85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Ya bir de böyle bir durumunuz var. Harika. Adam iyice zeytinyağı gibi... Nafaka derdi de yok tabi. Nikah yerine nafaka davası açın da çocuklara nafaka versin madem bu kadar cimri. O köy evini de o yüzden yaptırıyor nikah yok nasılsa hak talep edemezsiniz böyle bir durumda.

Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Eşim aylık bana para gönderir. O parayla oğlumun ödemesini yaparım, taksit öder, kalanıyla ve bendeki paranın bir miktarı ile gr altın alırım... Kalan para ile idare ederiz sonra... Eşim çoğu parasını bana gönderir - onun kartta da taksitler var, faturaları da o ödüyor-, ay sonu eşimdeki para yetmezse ona geri gönderirim. Artarsa kalan parayla yatırım yaparım. Bu ay baya Bi harcamamız var. Kalan para olmaz, muhtemelen içeri gireceğiz .

Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
İkiniz de çalıştığınız için ev işleri ortak olur. Ha sen erken geliyorsundur daha cok yaparsin ama o hiç yapmiyor olmaz. Bizde maddiyat konusunda faturaları eşim öder market alışverişi ben yaparım ama bir anlasma yok aramizda.
Ama sizinki gibi bir eşim olsaydı zırnık koklatmazdım begenmiyorsa boşasın. Alırsın nafaka tazminat sen de soyup soğana cevirirsin. Hayret bişey. Kendi birikimini kendin yap

Bu ticari ortaklığa neden çocukları dahil etiniz. Sanki adamın değil çocuklar bekarken getirmişsiniz gibi yazmışsınız.

hiç birşey anlamadım evliyken neden siz ayrı kiraya çıkasınız ki. birde insanlık halidir allah korusun çocuklarınız yada siz hasta oldunuz ne yapacaksınız doktoru sen öde eczaneyi ben ödemem diyip birbirinize mi bakacaksınız. Kocam benden kira istese onu o gün boşardım. ne pis bir ilişki

42 bin maaş alan birisi bir şekilde geçinir gider, hatta daha kaliteli yaşam sürer aslında ama adamın vazgeçilmez özellikleri olabilir...
Çocuklarının babası olması sıfatı dışında hiçbir özelliği olduğunu düşünmüyorum. O da gerçekten ne kadar önemli acaba?
Daha az önce arkadaşım kendi babası için olmasa daha iyi olurmuş dedi. Baba da şart değil yani

Simdi daha mantıklı geldi, olabilir değil diyemem

Kadınlar ya en başında gerçekten baba olabilecek erkeklerle evlenecek kadar uyanık olacaklar, ya da gerektiğinde yol verecek kadar cesur. Konu sahibi maalesef bile bile lades demiş, 2. Çocuğu yapmış. Adamda babalık, kocalık vasfı olsa ilk ailesine sahip çıkardı.

Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Boşanarak en iyisini yapmışsınız. Tekrar birleşmeniz hata olmuş eşinize çok mu düşkünsünüz vazgeçemediğiniz şey nedir? Sizi tamamen konforu için kullanıyor. Hem maddi hem de manevi konfor sağlıyorsunuz. Tek başına ev geçindirmeye çalışsa köye nasıl ev yaptıracak acaba? Bir de nankör. İnsan en azından minnet duyar ama sen zaten o işleri yapacaktın diyor pişkin pişkin. Hayat çok kısa bu insanla heba etmeye değmez…

Parayı verin. Eve gelince ayaklarını yıkamayı unutmayın. Sevdiği yemekleri tatlısına kadar yapıp hazır edin. Gak deyince çay guk deyince meyvesini verin. Arada da konsolun üzerine harçlık bırakıp gül gibi yaşamaya devam edin. Hiçbir şeyine karışmayın, kızarsa cevap vermeyin. Koca kolay bulunan bir şey değil. Ne münasebet para isteğini sorgulamak. Çalışıp para vereceksiniz tabii ki. Boşanmanıza rağmen tekrar bir araya gelip bu mükemmel insana bir çocuk daha yaptığınıza göre bir bildiğiniz vardır. Aynen devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…