85'den 66'ya👍 66'dan 58 'e🙏🏻🔥

Günaydın ey ahaliii az önce tartıldım ve 57.200 çıktım görüyorum ki 3 günde sadece 100 Gr vermişim bir çökmedim değil ama olsun belki reglim bitince ve beslenme spor olayını düzene oturunca daha hızlı veririm
Boyum 1.60
Kilom 57.200
Hedef kilom 50.0
Kendime tanıdığım süre 90 gün

gunaydin kizceler, sabah tartildim ve 64.45 geldim 10 gun once 62ydim saaka gibi karbonhidrat seker erken almisim.
Kahvelti: biberli yumurta + 2 dilim peynir + domates ve yesil cay. Hedefim 57
Günaydın kızlar
Boy :175
Kilo:65.8
Hedef:58 kalıcı hedef :60
Kahvaltı da meyveli bir yulaf lapası yedim hiç su icemedim henüz.
Su ve kahveyle akşama kadar devam edip akşam yemeğinde pilavsiz ekmeksiz yemek ve yoğurt ile bugünü tamamlamayi düşünüyorum inşallah
Bugün misafirim vat yürüyüş yapamam gibi

oo senin boyun cok iyiymis, boyuna gore idealdesin hatta
oglen yemegi: kabak, ptatlican, biber sote + yogurt
ara: 2 ceviz bir su bardagi kefir/ sut
aksam: tavuk + salata olucak menum.
Ben eski diyet listemi uyguluyorum ondan ogunlerum belli

oo senin boyun cok iyiymis, boyuna gore idealdesin hatta
oglen yemegi: kabak, ptatlican, biber sote + yogurt
ara: 2 ceviz bir su bardagi kefir/ sut
aksam: tavuk + salata olucak menum.
Ben eski diyet listemi uyguluyorum ondan ogunlerum belli
Afiyet olsun
Aslinda kilom iyi ama doğum sonrası sıkılaşmak istiyorum biraz daha verirsem daha iyi olacak bir de kilo almaya çok yatkinim.
Diyet kafası daha iyi yoksa sürekli yerim

gunaydin canlar. Dun 10 bin adim ve yarim saat spor ile gunu kapatttm. son zamanlarda cok abartmistim diye 64,5 ciktigimi biliyordum. bu sabah 63 gordum bile.
Kahvalti: 1 haslanmis yumrta + 3 yk lor + ceyrek avokado + 5 zeytin + domates + 2 wasa ve bir yesil cay

Gunaydun
Süpersin
Ben de isteyim şuan kahvaltı yok 13 gibi yapacağım yeşil çay ile devam ediyorum suan

Günaydın kızlar Dün bende günü sadece kahvaltıyla kapattım desem yeridir. Oğlum hasta bu aralar akşam yine hastaneye götürdük vs derken koşturdum hep. Kahvaltım hazır ama henüz yapmadım. Diyet listesi gibi ilerlemiyorum ama çok kontrollü yiyorum.

Bu sabah: 1 yumurta birkaç zeytin 4 minik küp peynir 2 kayısı, 5 adet fındık ve çay.
Öglen yemek yemiyorum yeşil çay içiyorum.
Akşam da eşim geç geleceği için yine yemiyorum spor yapıp yoğurt kürü ile tamamlıyorum. Günlük en az 2 litre su içiyorum

cok gecmis olsun oncelikle, ama yedigin cok cok az kendi organlarinin isleyisi icin bile uzun sureli yaparsan enerjide sorun yasayabilirsin. Kas kaybi yasayabilirsin canim

cok gecmis olsun oncelikle, ama yedigin cok cok az kendi organlarinin isleyisi icin bile uzun sureli yaparsan enerjide sorun yasayabilirsin. Kas kaybi yasayabilirsin canim
Çok teşekkür ederim bunu kısa bir süreliğine yapıyorum canım çünkü biz arkadaşlarla sürekli çay partisi yapıyoruz vücudumu arındırmak için diyelim normalde yine öğlen yemeğini pek yemiyorum ama 4 gibi oğlumla birlikte bir şeyler yiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…