85'den 66'ya👍 66'dan 58 'e🙏🏻🔥

Evet net bir zaman belirleyeyim. O zaman 1 Mayıs diyeyim yeni ay yeni kararlar olsun. Oy oy bilmez miyim o durumu haklısın cnm tabak zor yapabilirsem ben paylaşırım her öğünde yapamam tabi ama olsun

Evet net bir zaman belirleyeyim. O zaman 1 Mayıs diyeyim yeni ay yeni kararlar olsun. Oy oy bilmez miyim o durumu haklısın cnm tabak zor yapabilirsem ben paylaşırım her öğünde yapamam tabi ama olsun
Bekliyorum seni 1 Mayıs'ta
Günlük adım sayım 5 binin ustunde hedef 10 bine tamamlamsk biraz alisayim da yürüyüşe
Porsiyonlar kontrollü
Misafirlokler olmazsa kacamaksz ama bı yere gidince az da olsa yiyorim ,

merhabalar, tam aradigim baslik ve konu artik, bende katilmak isterim. bahanem kalmadi. 2 ver 4 al derken iyice aldik kilolari harekette yok. bende yarin sabah tartilip duzenli sekilde basliyorum. hedefler konuldu. Spor yapilacak gunluk adim tamamlanicak. Bu sefer o sefer :) kilolarimiz ve hedefimizde ayni sayilir

Bugün öyle oldu benim de yarına misafirim var .
Dengede tutsam bile yeter bı kaç gün.
Olsun diyetin niyetindesin en azından

Yarın için hazırım kahvaltıda okul günleri yulaf süt meyve yemeği düşünüyorum. Ekmek hakkımı öğlen kullanıp akşamı ekmeksiz geçiştirmek istiyorum. Yeşil çay için günü kapatırsam benden güzeli olmaz

Eklentiler

• DDD08A9E-57E3-4777-B9EF-AF60288A1508.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 57
Ooo ne güzel hoş geldin
Yarın bekliyoruz seni de

Senden güzeli yoktur zaten, bence yani öyle hissediyorum

Çok güzel olur ama ben yapmayı bilmiyorum
Tarif veya yardım alabilrim veya gönüllü biri

burdan liste ekleyi sectiginiz zaman ne kadar hem ustten asagiya hem sagdan sola olucak sekilde tablo olusturabilirsiniz. Daha sonra sutunlara istediginiz gibi yazi, rakam ekleyebilirsiniz. Dilerseniz ilk sayfaya actiginiz konunun hemen altina yapinki hem takip acisindan daha kolay olur hemde bulmak :)

Yaaa iyi ki geldiniz o zaman
Tamamdir yarın herkes boy kilo hedef kilo yazar ben de liste yaparım ilk sayfaya, pazartesiden pazartesiye kilo bildiirmi yapalım bence cuma yapınca haftasonu çok kaçamak oluyo,ne dersiniz

Yaaa iyi ki geldiniz o zaman
Tamamdir yarın herkes boy kilo hedef kilo yazar ben de liste yaparım ilk sayfaya, pazartesiden pazartesiye kilo bildiirmi yapalım bence cuma yapınca haftasonu çok kaçamak oluyo,ne dersiniz
Bu hafta için salı olsun haftaya pazartesi ye kadar yarış yapalım hirslanalim
Katılmak isteyenler yarın bildirim yaparsa süper olur

Selam kızlar bol bol eksili günleriniz olsun kendime aktif bir grup arıyorum bende burada yerimi alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…