Evet net bir zaman belirleyeyim. O zaman 1 Mayıs diyeyim yeni ay yeni kararlar olsun. Oy oy bilmez miyim o durumu haklısın cnm tabak zor yapabilirsem ben paylaşırım her öğünde yapamam tabi ama olsunMikan iki gün ver kendine yani kaç günse net olsun.
Psikolojik olarak hazirlarsin kendini belki öyle.
Tabak paylaşmak çok güzel olur.
Ama benim gibi hayati koşuşturmacayla yaşayanlar için zor ya.
Yemeği nasıl yedim bilmiyorm son kaşığa kadar kızım ağladı
Bekliyorum seni 1 Mayıs'taEvet net bir zaman belirleyeyim. O zaman 1 Mayıs diyeyim yeni ay yeni kararlar olsun. Oy oy bilmez miyim o durumu haklısın cnm tabak zor yapabilirsem ben paylaşırım her öğünde yapamam tabi ama olsun
Bugün herkes evde olunca başlayamadım ya
Bugün öyle oldu benim de yarına misafirim var .Bugün herkes evde olunca başlayamadım ya
Bugün öyle oldu benim de yarına misafirim var .
Dengede tutsam bile yeter bı kaç gün.
Olsun diyetin niyetindesin en azından
Ooo ne güzel hoş geldinmerhabalar, tam aradigim baslik ve konu artik, bende katilmak isterim. bahanem kalmadi. 2 ver 4 al derken iyice aldik kilolari harekette yok. bende yarin sabah tartilip duzenli sekilde basliyorum. hedefler konuldu. Spor yapilacak gunluk adim tamamlanicak. Bu sefer o sefer :) kilolarimiz ve hedefimizde ayni sayilir
sabah tartilip hemen buraya bildiricem. Tablo cizerge yapmayi dusunuyormusunuzOoo ne güzel hoş geldin
Yarın bekliyoruz seni de
Senden güzeli yoktur zaten, bence yani öyle hissediyorumYarın için hazırımkahvaltıda okul günleri yulaf süt meyve yemeği düşünüyorum. Ekmek hakkımı öğlen kullanıp akşamı ekmeksiz geçiştirmek istiyorum. Yeşil çay için günü kapatırsam benden güzeli olmaz
Çok güzel olur ama ben yapmayı bilmiyorumsabah tartilip hemen buraya bildiricem. Tablo cizerge yapmayi dusunuyormusunuz
Çok güzel olur ama ben yapmayı bilmiyorum
Tarif veya yardım alabilrim veya gönüllü biri
Yaaa iyi ki geldiniz o zamanEki Görüntüle 3241008
burdan liste ekleyi sectiginiz zaman ne kadar hem ustten asagiya hem sagdan sola olucak sekilde tablo olusturabilirsiniz. Daha sonra sutunlara istediginiz gibi yazi, rakam ekleyebilirsiniz. Dilerseniz ilk sayfaya actiginiz konunun hemen altina yapinki hem takip acisindan daha kolay olur hemde bulmak :)
Bu hafta için salı olsun haftaya pazartesi ye kadar yarış yapalım hirslanalimYaaa iyi ki geldiniz o zaman
Tamamdir yarın herkes boy kilo hedef kilo yazar ben de liste yaparım ilk sayfaya, pazartesiden pazartesiye kilo bildiirmi yapalım bence cuma yapınca haftasonu çok kaçamak oluyo,ne dersiniz
Yaaa canımsın yaSenden güzeli yoktur zaten, bence yani öyle hissediyorum
tabiki super olur hata. Hedef koyup yavas yavas ilerleriz. Onemli olan baslayip, devamlilik yaz geldi catti kapidaBu hafta için salı olsun haftaya pazartesi ye kadar yarış yapalım hirslanalim
Katılmak isteyenler yarın bildirim yaparsa süper olur
Yaz geldi oramiz buramiz portlemesin incelelim güzelleşelim bol su içelim yüzümüz renklensintabiki super olur hata. Hedef koyup yavas yavas ilerleriz. Onemli olan baslayip, devamlilik yaz geldi catti kapida
Hoş geldinizSelam kızlar bol bol eksili günleriniz olsunkendime aktif bir grup arıyorum bende burada yerimi alayım o zaman
HoşbuldumHoş geldiniz
Yarın bildirim bekliyorum boy kilo hedef kilo
Ciddi bir yarış başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?