cankızzz kararına çok sevindim bitanem
afferimmm kiz sanaaaa
affiyett bal olsunn yarasinnn :):):):):):)
:13: sağol tatlım inş hep böyle devam edebilirimmm
bende 82 kiloyla 15 mayısta diyete başladım size katılmak istiyorum bi sakıncası yoksa?
edersinnn cnm edersinnnn
25 yaşındayım 1 yıllık evliyim evlendikten hemen sonra yurt dışında yaşamaya başladım ve hava şartlarından dolayı hep evde oturdum biyere gidilecekse arabayla gitmek zorundayız çünkü hava sıcaklığı hep - lerde oluyo. normalde de zayıf değildim ama evde yiyip yiyip oturmaktan 9 ayda 69dan 83 e çıktım. şimdi tatil için tr deyim 3 ay,abdye dönünce bebek istiyorum onun için en az bi 15 kg vermek istiyorum burdayken
3 gün oldu zaten diyete başlayalı bol su ve salata ağırlıklı besleniyorum belli bi diyetim yok kendimce az yemeye çalışıyorum spor olarakda yürüyüşle başladım günde 1 saat yürüyorum orta tempoda bi hafta böyle devam ettikten sonra koşuya başlamayı düşünüyorum
cok güzelmiş cnm devam et böyle inş güzel sonuçlar alırız hep birlikte.
bende 82 kiloyla 15 mayısta diyete başladım size katılmak istiyorum bi sakıncası yoksa?
inş canım birlikte azmedeceğizz yaza fit gireceğiz:)
selam canlar napıyorsun? haftasonun rehavetine kapılıp diyeti bozmuyosunuz inş:) her zamanki gibi sabah spormu ve kahvaltıyı yaptım şimdi temizlik yapıyorum evde hava sıcak terliyorum diyorum ki kendi kendime ohh olsun saka şekerlikk yersen her sabah 3 tane poğaça olacağı buydu. cezalandırıyorum kendimi anlayacağınız. bugün saçımı kestirmeye gitsem mi gitmesem mi muallaktayım. ama çıkarsam şu mısır gevreklerinden alacağım special k felan onlar da bayag uzun süre tok tutuyor ya. bir hafta da onu deneyeyim diyorum.aranızda kullanana var mı? öpüyorum hepinizi çok çok....bakalım pazartesi kaç kilo çıkacağız çok meraklardayım:18::18:
slm canimmm ay napiyim dün gece geldik eve kizimi hastaneye götürdük daha yeni kalktim sayilirr bozmadimm kiz :)
ama hicte acikmadimm canim hic birsey istemiyorr
bir senedir ev ariyoruz kismet degil herhaldeki baktigimiz evlerin hicbiri olmadi bugün gine gitcez saat ücbucukta coook heyecanliyimmm insallahhh bukezz olur yaaaa
bence biraz kilo ver sonra kestir sacini degisik durursun kizz :)
special k aldim birkac kere ama yemedim bozup duruyordumda diyetimi :):)
bendee cook merak ediyorummm :)
kac kilo cikcaz bakalimm :)
ayy cnm çok geçmiş olsun önemli bişy yoktur inş.... yaa cok uzadı saçlarım çok ta yıprandı accık kestireyim diyorum bakalım daha karar vermiş değilim zati:) inş olur cnm ev beğenirsin içine siner çok zor ev beğenmek vallla Allah kolaylık versin inş olur cnmm
bende bozmadım hiç ara öğün yapcam birazdan bakalım... öptüm çok kolay gelsin size
akşam menüm,
3 -4 kaşık kıymalı bezelye
salata
ayran
1 dilim k.ekmek
öptümmm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?