85 bin maas alan 8.500 koyacak ben 42 bin maasla 6.500 koyacagim mantikli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa o kadın beni gel kandır beni sömür yeter ki dışarıdan evli görünelim formatında birisiydi.

Bir de sanirim kendi ailesiyle arasi yoktu, yalniz kalmaktan da korkuyordu. Iste ozsefkat duygusu vererek cocuk yetistirme konusunda iyi olmayan bir milletiz. Varolus bilincimiz hep 3.kisilere bagli olunca boyle yanlis iliskiler ortaya cikiyor ve bu jenerasyonlar arasi travma ile aktarilip duruyor. Umarim kendi cocuklari bu donguyu kirabilir ama cok zor

Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Nikahınız olmayan bir adamı niye çekiyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum, çocuklar için demeyin rica ediyorum böyle bir adam daha evlendiği günden itibaren karakterini ortaya koyar çünkü, bu adam da ortaya koymuş ki boşanmışsınız, huyunu bile bile çocuk yapıp sonra çektiğiniz tüm çileleri çocukların üzerine yük yaparak çocuklarım için diyorsunuz genelde maaşınız var nikahınız yok alın çocuklarınızı başka evde yaşayın.

Mesajımın nesini beğenmediniz? Farklı ne yorum bekliyordunuz ki onu da ben anlamadım. Ya kendinize yeni bir yol açacaksınız ya da her dediğini yapacaksınız. Sizin için üçüncü bir seçenek yok.

Resmen evli değiller zaten.
O halde diğer şık ayrılmak ,arkasına bakmamak olabilir. Ama halinden memnun üye er kişisi 3000 -4000 bin ver dese sorun yapıp buraya konu açmayacak. Bazen hatta çoğu zaman hemcinslerime üzülmüyorum hak ediyorlar maalesef

Bence konu sahibi kocasına takıntılı yoksa adamdan boşanıp üstüne 2. çocuğu yapıp nikahsız yaşamak saçmalık. Mis gibi tek çocukla kurtulmuşken neden ya, neden???

Bakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.

Bence konu sahibi kocasına takıntılı yoksa adamdan boşanıp üstüne 2. çocuğu yapıp nikahsız yaşamak saçmalık. Mis gibi tek çocukla kurtulmuşken neden ya, neden???
Evet şu an çok pişman oluyorum ne güzel tek cocukla kurtulmusum aslinda

Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Ayrılırken nafaka, tazminat vs almadınız mı peki?

Nafaka vermemek için bir araya gelmiş olabilir mi? İkinci kez soyulup soğana çevrilmekten korkmuyor artık ne de olsa nikah yok.

Ayrılırken nafaka, tazminat vs almadınız mı peki?

Nafaka vermemek için bir araya gelmiş olabilir mi? İkinci kez soyulup soğana çevrilmekten korkmuyor artık ne de olsa nikah yok.
Aynen oyle bisanirken bisey almadım ama ağzını açsa bana maddiyatci der istediği parayı vermiyorum diye

Niye, tüm babasıyla büyümeyenler alkolik ya da bağımlı mı oluyor? Böyle saçma bi bakış açısı yok. Artı aynı evde yaşamayınca niye babalık yapamıyor kocan, mal mı? Bu kadar çocuğunu düşünüp de boşandığın kocandan 2.yi niye yaptın derler o zaman adama. Yalandan çocukları bahane edip de bir de onlara o vebali yüklemeyin yeterince sorun yok gibi. Çevremde ne kadar çocuk bahane eden gördüysem 2,3. çocuğu da yaptılar. Bencilsiniz, boşuna çocuklara yüklemeyin suçu, yaşamayı istediğiniz hayatı yaşıyorsunuz bi de o garibanlara yaşatıyorsunuz

Ay korkunç muhabbetler ya.
Ee ortaya koyduklarınızdan artanlari ayrı ayrı mı biriktireceksiniz? Köye ev yaptıracak demişsiniz de onun evi değil o. İkinizin olacak.
Ayrıca bu miktarlar da iki çocuklu aileye yetmez.
Maaştan ve maddi herseyden bağımsız evin bütün yükü ve çocukların sorumluluklarının size yıkılması çok adaletsiz.
Adam sizin iki katınız kazanıyor. Kimin maaşına göre bir hayat kurdunuz? Mesela tatile gidilecek, bir restorana gidilecek segmenti nasıl belirleniyor. Ay saçma sapan birsey bu ya.

Yani kusura bakma ama sen böyle yaparsan daha çok sömürür seni.
Daha evlenmeden ne diye herşeyi yapıyosun.
Üzerine birde herşeyi sen alıp hallediyorsun.
Bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum.
Biraz ağırlığınızı koyun aklınızı fikrinizi kullanın.

Çok zor. Sağlıklı bir ebeveyn ilişkisi görmüyorlar ki. Ancak çok bilinçli bir şekilde terapi alırlarsa ileride düzelirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…