- 30 Aralık 2024
- 158
- 51
- 13
- 22
Yaaa canım rabbim kolaylıkla nasip etsin en yakın zamanda diye dua edeyimBenim iki ay oldu bu ay da olmazsa üç ay olmuş olacak kimyasal sonrası.. ama bu ay dan umudum şimdiden kalmadı prolaktin yüzünden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa canım rabbim kolaylıkla nasip etsin en yakın zamanda diye dua edeyimBenim iki ay oldu bu ay da olmazsa üç ay olmuş olacak kimyasal sonrası.. ama bu ay dan umudum şimdiden kalmadı prolaktin yüzünden
Amin canım benim amin hepimize inşallahYaaa canım rabbim kolaylıkla nasip etsin en yakın zamanda diye dua edeyimbende pcos var 43.günümde adet oldum sandım 3-4 gün sadece kahverengi akıntım oldu sonra bitti. Bende 1 hafta sonra falan arti med test yaptım anında silik çizgi çıktı, ertesi gün yaptım yine çıktı. Sonra bir kaç gün sonra bugün bebe time yaptım hiçbişey çıkmadı. Bende anlamadım ne yapacağımı , bugün üzüldüm ama emin de değilim ya
![]()
İnşallah hepimizin gönlünden geçen olur , bugün bebe time da hiçbişey çıkmayınca dedim daha gerek var mı başka markalarla yapmaya bilmemAmin canım benim amin hepimize inşallahArtimed ve bebetime yalancı pozitif çıkartıyor başka markalarla da denersin inşallah gönlünden geçen olur
![]()
O zaman adetin gecikmesini bekle gecikirse kan verirsin direkt olmaz miİnşallah hepimizin gönlünden geçen olur , bugün bebe time da hiçbişey çıkmayınca dedim daha gerek var mı başka markalarla yapmaya bilmem
Adetimin dğzeni yok maalesef pcos olduğum için geçenlerde adet oldum 43 gün üzerine dedim ama olmadım yani sadece kahverengi akıntı gördüm bir kaç gün sonra bitti , öyle de devam ediyorum. Burda kimileri yerleşme kanaması vs olabilir deyince bende test yapayım dedim sonrası anlattığım gibi iştwO zaman adetin gecikmesini bekle gecikirse kan verirsin direkt olmaz mi
Evet anladım zaten canım pcos ne zaman günü bilmiyor ama şöyle yaparsın üç doet gün daha beklersin kan verirsin o zamana kadar bence netlik kazanır çünkü sende lekelenme de var. Zaten eğer o yerleşme lekesiysi testte hemen cikmayadabiliyor kişiden kişiye değişiyor. Lekeden 3-5 gün sonra yapın testi diyorlardıAdetimin dğzeni yok maalesef pcos olduğum için geçenlerde adet oldum 43 gün üzerine dedim ama olmadım yani sadece kahverengi akıntı gördüm bir kaç gün sonra bitti , öyle de devam ediyorum. Burda kimileri yerleşme kanaması vs olabilir deyince bende test yapayım dedim sonrası anlattığım gibi iştw
Evet canım lekenlenme bittikten 4-5 gün sonra yaptım arti medler hemen çıktı. Bugün 8.gündü bebe time da bişey çıkmadı , çıkmadıysa yoktur dedim bende üzüldüm ne bileyim yaEvet anladım zaten canım pcos ne zaman günü bilmiyor ama şöyle yaparsın üç doet gün daha beklersin kan verirsin o zamana kadar bence netlik kazanır çünkü sende lekelenme de var. Zaten eğer o yerleşme lekesiysi testte hemen cikmayadabiliyor kişiden kişiye değişiyor. Lekeden 3-5 gün sonra yapın testi diyorlardı
Bence karamsar olma gidip kan ver bayram bittikten sonraEvet canım lekenlenme bittikten 4-5 gün sonra yaptım arti medler hemen çıktı. Bugün 8.gündü bebe time da bişey çıkmadı , çıkmadıysa yoktur dedim bende üzüldüm ne bileyim ya![]()
inşallah canım çarşamba günü kadın doğuma randevu aldım bakalım hayırlısı artıkBence karamsar olma gidip kan ver bayram bittikten sonra
Bide Allah nasip ederse bu ay sonu umreye gideceğim , gitmeden veya orda rabbim nasip etsin çok istiyoruminşallah canım çarşamba günü kadın doğuma randevu aldım bakalım hayırlısı artıkrabbim beklediklerimizden daha güzellerine bizi en yakın zamanda kolaylıkla kavuştursun
![]()
Allah kabul etsin şimdiden. Orda ne kadar dua ettiysem kabul oldu. Hep hayırlısını istedim. İnşallah sizin içinde müjdeli haber almak nasip olurBide Allah nasip ederse bu ay sonu umreye gideceğim , gitmeden veya orda rabbim nasip etsin çok istiyorum![]()
Yaaaa inşallah inşallah aminnnAllah kabul etsin şimdiden. Orda ne kadar dua ettiysem kabul oldu. Hep hayırlısını istedim. İnşallah sizin içinde müjdeli haber almak nasip olur![]()
Amin canım benim inşallahinşallah canım çarşamba günü kadın doğuma randevu aldım bakalım hayırlısı artıkrabbim beklediklerimizden daha güzellerine bizi en yakın zamanda kolaylıkla kavuştursun
![]()
Rahim filmi cektirmismiydin canimYaaaa inşallah inşallah aminnn1 buçuk senelik evliyim hâlâ bekliyorum rabbimin müjdesini bakalım
![]()
Amin canım benim çok sağol hepimiz güzel haberler veririz inşaallah burayaAmin canım benim inşallahsenden güzel haberleri bekliyoruz
Yok canım geçen ay kimyasal gebelik geçirirken doktorum dedi ki 1-3 ay duralım sonrasında eğer olmazsa rahim filmi çektiririz dedi inşallah gerek kalmadan olur yaRahim filmi cektirmismiydin canim
İnşallah canım benim Allah büyük dualarımızı kabul eder inşallahYok canım geçen ay kimyasal gebelik geçirirken doktorum dedi ki 1-3 ay duralım sonrasında eğer olmazsa rahim filmi çektiririz dedi inşallah gerek kalmadan olur ya![]()
Bende öyle inanıyorum , dualarda buluşalım dua edelim inşaallah. Durumlarımızı yazalım burayaİnşallah canım benim Allah büyük dualarımızı kabul eder inşallah![]()
Tabi kuzumBende öyle inanıyorum , dualarda buluşalım dua edelim inşaallah. Durumlarımızı yazalım buraya![]()
Olsun canım. Ara vermiş gibi düşün. Diğer aylara tam gaz devamİyi bayramlar canımmesajını görünce yazmak istedim, iyiyim bu hafta yumurtlama günüm vardı bayrama denk gelince yarım yamalak uyabildim o sebeple biraz tedirginim
Sen nasılsın![]()
Bozma canım moralini artık her şeyin bir tedavisi var. Doktora sordun mu peki ne dedi? iyiyim bende. Biz ara verdik deneme işine. Eşimde zaten şehir dışına gitti. Biraz dinleneceğim ruh ve beyin olarak. 27sinde hormon testi galan vereceğim. Temmuz ayında da takviyelerle artık yola devam edeceğiz.İyi bayramlar canımbenim moral biraz bozuk.. kimyasal sonrası yeniden bir hormon baktirayim demiştim prolaktin 40 çıktı.. acaba benim prolaktin sorunum falan mı var diye takılı kaldım
senin nasil gidiyor