hosgeldinn canimm
bence kilon iyii keske ben 58olsam
süpper olur :) darısı 40 bedenlere hatta 38 lere inş :)... Verirsin cnm bu azimle mrk etme ... Bozmadan tam gaz dvm. Mesela akşamları neler yiyosun cnm? Nasıl geçiyor akşam menülerin.
teşekkür ederim canım süper motive ediyosun gerçektenArtık yaz geldi canım pek bişey çekmiyo
bazen salatalık,domates,peynir tabağı hazırlıyorum kendime biraz da maydanoz bazen ıspanak yada
karnıbahar yada tavuk haşlama yanında yoğurt ekmek hiç yemem akşam böyle işte kuzum
bende akşamları hep sebze ile yada nadiren de olsa tavuk haşlama ile geçiriyorum cnm sporu aksatmamaya çalışıyorum o kadar.
ayy valla canım kalıcı olarak gitsin de şu kilolar gerekirse 6-7 ayda gitsin hiç sorun değil ama mümkünse geri gelmesin :)
ahh cnm şu boğazımıza bi hakim olabilsek sürekli olarak gelmeyecek te. kilo verdikten sonra salıyoruz kendimizi. her seferinde bu son diyetim bi daha almayacağım kilo d,iye başlıyoruz ama son hep aynıinş bu sefer öyle olmazz:18:
canım zaten sorun sağlıklı yaşamayı kabullenemiyor olmamız, sürekli sağlıklı şeyler yesek yağdan , tuzdan , karbonhidrattan
tatlıdan uzak dursak egzersiz yapsak sorun olmayacak bugün hangi mankene oyuncuya sorsan ya haftanın her günü yada bilemedin
4 günü spor yapıyoruz der,sporsuz yaşayamam diyenler var :) biz ne yapıyoruz şu kilolar gitsin diye yapıyoruz egzersiz incelmemizi sağlar aynı zamanda daha sağlık bireyler yapar bizi ama yoookkk :) bizim hiç zamanımız an yok çok yoğunuz biz
cankızz nerelerdesin yaa göremiyorum seni uzun zamandır eskiden menü paylaşırdın ne güzel
ben hep buralardayim canim :)
ama diyeti bozdum yaa
kızlarr ya ben artık az yemeye alıştım canım hiçbirşey istemiyorböyle giderse bir ay da 7-8 kilo gidecek gibi
görünüyor cumartesi tatile gidiyoruz bodruma orada da dikkat edicem bol bol yüzücem fitnes yapıcam saunaya da girerim
ohhh benden iyisi yok tatlı olayınıda bundan sonra en fazla bir çatal alıcam (hamurlu tatlılarda-diyetisyenim haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin demişti) :) ilk hedefim ideal kiloma inmek sonra da bir bebiş versin Rabbim bana başka bişey istemem
selam kizlar ben artik hiç dikkat edemiyorum, çok stresli bir dönem geçiriyorum oysaki iştahimda o kadar açik degil ama ne bileyim sanki hayatimda birşey eksikmiş gibi geliyor tok olsam bile illaki tatli yiyorum daha dogrusu ya şekerleme yada çikolata, aslinda bunlari yerken bile çok az zevk aliyorum buna ragmen yemeye devam ediyorumya kendime pes diyorum!!
dün bir kase dolusu yani 10 yemek kaşigi kadar tahin pekmez yedim ve sonuç bu Sabah +500gr! ee yedimde ne oldu? yedikce yiyesim geldi! ardindanda çikolata yedim! ee sonuç tabi +++++ olacak
bugün karar verdim derken yine strese girdim bonibon tarzi şekerlerden bir avuç yedim!
ama akşam yemegini hafif geçirmek istiyorum bakalim durabilcekmiyim
bu arada 3.5 kilo verdim bir ayda, ve bunun 1.800 kilosunu geri aldim
bu ay kesin 2 kilo vermem lazim!
ah tatlım ilk sayfaları oku nasıl söz vermiştik birbirimize
Bugün ki menüm
sabah yarım simit
1 salatalık
1 bucuk dilim peynir
öğlen
1 kase corba
akşam
1 kase corba
1 dilim kadar yaglı ekmek
1 porsyon tam bugday unuyla yapılmıs un helvası
ara
5 tane erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?