- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.101
- 128
- Konu Sahibi handegunerler
-
Müge anlı sesiyle okudumOnun kocasi yok evli degilim diyor kocasi yok onun
Ya bir de böyle bir durumunuz var. Harika. Adam iyice zeytinyağı gibi... Nafaka derdi de yok tabi. Nikah yerine nafaka davası açın da çocuklara nafaka versin madem bu kadar cimri. O köy evini de o yüzden yaptırıyor nikah yok nasılsa hak talep edemezsiniz böyle bir durumda.Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Eşim aylık bana para gönderir. O parayla oğlumun ödemesini yaparım, taksit öder, kalanıyla ve bendeki paranın bir miktarı ile gr altın alırım... Kalan para ile idare ederiz sonra... Eşim çoğu parasını bana gönderir - onun kartta da taksitler var, faturaları da o ödüyor-, ay sonu eşimdeki para yetmezse ona geri gönderirim. Artarsa kalan parayla yatırım yaparım. Bu ay baya Bi harcamamız var. Kalan para olmaz, muhtemelen içeri gireceğizArkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Degil bacım. R Rosalind Franklin konuyu ozet gecmis bak 3 mesaj ustte.Nasıl yani konu sahibi evli değil mi?
İkiniz de çalıştığınız için ev işleri ortak olur. Ha sen erken geliyorsundur daha cok yaparsin ama o hiç yapmiyor olmaz. Bizde maddiyat konusunda faturaları eşim öder market alışverişi ben yaparım ama bir anlasma yok aramizda.Arkadaslar mesela normL bir evlilik olsa bu para ve ev isleri meselesi nasil olurdu
Evlenmeden önce alınan 2 ev ve araba varmış. Kadın kazık ataydı birşeyi olmazdı ya...Böylesine koca denmez zaten!
Önceden yediği kazıklardan sonra, size bunları dayatmasına sessiz kalmayın. Ortak hesap falanda açmayın. Şahıstaki bencilliğe bak yaaa
42 bin maaş alan birisi bir şekilde geçinir gider, hatta daha kaliteli yaşam sürer aslında ama adamın vazgeçilmez özellikleri olabilir...O zaman yapacak hiç bir şey yok. Kendi elleriyle başına dert almış.
Degil bacım. R Rosalind Franklin konuyu ozet gecmis bak 3 mesaj ustte.
Bedeviden baskasi degil. Ayni konusma ayni uslup
Nafaka verdi mi? Cevap vermediniz...Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Bana o gibi geldi. Çünkü onun da esi kira ödemiyorsun ev benim gibi lafları söylüyordu. En son ikinci çocuğuna hamileydi. Çok uyuyor yani. Bosanip tekrar biraraya geldik demiş zaten tüm yollar bedeviyi gösteriyor.Aa bedevi mi
Çocuklarının babası olması sıfatı dışında hiçbir özelliği olduğunu düşünmüyorum. O da gerçekten ne kadar önemli acaba?42 bin maaş alan birisi bir şekilde geçinir gider, hatta daha kaliteli yaşam sürer aslında ama adamın vazgeçilmez özellikleri olabilir...
Bana o gibi geldi. Çünkü onun da esi kira ödemiyorsun ev benim gibi lafları söylüyordu. En son ikinci çocuğuna hamileydi. Çok uyuyor yani. Bosanip tekrar biraraya geldik demiş zaten tüm yollar bedeviyi gösteriyor.
Kadınlar ya en başında gerçekten baba olabilecek erkeklerle evlenecek kadar uyanık olacaklar, ya da gerektiğinde yol verecek kadar cesur. Konu sahibi maalesef bile bile lades demiş, 2. Çocuğu yapmış. Adamda babalık, kocalık vasfı olsa ilk ailesine sahip çıkardı.Çocuklarının babası olması sıfatı dışında hiçbir özelliği olduğunu düşünmüyorum. O da gerçekten ne kadar önemli acaba?
Daha az önce arkadaşım kendi babası için olmasa daha iyi olurmuş dedi. Baba da şart değil yani
Boşanarak en iyisini yapmışsınız. Tekrar birleşmeniz hata olmuş eşinize çok mu düşkünsünüz vazgeçemediğiniz şey nedir? Sizi tamamen konforu için kullanıyor. Hem maddi hem de manevi konfor sağlıyorsunuz. Tek başına ev geçindirmeye çalışsa köye nasıl ev yaptıracak acaba? Bir de nankör. İnsan en azından minnet duyar ama sen zaten o işleri yapacaktın diyor pişkin pişkin. Hayat çok kısa bu insanla heba etmeye değmez…Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?