Benfe de yanmalar oluyo arada sistitle birlikte cok kotudur bilirim benim genelde umumi tuvaletlere girince oluyo bende elimden geldigince girmemeyd calisiorum ins en kisa zamanda gecer bi ara benim idrarimdan kan geliodu ilaclarla ilan gecti sukurBende de bugün asiri yanma var.. zor ettim aksami.. calisiyorum ben.. sadece benim yerine bakabilecegim 3 kisi yillik izinde oldugundan izin de almak istemedim..
Yerimde oturamiyorum ayakta duramiyorum cok aciyor cok fena..
Bir arkadasimla karsilastim ayni seyleri yasamis.. evlenince olmus.. birkac ay tekrarlamis.. Bahçelievler medical parka gitmisler.. esiyle birlikte.. este semptomlar görünmüyormus ama ona da bulasiyormus ve onun da tedavi olmasi gerekiyormus..
Yoksa kadında tamamen gecmezmis tekrarlarmis.. 15 günde temelli kurtulmus cok sukur..
canım :) ben de indireyim çok güElmiş :)Cnm googleplayden fat secret programin adi tele veya tablete indiriosun benim cok hosuma gitti hergun yedigimi yaptigim sporu yaziorum
Bende varım :)
Ben 1 aralık 2013 de 100 kilo ile başladım diyete şuan 63 kiloyum hedefim 55 :)
ÇOK IYIIII...
80den sonrasını nasıl verdin?
Yakinlarin saskinliklarini gizleyemiyorlardir..
Başlarda çok hızlı kilo verdim. Kilom azaldıkça verme sürem de azaldı. herşeyin başı spor ve dengeli beslenme. Bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermemin en büyük etkeni akşamları terleme eşofmanıyla koşu bandında yarım saat koşmam oldu. resmen paçalarımdan ter akıyordu kış ayında bile. Çevremdekileri hiç deme gitsin :) Bana acıyarak bakan insanlar şimdi parmakla gösteriyorlar en büyük dersi de onlara verdim :) Yalnız bir sorunum var 37 kilo birden verince vücudum acayip bir şekil aldı. Spor yapmama rağmen vücudumu toparlayamadım karnım bacaklarım falan sarıkıyorÇatlaklar da cabası
Evet evliyim. Ben doğum kilolarımı verdim. Çocuktan önce çok zayıftım. Bende dediğini uzun zamandır araştırıyorum 10 kilodaha fazlam var o kiloyu da verdikten sonra düşünecem toplatma işini.Hay Allah.. Kliniklerde toplatma oluyor ama grupfoni gibi indirim sitelerine bak istersen.. evli misin?
Esofman ne marka?
Geçmiş olsun canım, çok şükür sonuçların iyi çıkmış. Yaa şeker yüklemesinden canın bişeyler istiyordur, ayran yap iç iyi gelir. yanında da salatalık tarzı şeyler ye. aman diyim canım dikkatKizlar sabah gittim test icin hastaneye 2 saat bekledim once ackarna kan aldilar sonra bana bi su verdiler sekerli onu ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar 1 saat sonra tektat
Sonuclara internetten baktim sonuclar normak cikmis doktora gitmeyede bi useniorum kii cok yoruldum zaten ac kalainca fena oldum eve kadar dayanamadim yolda biyere girdik tavuk durum yedimdengem sasti eve geldim hala karnim doymadi gibi ceviz atistirdim ama yok gecmedi cnm bisilr yemek istio cok fena
Napucam yaa bennn
Geçmn canım, çok şükür sonuçların iyi çıkmış. Yaa şeker yüklemesinden canın bişeyler istiyordur, ayran yap iç iyi gelir. yanında da salatalık tarzı şeyler ye. aman diyim canım dikkat
Geçmiş olsun tatlım. Tamam o zaman uyu dinlen hem yemek yememiş olursun, canın normalden farklı şekilde bir şeyler istiyorsaAyy hic yerimden kalkip bisi yapasim yok ama kalkiyim cacikli ayran yapiyim bari uykumda var cok fena baya sarsti beni yaa
Geçmiş olsun canım.. gözün aydin.. temiz de ciksa sonuclari dr degerlendirse daha iyi.. yanma mi vardi sende de?Ayy hic yerimden kalkip bisi yapasim yok ama kalkiyim cacikli ayran yapiyim bari uykumda var cok fena baya sarsti beni yaa
Geçmiş olsun tatlım. Tamam o zaman uyu dinlen hem yemek yememiş olursun, canın normalden farklı şekilde bir şeyler istiyorsa
Geçmiş olsun canım.. gözün aydin.. temiz de ciksa sonuclari dr degerlendirse daha iyi.. yanma mi vardi sende de?
Acikinca bol salatalik tüketilebilir.. su durumda sana en iyisi cacik.. calismiyorsan da vur kafayi uyu biraz kendine gel..
günaydın canım neler olmuş böyle geçmiş olsun
ooh ellerine sağlık kavanoz mu yapıyorsun sende bizde yaptk ellerim yoruldu valla
Saoll cnm carsamba gunu yolculuk var o zamana kada 86.5 filan olsam super olurharikasn cnmmm
Ohhh ne guzel kis hazirliklarimiz bitti yani bende bugun bamya slicam 2 kilo filan yarinda onu yparim artok bende optum kocamnBalım biz de geçen gün 5 kilo fasulye yaptıkEllerine sağlık. Öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?