89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Benfe de yanmalar oluyo arada sistitle birlikte cok kotudur bilirim benim genelde umumi tuvaletlere girince oluyo bende elimden geldigince girmemeyd calisiorum ins en kisa zamanda gecer bi ara benim idrarimdan kan geliodu ilaclarla ilan gecti sukur

Sagolasin.. fat block u da arastirip. dytme sordum.. 130 kilo filan olup cok yagli olan kisilere göreymis.. bizim için sakincaliymis..

ÇOK IYIIII...

80den sonrasını nasıl verdin?

Yakinlarin saskinliklarini gizleyemiyorlardir..

Başlarda çok hızlı kilo verdim. Kilom azaldıkça verme sürem de azaldı. herşeyin başı spor ve dengeli beslenme. Bu kadar kısa sürede bu kadar kilo vermemin en büyük etkeni akşamları terleme eşofmanıyla koşu bandında yarım saat koşmam oldu. resmen paçalarımdan ter akıyordu kış ayında bile. Çevremdekileri hiç deme gitsin :) Bana acıyarak bakan insanlar şimdi parmakla gösteriyorlar en büyük dersi de onlara verdim :) Yalnız bir sorunum var 37 kilo birden verince vücudum acayip bir şekil aldı. Spor yapmama rağmen vücudumu toparlayamadım karnım bacaklarım falan sarıkıyor Çatlaklar da cabası

Hay Allah.. Kliniklerde toplatma oluyor ama grupfoni gibi indirim sitelerine bak istersen.. evli misin?
Esofman ne marka?

Hay Allah.. Kliniklerde toplatma oluyor ama grupfoni gibi indirim sitelerine bak istersen.. evli misin?
Esofman ne marka?
Evet evliyim. Ben doğum kilolarımı verdim. Çocuktan önce çok zayıftım. Bende dediğini uzun zamandır araştırıyorum 10 kilodaha fazlam var o kiloyu da verdikten sonra düşünecem toplatma işini.
Terleme eşofmanını da hepsiburada.com dan aldım koşu bandıyla birlikte ikisi 350 TL gibi uygun bir rakama geldi Sweat marka çok faydasını gördüm. Linklerini aşağıda gönderiyorum cnm.
http://www.hepsiburada.com/liste/sw...tegoryId=373593&rcm=a.ap#7|42128|SPORALTIS804

http://www.hepsiburada.com/liste/al....aspx?productId=sporaltis804&categoryId=19249

Kizlar sabah gittim test icin hastaneye 2 saat bekledim once ackarna kan aldilar sonra bana bi su verdiler sekerli onu ictim 1 saat sonra tekrar kan aldilar 1 saat sonra tektat
Sonuclara internetten baktim sonuclar normak cikmis doktora gitmeyede bi useniorum kii cok yoruldum zaten ac kalainca fena oldum eve kadar dayanamadim yolda biyere girdik tavuk durum yedim dengem sasti eve geldim hala karnim doymadi gibi ceviz atistirdim ama yok gecmedi cnm bisilr yemek istio cok fena
Napucam yaa bennn

Geçmiş olsun canım, çok şükür sonuçların iyi çıkmış. Yaa şeker yüklemesinden canın bişeyler istiyordur, ayran yap iç iyi gelir. yanında da salatalık tarzı şeyler ye. aman diyim canım dikkat

Geçmn canım, çok şükür sonuçların iyi çıkmış. Yaa şeker yüklemesinden canın bişeyler istiyordur, ayran yap iç iyi gelir. yanında da salatalık tarzı şeyler ye. aman diyim canım dikkat

Ayy hic yerimden kalkip bisi yapasim yok ama kalkiyim cacikli ayran yapiyim bari uykumda var cok fena baya sarsti beni yaa

Ayy hic yerimden kalkip bisi yapasim yok ama kalkiyim cacikli ayran yapiyim bari uykumda var cok fena baya sarsti beni yaa
Geçmiş olsun tatlım. Tamam o zaman uyu dinlen hem yemek yememiş olursun, canın normalden farklı şekilde bir şeyler istiyorsa

Geçmiş olsun canım.. gözün aydin.. temiz de ciksa sonuclari dr degerlendirse daha iyi.. yanma mi vardi sende de?
Acikinca bol salatalik tüketilebilir.. su durumda sana en iyisi cacik.. calismiyorsan da vur kafayi uyu biraz kendine gel..

Geçmiş olsun tatlım. Tamam o zaman uyu dinlen hem yemek yememiş olursun, canın normalden farklı şekilde bir şeyler istiyorsa

Saolun canlarim kalktim cuma okumasina gittim yattikca daha kotu olurum die simdi geldim bi meyve yiycem aksam yemegini bekliucem
Pazarteside dokra giderim artik

günaydın canım neler olmuş böyle geçmiş olsun
ooh ellerine sağlık kavanoz mu yapıyorsun sende bizde yaptk ellerim yoruldu valla

günaydın canım neler olmuş böyle geçmiş olsun
ooh ellerine sağlık kavanoz mu yapıyorsun sende bizde yaptk ellerim yoruldu valla

Gunaydinnn cnmmm saolasin evet cnm 4 kiloya yakin taze fasulyeden yaptim kavanozlara koyup konserve yaptim buzlukta yer olmuo bide biz memlekete giderken sarteli indirip gidioz kavanoz daha iyi benim ocin domates sosu da yapti kisa hazirliklara basladim bide bamya alip. Yapsam cok iyi olur ama vakit ok ona
Bu arada ben daha yeni kalktim dun cok yorulmusum simdi kahltiyla basliycam yumurta hasladim peynir zeytin salata yicrm simdi saat gec oldu gerci ama tartildim 87.1 ciktimmm

Balım biz de geçen gün 5 kilo fasulye yaptık Ellerine sağlık. Öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…