89/3 tertipler haydi buraya...

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
ewet kızlar konu başladığında gördüğünüz gibi 89/3 tertipler burda toplanalım dertleşelim konuşlaım...

şekerparem yazmazmıyımmafoldumben
anca geldim yazamdan buraya dalıyorum ondan online değilseniz yazmıyorum sonrada yazdım sanıyoum çookkk sorryy:gitme:

Şaka yapıyorum canım yaopuyorumnanaktan
Bu arada topiğin hayırlı olsun tatlikis bizde 89/4 yakın sayılırız uğrarız topiğe canımzemuszemus

Kıss biz 89/4 oluyoruz yavruu. Buraya almıylar bizii yasakkelime
gelmeyiz bizde:dilcikar:
büşüm topik aç sendelaelaelaelaelae

Şaka yapıyorum canım yaopuyorumnanaktan
Bu arada topiğin hayırlı olsun tatlikis bizde 89/4 yakın sayılırız uğrarız topiğe canımzemuszemus
opuyorumnanaktan canım yaaaaa gittiler bile senin ki erken teslim oldu bi günboshayallersmile

hepiniz gelin yawrukuşum opuyorumnanaktan

gelcez zaten:roflol: yada yok gelmioz 3 değiliz biz:roflol:

Evet canım gittiler gitsinlerde gelsinler bi an önce 1 yıl geçer mi yavrum düşündükçe efkarlanıyorum uleynnn:delphin:
Yavrum ha 89/3 ha 89/4 kardeş sayılır başka topiğe gerek yok :roflol:

bende öle ya bi az kalıcak diyorum bi üstüme üstüme geliyo:çok üzgünüm:
çok var daha çok:gitme:
lan şu 3 ler bi gitse bize gelicekte:roflol:

bende öle ya bi az kalıcak diyorum bi üstüme üstüme geliyo:çok üzgünüm:
çok var daha çok:gitme:
lan şu 3 ler bi gitse bize gelicekte:roflol:

kıslarr biraz sabır 2 ay sonra 90/1 ler gelsin bizimkiler rahata kavuşucaklar inşallah kaydirigubbakcemile3

Canım 90/1 ler bu ay gitmedimi yahu ben mi karıştırıyorum yoksa zate kafam yerinde deel delikafadulden

Canım gittiler ama acemi yapıolar şuan, açıkcası otları yolmaktan ve eğitim görmekten başka bi işe yaramıcaklar ( eskiden bizimkilerde olduğu gibi) Usta birliğine geçicekler 2 ay sonra bizimkiler altda kalmıcaklar yani bi yerde rahat olucaklar artık.. sempatiksalakcinni

Canım gittiler ama acemi yapıolar şuan, açıkcası otları yolmaktan ve eğitim görmekten başka bi işe yaramıcaklar ( eskiden bizimkilerde olduğu gibi) Usta birliğine geçicekler 2 ay sonra bizimkiler altda kalmıcaklar yani bi yerde rahat olucaklar artık.. sempatiksalakcinni

oohhh bizimkiler o dönemi atlattılar şükürler olsun..
Aşkıma diyorum yeni gelenleri ezicenmi diyorum duruma göre bakalım diyo
Accuk sinirlidir benim sevgülüm kızdırırlarsa ezer valla:roflol:ezsinde onlarıda acemilikte ezdiler.
Seninkide yeni döndü izinden sanırım canım benimkide 2 gün önce döndü 6 ay sonra falan geliyolarmış izne ohoooo özlemekten bitap düşücez sanırımeyvahedigeldismile

oohhh bizimkiler o dönemi atlattılar şükürler olsun..
Aşkıma diyorum yeni gelenleri ezicenmi diyorum duruma göre bakalım diyo
Accuk sinirlidir benim sevgülüm kızdırırlarsa ezer valla:roflol:ezsinde onlarıda acemilikte ezdiler.
Seninkide yeni döndü izinden sanırım canım benimkide 2 gün önce döndü 6 ay sonra falan geliyolarmış izne ohoooo özlemekten bitap düşücez sanırımeyvahedigeldismile

Evett canım aynenn, benmki ezmem faln filan diyo ama, acısını çıkartıcak gibime geliyo benmde,

Yaa canım sormaa 6 ay nasıl geçicek inan bilmiyorum, destek olucaz birbirimize artık, Şafakları beraber yiyip, bitiricez hayırlısıyla olumunekankayizsmile

Back
X