- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi handegunerler
-
Aaa o kadın beni gel kandır beni sömür yeter ki dışarıdan evli görünelim formatında birisiydi.
Nikahınız olmayan bir adamı niye çekiyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum, çocuklar için demeyin rica ediyorum böyle bir adam daha evlendiği günden itibaren karakterini ortaya koyar çünkü, bu adam da ortaya koymuş ki boşanmışsınız, huyunu bile bile çocuk yapıp sonra çektiğiniz tüm çileleri çocukların üzerine yük yaparak çocuklarım için diyorsunuz geneldeYok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Resmen evli değiller zaten.Diğer şıkları değerlendirseniz bakınız boşanma gibi
Mesajımın nesini beğenmediniz? Farklı ne yorum bekliyordunuz ki onu da ben anlamadım. Ya kendinize yeni bir yol açacaksınız ya da her dediğini yapacaksınız. Sizin için üçüncü bir seçenek yok.Parayı verin. Eve gelince ayaklarını yıkamayı unutmayın. Sevdiği yemekleri tatlısına kadar yapıp hazır edin. Gak deyince çay guk deyince meyvesini verin. Arada da konsolun üzerine harçlık bırakıp gül gibi yaşamaya devam edin. Hiçbir şeyine karışmayın, kızarsa cevap vermeyin. Koca kolay bulunan bir şey değil. Ne münasebet para isteğini sorgulamak. Çalışıp para vereceksiniz tabii ki. Boşanmanıza rağmen tekrar bir araya gelip bu mükemmel insana bir çocuk daha yaptığınıza göre bir bildiğiniz vardır. Aynen devam.
Ben zaten yalnız kalsam da yapacakmisim bu işleri benm için artı bisey yapmiyon diyor
Su ruh halimle beni güldürdün ya Allah da seni güldürsünEski eşte bir cocuk varmış herifi soğana çevirmiş sende 2 çocuk var donunu da al kız çekinmedinsizin hakkından imansız gelir boyun eğme daha öndesin sen çocuk sayısı fazla
O halde diğer şık ayrılmak ,arkasına bakmamak olabilir. Ama halinden memnun üye er kişisi 3000 -4000 bin ver dese sorun yapıp buraya konu açmayacak. Bazen hatta çoğu zaman hemcinslerime üzülmüyorum hak ediyorlar maalesefResmen evli değiller zaten.
Bence konu sahibi kocasına takıntılı yoksa adamdan boşanıp üstüne 2. çocuğu yapıp nikahsız yaşamak saçmalık. Mis gibi tek çocukla kurtulmuşken neden ya, neden???O halde diğer şık ayrılmak ,arkasına bakmamak olabilir. Ama halinden memnun üye er kişisi 3000 -4000 bin ver dese sorun yapıp buraya konu açmayacak. Bazen hatta çoğu zaman hemcinslerime üzülmüyorum hak ediyorlar maalesef
Bakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.O halde diğer şık ayrılmak ,arkasına bakmamak olabilir. Ama halinden memnun üye er kişisi 3000 -4000 bin ver dese sorun yapıp buraya konu açmayacak. Bazen hatta çoğu zaman hemcinslerime üzülmüyorum hak ediyorlar maalesef
Evet şu an çok pişman oluyorum ne güzel tek cocukla kurtulmusum aslindaBence konu sahibi kocasına takıntılı yoksa adamdan boşanıp üstüne 2. çocuğu yapıp nikahsız yaşamak saçmalık. Mis gibi tek çocukla kurtulmuşken neden ya, neden???
Ayrılırken nafaka, tazminat vs almadınız mı peki?Yok fırsat bulamıyorum kusura bakmayın hayir yok.resmen bosanmistik tekrar bir araya geldik
Aynen oyle bisanirken bisey almadım ama ağzını açsa bana maddiyatci der istediği parayı vermiyorum diyeAyrılırken nafaka, tazminat vs almadınız mı peki?
Nafaka vermemek için bir araya gelmiş olabilir mi? İkinci kez soyulup soğana çevrilmekten korkmuyor artık ne de olsa nikah yok.
Niye, tüm babasıyla büyümeyenler alkolik ya da bağımlı mı oluyor? Böyle saçma bi bakış açısı yok. Artı aynı evde yaşamayınca niye babalık yapamıyor kocan, mal mı? Bu kadar çocuğunu düşünüp de boşandığın kocandan 2.yi niye yaptın derler o zaman adama. Yalandan çocukları bahane edip de bir de onlara o vebali yüklemeyin yeterince sorun yok gibi. Çevremde ne kadar çocuk bahane eden gördüysem 2,3. çocuğu da yaptılar. Bencilsiniz, boşuna çocuklara yüklemeyin suçu, yaşamayı istediğiniz hayatı yaşıyorsunuz bi de o garibanlara yaşatıyorsunuzBakin disardan çok keskin konuşmak normal geliyor.erkek çocuk sahibiyim ve bir erkek çocuk için babanin önemini biliyorum.ben kimsesizim.bosanip yakınlarına yerleşecek bir ailem yok.ve ortam coxuklar için çok kötü.bu adami çekmek istemiyorum ama bir çocuğun da babaya ihtiyacı olduğunu biliyorum hele ki çocuk erkekse.beni sömürmeye kullanmaya çalıştığının farkında değil miyim?tüm ev isleri benim arti masrafları da ortağım bu durumu normal mi görüyorum.sadece hakkmi yedirmek istemiyorum.ama siz soyle dersiniz şimdi e öyle baba olacağına hiç olmasın.tamam olmasın ergenlik dönemine gelince de içki uyuşturucu eriyip gitsin ortada.
Benim kocamı ilk eşi bosanirken soyup soğana çevirdiği için sanırım acısını benden çıkarmak sitedi.evlenirken eşyaları bana aldırdı her ay evin masrafları diye para verdim.ustune tüm ev işlerini kendim yaptım
Simdi de ortak hesap yapalım giderleri ordan karşılayalım diyor.ben 6.500 koyacakmisim o 8500. Ama tabiki tüm ev işlerini ben yapacağım cougu okula ben götüreceğim vs vs.. sen diyor kirada oturmuyorsun şimdi kiraya çıksan iki cocukla 20 bin kira ödersin diyor.ev kendisinin ya o yüzden.neyse zaten karı koca gibi degil iki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz.sizce dediği parayı vermeli miyim? Kendisinin 2 tane evi var arqbasi var.benden önce almış bunları.simdi de köye ev yaptırmak için para biriktiriyor.benim ise bir seym yok.
Bir de sanirim kendi ailesiyle arasi yoktu, yalniz kalmaktan da korkuyordu. Iste ozsefkat duygusu vererek cocuk yetistirme konusunda iyi olmayan bir milletiz. Varolus bilincimiz hep 3.kisilere bagli olunca boyle yanlis iliskiler ortaya cikiyor ve bu jenerasyonlar arasi travma ile aktarilip duruyor. Umarim kendi cocuklari bu donguyu kirabilir ama cok zor
Aslında şahitler le olursa dekontlar falan olursa yinede bir tazminat davası açabilirÇok iyi bir avukat bulun başanma davası açın ve sağlam bir nafaka talep edin. Görsün günün.
Çocuğunuz için pişman olmayın, çocuk Allah'ın verdiği en büyük nimetlerden biri ama lütfen onlara daha güzel hayat sunmaya çalışın.Evet şu an çok pişman oluyorum ne güzel tek cocukla kurtulmusum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?