Olsun bu menfaatimize bı tartilmaHoşbuldumayy ben kendime söz vermiştim uzun bir süre tartılmayacaktım ama olsun tartılayım
Aynen yarın sabah tartılalım bakalımOlsun bu menfaatimize bı tartilma
Günaydın ey ahaliiiaz önce tartıldım ve 57.200 çıktım görüyorum ki 3 günde sadece 100 Gr vermişim bir çökmedim değil ama olsun belki reglim bitince ve beslenme spor olayını düzene oturunca daha hızlı veririm
Boyum 1.60
Kilom 57.200
Hedef kilom 50.0
Kendime tanıdığım süre 90 gün
Günaydın kızlargunaydin kizceler, sabah tartildim ve 64.45 geldim 10 gun once 62ydim saaka gibikarbonhidrat seker erken almisim.
Kahvelti: biberli yumurta + 2 dilim peynir + domates ve yesil cay. Hedefim 57
oo senin boyun cok iyiymis, boyuna gore idealdesin hattaGünaydın kızlar
Boy :175
Kilo:65.8
Hedef:58 kalıcı hedef :60
Kahvaltı da meyveli bir yulaf lapası yedim hiç su icemedim henüz.
Su ve kahveyle akşama kadar devam edip akşam yemeğinde pilavsiz ekmeksiz yemek ve yoğurt ile bugünü tamamlamayi düşünüyorum inşallah
Bugün misafirim vat yürüyüş yapamam gibi
Afiyet olsunoo senin boyun cok iyiymis, boyuna gore idealdesin hatta
oglen yemegi: kabak, ptatlican, biber sote + yogurt
ara: 2 ceviz bir su bardagi kefir/ sut
aksam: tavuk + salata olucak menum.
Ben eski diyet listemi uyguluyorum ondan ogunlerum belli
Ben Sabah yazmıştım canım hepsiniBildirimler gelsin listeyi olusturalim
Gunaydungunaydin canlar. Dun 10 bin adim ve yarim saat spor ile gunu kapatttm. son zamanlarda cok abartmistim diye 64,5 ciktigimi biliyordum. bu sabah 63 gordum bile.
Kahvalti: 1 haslanmis yumrta + 3 yk lor + ceyrek avokado + 5 zeytin + domates + 2 wasa ve bir yesil cay
Hoşgeldin incimerhaba ben de geldim :))
hedef 57 kilo, güncel kilom cuma günü 61,7 idi
cok gecmis olsun oncelikle, ama yedigin cok cok az kendi organlarinin isleyisi icin bile uzun sureli yaparsan enerjide sorun yasayabilirsin. Kas kaybi yasayabilirsin canimGünaydın kızlarDün bende günü sadece kahvaltıyla kapattım desem yeridir. Oğlum hasta bu aralar akşam yine hastaneye götürdük vs derken koşturdum hep. Kahvaltım hazır ama henüz yapmadım. Diyet listesi gibi ilerlemiyorum ama çok kontrollü yiyorum.
Bu sabah: 1 yumurta birkaç zeytin 4 minik küp peynir 2 kayısı, 5 adet fındık ve çay.
Öglen yemek yemiyorum yeşil çay içiyorum.
Akşam da eşim geç geleceği için yine yemiyorum spor yapıp yoğurt kürü ile tamamlıyorum. Günlük en az 2 litre su içiyorum
Çok teşekkür ederimcok gecmis olsun oncelikle, ama yedigin cok cok az kendi organlarinin isleyisi icin bile uzun sureli yaparsan enerjide sorun yasayabilirsin. Kas kaybi yasayabilirsin canim
Evet evet dün misafirim vardıAysen012 tabloyu yapabilcekmisin bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?