çıkıcaz dua edin kızlarda o zamana kadar ilk hedefim olan 75 e düşeyim. şekerlik birde değişimini çok merak ediyorum resim ekleyebilirsen harika motive olur bize..
hepimizin bu mubarek kandil gününde allah yardımcısı olsun. sağlıkla verelim kilolarımızı inşallah.
kandilinizde mübarek olsun.
Bugün ki menüm
sabah yarım simit
1 salatalık
1 bucuk dilim peynir
öğlen
1 kase corba
akşam
1 kase corba
1 dilim kadar yaglı ekmek
1 porsyon tam bugday unuyla yapılmıs un helvası
ara
5 tane erik
evettt canimm biliyorumm
ve yarinn söz gine baslicamm
selam göknurcuğumm nerelerdesin özlettin kendini. çok sevindim bozmayıp devam etmene. sen benden daha iyisin maşAllah hemen hemen 10 kiloya yakın vermişsin 1 ay olmadan bravo tatlım.hiç 82 iken çekilmiş resmim yok ama ideal kiloma inince çekerim artık :)
biraz ağır gibi geldi ama zaten azmış vermen gerekn kilo sanırım o yüzden ölçülü bence tatlım. un helvasını tam buğday unu ile yapmak çok mantıklı geldi.
umarım cnmbak yaz geldi malum ince kıyafetler vs.. umarım bu sefer başarırsın.
kızlar 1 kilo daha verdim 77 oldum şuan çok mutluyummm Allah'ın izniyle bu ay sonu 72 olucam inşallahhh
ohh azmedince gidiyo valla bu kilolar hedefime adım adım yaklaşıyorum süper bir duygu bu şuan 42 bedene hiç
sıkılmadan girebiliyorum rahatça bu ay ki hedefim 40 beden rahat girebilmek olacak hadi bakalım startı verdim
:))
Sabah kahvaltım;
3 kepekli püskevit :)
10 badem
2 fincan şekersiz çay,
çok az diyenleri duyar gibiyim ama benim ara öğünlerim var saat 10 da ve akşama doğru 4 te ayrıca canım
eskisi gibi yemek istemiyor abur, cubur, kek, börek midem küçüldü sanırım
süpersiin cnmm tebrik ederimmm evet gayret edince her şey oluyor. cnm bu kahvaltı diyetisyeninin verdiği alternatif kahvaltılardan birisi mi? mesela kahvaltı da başka neler yiyebilirsin dedi cnm paylaşır mısın bilgilenmiş oluruz bizde.
tabiki paylaşırım canım
1.Alternatif;
1 activia yoğurt içerine 4 kaşık müsli+ 1 meyve
2.Alternatif;
2 dilim kepekli ekmek + 4 zeytin +1 yumurta + 1 dilim peynir
3.Alternatif;
1 kepekli tost + sütlü nescafe
4.Alternatif;
yarım simit + 4 zeytin
yeşillik ve domates sınırsız, ben şeker kullanmadığım için çay ve kahve de sınırsız
her akşam bir top dondurma yeme hakkım var + hafta da bir istediğim bir sütlü tatlı hakkım var
sormak istediğiniz bir şey varsa foruma uğradığım zaman cevaplarım severek artık neyi ne kadar yemem gerektiğini
öğrendim büyük ihtimalle artık klendi kendime devam edicem diyetisyen ücretleri malum pahalı 350 veriyorum her ay
elimde zaten 10 tane liste var onlara uysam yeter diye düşünüyorum bakalım önümüzdeki ayın maddi durumuna göre
yapıcaz bişeyler :)
çok sağol cnm. ben sadece nesfit ve süt yiyorum sabahları ama bu alternatiflerden seçebilirim bende
ara öğünde de hem meyve tercih ediyorum ya da special k nın yeni çıkan krakerlerinden. ne kadar doğru artık bilemiyorum ama. peki spor olarak ne yapıyosun tatlım.
Sabah
kahvaltı yapamadım
öğlen
corba
100 gr kiraz
1 bardak ayran
ara
1 salatalık
3 tane erik
akşam
1 kase corba
hafta da 3 gün 45 dk yürüyüş + diyetkolik sitesine üyeyim hergün bir bölgeyi çalıştıran egzersizler veriyo görüntülü
onları yapmaya çalışıyorum başka da bişey yapmıyorum :) birde sıkı spor yapsam 2 ayda fit olurum herhalde
çok iyimiş tatlım. bende her sabah ve akşam yarımşar saat koşu bandındayım. hedefim ağustos sonunda 60 olmak. 15 kilo vermem gerek yani. çoğu gitti azı kaldı diyelim biz
Günaydınnnn kızlar nasılsınızz
ben yarın bodruma uçuyorum yuppiii çok mutlu ve heyecanlıyımdiyeti bozmak yok aslaaa gelince de yine
devam edicem hayırlısıyla kışa kadar ideal kiloma ineyim zaten 4-5 ayda yeme şeklim değişir ve sağlıklı beslenmeyi
alışkanlık haline getirmiş olurum...ohhh be 2 yıldır kafamı dinlemeyi özlemişim ne güzel iş yok ev işi yok
gezmek var tozmak var deniz var güneş var ohh daha ne olsunnnn
ay ne şanslısın tatlım ya bol bol eğlen keyfini çıkar. hiç gitmedim bodruma ama hep tv de felan görüyorum güzel yer. diyeti de bozma cnm hep light şeyler ye. bol bol yüz... öpüyorum seni iyi tatiller arada bizi de unutma yaz bak
güzel bi tatilden sonra yine başladık iş hayatına..ve alınan kilolar ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?