82kiloyla yeniden diyete basladim

süpper olur :) darısı 40 bedenlere hatta 38 lere inş :)... Verirsin cnm bu azimle mrk etme ... Bozmadan tam gaz dvm. Mesela akşamları neler yiyosun cnm? Nasıl geçiyor akşam menülerin.

teşekkür ederim canım süper motive ediyosun gerçekten Artık yaz geldi canım pek bişey çekmiyo
bazen salatalık,domates,peynir tabağı hazırlıyorum kendime biraz da maydanoz bazen ıspanak yada
karnıbahar yada tavuk haşlama yanında yoğurt ekmek hiç yemem akşam böyle işte kuzum

bende akşamları hep sebze ile yada nadiren de olsa tavuk haşlama ile geçiriyorum cnm sporu aksatmamaya çalışıyorum o kadar.

bende akşamları hep sebze ile yada nadiren de olsa tavuk haşlama ile geçiriyorum cnm sporu aksatmamaya çalışıyorum o kadar.

ayy valla canım kalıcı olarak gitsin de şu kilolar gerekirse 6-7 ayda gitsin hiç sorun değil ama mümkünse geri gelmesin :)

ayy valla canım kalıcı olarak gitsin de şu kilolar gerekirse 6-7 ayda gitsin hiç sorun değil ama mümkünse geri gelmesin :)

ahh cnm şu boğazımıza bi hakim olabilsek sürekli olarak gelmeyecek te. kilo verdikten sonra salıyoruz kendimizi. her seferinde bu son diyetim bi daha almayacağım kilo d,iye başlıyoruz ama son hep aynı inş bu sefer öyle olmazz:18:

canım zaten sorun sağlıklı yaşamayı kabullenemiyor olmamız, sürekli sağlıklı şeyler yesek yağdan , tuzdan , karbonhidrattan
tatlıdan uzak dursak egzersiz yapsak sorun olmayacak bugün hangi mankene oyuncuya sorsan ya haftanın her günü yada bilemedin
4 günü spor yapıyoruz der,sporsuz yaşayamam diyenler var :) biz ne yapıyoruz şu kilolar gitsin diye yapıyoruz egzersiz incelmemizi sağlar aynı zamanda daha sağlık bireyler yapar bizi ama yoookkk :) bizim hiç zamanımız an yok çok yoğunuz biz

Son düzenleme:
evet cnm çok haklısın umarım bundan sonrası böyle olmaz. geçen bi programda izledim bi balerine soruyorlar en son ne zaman baklava yedin diye kadın hatırlayamadı bi türlü bende kendime sordum ben her buluşumda yiyormuşum valla . ve bir dilim baklavayı eritmek için 2 saat hızlı tempoda koşmak gerekmiş... önümüzde bayram valla bakalım bayrama kadar kilo verirsek iyice ordan dengelemiş oluruz. bende en son ne zaman baklava yediğimi hatırlamadığım bir bünyeye sahip olmakk istiyorumm yaa cnm çekmesinnn bişycikk :44:

cankızz nerelerdesin yaa göremiyorum seni uzun zamandır eskiden menü paylaşırdın ne güzel

bende 1.65 boya 85.5 kiloyum
57 ile evlendim sürekli git-gellerim oldu. 3 yıl öncesine kadar 65 kiloyu çoook görürken şimdi 65e razıyım.
bu sabah 85.5 ile uyandım bakalım çok istiyorum fakat üşeniyorum yeşilliklere sebze yemeklerine.
birde şimdi kendi evimiz yok ağustos eylül gibi ancak kendi evimize geçeceğiz. nasıl olacak bilmiyorum.

herkese kolay gelsin...

kızlarr ya ben artık az yemeye alıştım canım hiçbirşey istemiyor böyle giderse bir ay da 7-8 kilo gidecek gibi
görünüyor cumartesi tatile gidiyoruz bodruma orada da dikkat edicem bol bol yüzücem fitnes yapıcam saunaya da girerim
ohhh benden iyisi yok tatlı olayınıda bundan sonra en fazla bir çatal alıcam (hamurlu tatlılarda-diyetisyenim haftada bir sütlü tatlı yiyebilirsin demişti) :) ilk hedefim ideal kiloma inmek sonra da bir bebiş versin Rabbim bana başka bişey istemem

selam kizlar ben artik hiç dikkat edemiyorum, çok stresli bir dönem geçiriyorum oysaki iştahimda o kadar açik degil ama ne bileyim sanki hayatimda birşey eksikmiş gibi geliyor tok olsam bile illaki tatli yiyorum daha dogrusu ya şekerleme yada çikolata, aslinda bunlari yerken bile çok az zevk aliyorum buna ragmen yemeye devam ediyorumya kendime pes diyorum!!

dün bir kase dolusu yani 10 yemek kaşigi kadar tahin pekmez yedim ve sonuç bu Sabah +500gr! ee yedimde ne oldu? yedikce yiyesim geldi! ardindanda çikolata yedim! ee sonuç tabi +++++ olacak

bugün karar verdim derken yine strese girdim bonibon tarzi şekerlerden bir avuç yedim!

ama akşam yemegini hafif geçirmek istiyorum bakalim durabilcekmiyim

bu arada 3.5 kilo verdim bir ayda, ve bunun 1.800 kilosunu geri aldim

bu ay kesin 2 kilo vermem lazim!

kızlarr dikkat edin kendinize yaa hani hedefler, hani kararlılık biz istersek başarabiliriz sadece,bu tatlıların şekerlerin
bize hiç bir faydası yok onun yerine kuru meyvelerden tüketebilirsiniz hemde 1-2 adedi bile yeticek tatlı ihtiyacınızı
bastırmaya yanına da 2 ceviz badem yada fındık ohh süperr daha sağlıklı alternatifler düşünelim sağlığımızdan olmayalım
tamam mı

merhaba kızlar
uzun zamandır yazamıyorum. işyeriden bira zor oluyor akşamda bebiş beni esir ediyor. arada okuyup takip ediyorum ama sizi... şekerlik maşallah sana süper gidiyor kilolar.
bende diyetimi bozmadım hiç. ufak tefek kaçamklarım oluyor ama. 11 mayısta 91 kg olarak başladım ve hala inanamasamda şu an 82,5 kg yim. arada bir canım cızzz şeylerden istesede hemen vazgeçiyorum. ay sonu tatile çıkıcaz dua edin kızlarda o zamana kadar ilk hedefim olan 75 e düşeyim. şekerlik birde değişimini çok merak ediyorum resim ekleyebilirsen harika motive olur bize..

hepimizin bu mubarek kandil gününde allah yardımcısı olsun. sağlıkla verelim kilolarımızı inşallah.

kandilinizde mübarek olsun.

masallahhh canimm cook iyi gidiyorsunn
iyi tatilerrr :)

ayniiii seylerii bende yasiyorumm canimm yaaa
yedikce yiyorummm

Bugün ki menüm
sabah yarım simit
1 salatalık
1 bucuk dilim peynir

öğlen
1 kase corba

akşam
1 kase corba
1 dilim kadar yaglı ekmek
1 porsyon tam bugday unuyla yapılmıs un helvası

ara
5 tane erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…