Eline sağlık canımListemiz konunun başında yerini aldı bu arada
Vereceğiz inşallah hedefimizden az bile olsa birakmazsak kesin veririzEline sağlık canımİnşallah güzel bir şekilde kilo veririz ve o tabloya bakıp mutlu oluruz ya.
Bende az önce güzel bir pilates yapıp yoğurt kürü ile taçlandırdım. İnşallah bir haftanın sonunda en az 500 Gr vermiş olurum yoksa çok pis moralim bozulur
İnşallah canım ya bende pes etmeyi düşünmüyorum valla çok kararlıyımVereceğiz inşallah hedefimizden az bile olsa birakmazsak kesin veririz
Merhaba bence hiç beklemeyin bize katılın derimgünaydın kızlar konuyu baştan okudum çok sevdim grubu aktif olması da ayrıca güzel gel gelelim benim kiloma yakın kimsecikler yok :) bu biraz üzdü beni hepinizin maşallahı var valla azminiz de güzel. ben de bu hafta itibariyle başladım bakalım yolum biraz uzun ama yapacak bişey yok bir ayda alınmadı bu kilolar yine de takip edicem sizi benim kiloma 83 yakın birisi gelirse yapışırım hemen
yaa inşallah kendi çapımda başladım zaten ama buraya da yazarak ekstra motive oluyor insanMerhaba bence hiç beklemeyin bize katılın derimkilo oranı çok olunca daha hızlı gidiyor bence, bir bakmışsınız biz 200 Gr verirken siz 2 kg vermişsiniz belli mi olur
Aynen öyle, ayrı bir keyif katıyor gerçekten.yaa inşallah kendi çapımda başladım zaten ama buraya da yazarak ekstra motive oluyor insan
Slmm seni de ekleyelim mi listeye bildirim yapmayınca eklemeyi unutmuşumBen 158 boyunda 75 kiloydum şimdi 73 kiloyum
Aralıklı oruc yapıyorum 18/6
Ekmeği hayatımdan çıkardım ama şekeri çıkarmadım zira şekeri çıkarınca işler işgence gibi oluyor. Öğlen 1de akşamda 6da yemek yiyorum.
Günde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum.
Spor yapmıyorum ama evde dans ediyorum 30 dakika falan.
Süpersinselam hanimlar, kusura bakmayin sabah cok yogundum yazamadim. Dun aksam 10 bin adim ve sporla bitirdim gunu.
Bu sabah listemde: armut - yulaf- kefir li shake vardi onu ictim
Ogle: mercimek corbam var
ara: kefir ve leblebi
Aksamda: tavuk ve salata seklinde gidicem
biraz enerjim az mis gibi hissediyorum oda buyuk ihtimalle vucut sekeri karbonhidrati ozluyo diye direniyo. 2 gunu bitirdim kacamaksiz. hedefim 21 gun once 0 kacamaksiz sonra kendime odul vericem.
Yaz geldi catti, herkes yapiyo, daha onceden cogumuz yapti niye yapamiyalim.
renovafit seyda hanimi takip edin mutlaka, detoxlari, listeleri aciklamalari bende yepyeni bir sayfa acti.
o zaman kısaca bahsedeyim kendimden al ver al ver şeklinde buralara geldim. iki doğum ve yemeklerinin çok güzel olduğu bi şehirde olmamın etkisi de var elbette.Merhaba
Hoşgeldiniz
Bence de hemen başlayın dahil olun
Hep birlikte cabalayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?