85'den 66'ya👍 66'dan 58 'e🙏🏻🔥

Ben günler sonra biraz rahat davrandım arkadaşım kahveye çağırmıştı

Öğlen: 1 tabak patates salatası, 1 dilim kek, tek parça kare çikolata ve Türk kahvesi. Öğün yerine bunları yediğim için bu şekilde dengeliyorum kendimi çok sıkıyorum umarım hata yapmıyorumdur.

Akşam spor ve yoğurt kürü ile günü kapatacağım.

Slm kizlar şimdi oturdum desem
Sabah kahvaltı yok bugün çok yogundum
Öğlen bir tabak dolusu tavuk sote
1 bardak kefir
1 kase domates çorbası
Salata
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 hurma
20:30 a kadar 2 hurma yerim bugünlük böyle oldu
Öğlen iyi yedim akşama acikmadm bu saatten sonra da yemem .
Adım 10 bini geçti üstüne de regl oldum .
Bu hafta inşallah iyi bı ödem atarım ya.

Listemiz konunun başında yerini aldı bu arada
Eline sağlık canım İnşallah güzel bir şekilde kilo veririz ve o tabloya bakıp mutlu oluruz ya.

Bende az önce güzel bir pilates yapıp yoğurt kürü ile taçlandırdım. İnşallah bir haftanın sonunda en az 500 Gr vermiş olurum yoksa çok pis moralim bozulur

Vereceğiz inşallah hedefimizden az bile olsa birakmazsak kesin veririz

günaydın kızlar konuyu baştan okudum çok sevdim grubu aktif olması da ayrıca güzel gel gelelim benim kiloma yakın kimsecikler yok :) bu biraz üzdü beni hepinizin maşallahı var valla azminiz de güzel. ben de bu hafta itibariyle başladım bakalım yolum biraz uzun ama yapacak bişey yok bir ayda alınmadı bu kilolar yine de takip edicem sizi benim kiloma 83 yakın birisi gelirse yapışırım hemen

Merhaba bence hiç beklemeyin bize katılın derim kilo oranı çok olunca daha hızlı gidiyor bence, bir bakmışsınız biz 200 Gr verirken siz 2 kg vermişsiniz belli mi olur

Günaydın kızlar bugün bir hurma ve yeşilçay ile başladım güne ,kahvaltımı yapınca yazarım yumurtalı klasik bı kahvaltı olacak muhtemelen.
İsteyim sonra doktor kontrolüm var sonra kahvaltı çok aciktm vallahi

Slmm seni de ekleyelim mi listeye bildirim yapmayınca eklemeyi unutmuşum

selam hanimlar, kusura bakmayin sabah cok yogundum yazamadim. Dun aksam 10 bin adim ve sporla bitirdim gunu.
Bu sabah listemde: armut - yulaf- kefir li shake vardi onu ictim
Ogle: mercimek corbam var
ara: kefir ve leblebi
Aksamda: tavuk ve salata seklinde gidicem
biraz enerjim az mis gibi hissediyorum oda buyuk ihtimalle vucut sekeri karbonhidrati ozluyo diye direniyo. 2 gunu bitirdim kacamaksiz. hedefim 21 gun once 0 kacamaksiz sonra kendime odul vericem.
Yaz geldi catti, herkes yapiyo, daha onceden cogumuz yapti niye yapamiyalim.
renovafit seyda hanimi takip edin mutlaka, detoxlari, listeleri aciklamalari bende yepyeni bir sayfa acti.

Süpersin
Enerjin bana geçti resmen.

Sabah 1 hurma
Geç kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık maydanoz
2 zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 portakal
1 hurma

Ara küçük parca çikolata (regl donemim bununla geçirdiğime şükür )

Akşam ton balıklı salata yiyeceğm sadece

Cuma cumartesi pazary kabak detoksu mu yapsam acaba onu düşünüyorum suanda

Merhaba
Hoşgeldiniz
Bence de hemen başlayın dahil olun
Hep birlikte cabalayalim
o zaman kısaca bahsedeyim kendimden al ver al ver şeklinde buralara geldim. iki doğum ve yemeklerinin çok güzel olduğu bi şehirde olmamın etkisi de var elbette.
bu hafta spora başladım haftada üç gün gidiyorum diyette yapmaya başladım ama birebir olmuyor. işte çok yoğunum eve gidince zaten nasıl vakit geçiyor anlamadım. aynadaki ben bana çok yabancı inşallah kısa sürede motivasyonumu tam anlamıyla sağlarım. aslında kendimi motive hissediyorum ama tartıda eksileri görmeye başlarsam daha iyi olacak. haa bir de wondera başladım arkadaş tavsiyesi ile bakalım inşallah ondan da güzel sonuç alırım.

Selam kızlar bende kahvaltıyı geç yaptım.

Sabah: 2 yumurta
4-5 küp peynir
2 kayısı 5 fındık
Çay

Öglen: tek bardakta 2 yeşil çay
5 ceviz

4 gibide esimle beraber yemek yedim benim için akşam yemeği oldu.

Yarım tabak pilav
6 kaşık fasulye
1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…