ne guzel canm az daha sık benım kıloma düşçen 71.8 :))
valla suan tatıl moduna girdim bileenapayım valla kendımı hiiç sıkmamam ozellikle ultra herşey dahil olan bi oteldeee :)
artık 2 kılo alıp donersem kar bana fazlasını almayım da..
vatt 72 kılo ıle 40 beden kota nasıl girdin kızz
merhaba şekerlik tebrik ederim seni ne zaman başladın ???75.8 :) .....
merhaba şekerlik tebrik ederim seni ne zaman başladın ???
teşekkür ederim aylin:) mayıs 13 te başladım 3. haftanın içindeym çok yoğun spor yapıyorum çok ter atıyorum ve sanırım metobolizmamı hızlandıracak bütün detayları uyguluyorum :)
Maşallah sana çok iyi gidiyorsun inşallah arzu ettiğin forma girersin ... 70 kg uzak değilll.. anlaşılan boyun uzun değil mi
beni güldürdün wallaha fakat yaptığın çok zekice aferin sana kendine güzel bir vakit tanı kilo vermek için yeni de seni tebrik ediyorumah cnm nerdee 1.60 boyum. ufak hedefler koydum kendime önce 70 e ineyim sonra 60 hedefi koyacağım.sonra da 55:) hayal gibi geliyor ama azimliyim bu sefer olacak umarım. direk 55 hedefi koysam motivasyonum azalr diye düşündüm. önce 70 ten başlayayım dedim
ah cankizzzz ben yine kilo almaya döndüm yaaa(( ne kadar adaletsiz bu kilo alma sizstemi (
3 haftada verdigim kilonun yarisini 3 4 günde aldim, artik istahimda açildi(
67.3 leri gördüm ve $u an tam 68.3 üm
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarr..
diyet yapamasam da sizinlen konuşmaya geldimm
75.8 :) .....
merhaba canlarım..sizi burada görmek çok sevindim....işte bende kayboldum haber vermeden ... beni mazur görün aniden karar verildi.. bir cuma gecesinde ertesi gün erken saatlerde yola düşük.. kaynanama gittim işte kafamı dinlendirmek için iyi geldi ama dönüşte doktora başvurdum artık terapi görüyoruz ve anlaşılan bütün kabahat bende.. eşim neredeyse masum çıkmak üzere neyse... hayırlısı..
gelelim bu mübarek diyetlereeee...işte 2 ay oldu bırakalı...ama azimliyim diyete dönüyorum bu ayın başında...ve çok şükür hiç kilo almadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... sizler neler yapıyorsunuzzz? kim aldı kim verdiii bi öğreneyim bakayımmm
Günaydın kızlarrr içine zor girdiğim 42 beden pantolonum artık sıkmıyor göbüş pörtlemiyor çok mutluyummm :)
ayyy böyle giderse haziran sonuna kadar bi 5 kilo daha veririm 74 olsammmm sonra 69 sonra 64 her ay 5 kilo versem
nolur nolur nolur
oh oh maşallah inşallah iyi eğlenirsin.... darısı başımıza demek isterdim ama önümdeki dönem bayağı yüksek dalgalı olacak.. doktora söyleyeceğim var orada olay kopacak bizim için..
4 kilo bile alsan sıkıntı yok sanırım şekerim sen tatilden sonra azimli geri dön yeter
eveeeett LC Waikiki den bir pontalon aldım ben bile şaşırdım 40 bedendi denedim oldu hihihi wallaha gaza geldim bir sürü alışveriş yaptım internet üzerinde 40 ile 42 arasında bedenleri seçtim kesime göre ..işte bu ay olmasa bana 40 bedenleri 1 ay sonra olur.. bir motivasyon daha kendime veriyorummmmmm tabi düşlerim de var 69 olsam ayy çok iyi olur diye
aklıma geldi senin düşlerin yaaa 69 kilo görmek istiyordunnnn bir ara kızz inşallah olur
hosgeldinnn canikk :)
slm kizlarr
merhaba cicimm :)
tartildim kilom 83 olmus
olur tabiii bogazimi tutamiyorumm
ben napcamm yaaa
azim yok icimden gelmiyor diyet yapmak
esim hic kiloyla ilgili birsey demezdi artik o bile dalga geciyor sonrada saka yapiyorum diyorrr
önce kilo verdigimde agzima hic birsey koymuyordum resmen ac geziyordum simdiyse amann diyip devam yiyorum
sinirlerim cook bozukkk
kendimi mutlu hissetmiyorumm
güzell bulmuyorummm
yapamiyorumm ben artik diyett filann
inşallah bakalım cnm güzel geçer..benım de temennim o yani :)
ohh ne guzel valla gıy bakalım 40 bedenleriiii yakışırr arkadaşımaa......
aylincim evet 6 lı rakamları gormek ıstıyorumm ama anacım bu yemeye cok zor..sen bi gör arkadandan bende gelırım belkım :))
off cankız offf bende boğazımı tutamıyorum ki....aynen senın gıbı hiç diyet yapasım yok..
hoş bulduk şekerimm nasılsın .. ??
merhaba kızlarr 2 ay önce buradan 53 kg olarak ayrılmstım şimdi 58 kg olarak geri döndümve bugün diyete tekrar basladım..
sabah kahvaltım
1 bardak sütle mısır gevregi
2-3 dilim domates salatalık
1 tane zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?