89.7 kilodan 65 kiloya... kimler yanimda :-)

Takipteyim ama haftasonu vakit bulup bilgisayarı açamıyorum canım. Öpüyorum, çok iyi gidiyorsun

Kizlar dun aksam sol gogsumde agri vardi cok bi an korktum kalbimde mi bi sorun var diee deminden beri de sag gogsum de agri var agri ve aci dahada adetime cok var nie bole oldu ki acep

Gelelim bugun ki yediklerime
Kahlti. Yok
Ara yok
Ogle. 4 kofte salata 1 dilim ekmek
Ara. 3 kepekl buskivi
Ara. 2 kayisi 1 ceviz
Aksam. 6 kasik bamya 1 dilim ekmek cacik
Saat 8.30 gibi bi ne muz meyi dusunuyorum

Bugun erkenciyimm kahvaltimi ettim 2 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir doates salatalik maydnoz taze nane simdide limonlu yesil cayimi iciyorumm

tatlım dünki menunu yorumluyorum

kahvaltı ve ara ögün atlama işini konuşmuştuk
ama muz akşam akşam yemeseydin. kalorisi çok yükseeeek

bugününü yorumluyorum
kahvaltı yapmış olman çok süper
devam canımın içiii

Ahhh bu benim kocisim yokmu cnm dun aksam muz alip gelmis karsimda yedi bide himm ne kadat guzelmis diye diye cnmi vektirdi dayanamadim yedim
Dun aksam sahile gittik yuruyuse beni kizdirmak icin lokantanin onunden gecerken hadi gel sana doner ismarliyim kunefecinin onunden gecerken hadi gel kunefe yiyelim fiyo beni sinir edio bide dondurmayi seviorum die dondurma yiyelimbdemez mi

Kizlarrr simdi kuafore gittim carsamba doktora gidicem ya onun icin gittim randevu almak icin carsamba gunune bide ne goriyim kuafor kapali yanindaki bakkla sordum butun kuaforler 3 gunluk izne ayrilmis carsamba gunu belki acilirmisss napicam ben simdi yaaaa ya carsambada acilmazsa gidemiycem dokora

Canım kuaförle doktorun bağlantısını anlayamadım? Kadın doğuma gideceğin için temizlik anlamında mı dedin?

Cnm mecburum baska carem yok doktora rezil olmaktamsa kuofore olurum evlenmeden once bende senin gibi dusunuodum ya nasil yapiolar hem ayip hem gunah diodum ama doktora giderken mecbur kaliosun alisiosun

günaydııın
olabilir canım
harikasınn 1 haftada 1.200 kutluyorum canıııım
şişknlktendir o 200 gr :)
o bebiş kim ya çok şekeer

günaydııın
olabilir canım
harikasınn 1 haftada 1.200 kutluyorum canıııım
şişknlktendir o 200 gr :)
o bebiş kim ya çok şekeer

Aynen cnm karnim fena sis nie bole oldu bilmiorum tuvalet konusunda da bi sikintim yok aslinda ama spor yapmium bugun tekrar leslie basliycam 1 mil olandan acaba 2 mil olana ne zaman baslasam

O bebis benim minnakim izmitte annemin komsusunun bebeiydi ah onu her gun nasil mincirmistim opulmeyide hic sevmez hemen basio yaygarayi :KK63:Simdi 10 gun sonra izmite gidiorum ah onu gidince nasil sevicem varyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…