9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Bende 33 yaşındayım gören de seni 40 sanır hemen isterdim dedin ya bende yasin baya var sandım daha gençsin 🙂🥲
🙈🙈 Üç buçuk yıllık evli olduğum için psikolojik olarak geç mi kaldım diye düşünüyorum bazen 😅 soran herkes olmuyor sanıyor evlenince hemen istemişim sanki .. özür ama cahil çok etrafta

Banad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliyken 🙈🙈😅 daha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldubu ayın 27 sinde yılım bitecek

Banad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliyken 🙈🙈😅 daha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldu
Bu ay da bitse yılım bitecek

İşte çekmek isterse cekiyo devlet istemezse cekmiyo ama özel hep çekiyo öneriyo canım
1 seneyi geçti derseniz devlettede çekiyorlar canım benim buradaki devlet demişti hsg istiyoruz ama burada yok ya farklı ile yada özele gidebilirsiniz demişti olsaydı 1 sene sonra istiyoruz dedi doktor

1 seneyi geçti derseniz devlettede çekiyorlar canım benim buradaki devlet demişti hsg istiyoruz ama burada yok ya farklı ile yada özele gidebilirsiniz demişti olsaydı 1 sene sonra istiyoruz dedi doktor
İnşallah çekerler de bende ne durumda olduğunu öğrenirim aci oluyo mu bilmiyorum devlette anestezi olmuyormus onu duydum

🙈🙈 Üç buçuk yıllık evli olduğum için psikolojik olarak geç mi kaldım diye düşünüyorum bazen 😅 soran herkes olmuyor sanıyor evlenince hemen istemişim sanki .. özür ama cahil çok etrafta
Haklısın canım benimde öyle oldu evlendim ama Korku yüzünden ilişkiye giremedim bı sene vajinismusla uğraştım bı sene olsun diye uğraştım doğana kadar 3 yil geçti üçüncü yılda Bebek sahibi olmuş oldum yani 🙂 bende keşke erken evlenseydim diyorum 20 yaşındayken evli olsam 3 çocuğum olur muydu acaba diyorum 30 dan sonra herşey zorlaşıyo artık bizim için maalesef

Al benden de o kadar ya.ozellikle bayramlarda memlekete gitmek istemiyorum çocuk konusundan ve bunalıyorum olmadıkça.cok ulaşılamaz geliyor
O kadar doğru yazdın kiii anlatamam.. bende öyle kalabalık ortama girmek istemiyorum akraba çevremde. İşleri güçleri benim çocuk yapmam.. sabır diliyorum hepimize sabır ☘️

Haklısın canım benimde öyle oldu evlendim ama Korku yüzünden ilişkiye giremedim bı sene vajinismusla uğraştım bı sene olsun diye uğraştım doğana kadar 3 yil geçti üçüncü yılda Bebek sahibi olmuş oldum yani 🙂 bende keşke erken evlenseydim diyorum 20 yaşındayken evli olsam 3 çocuğum olur muydu acaba diyorum 30 dan sonra herşey zorlaşıyo artık bizim için maalesef
Allah hayırlısını versin yine senin bir çocuğun varmış ikinciyide verir inşallah rabbim. Ben biri dogurayim hemen ikinciyi de isterim anca olur o zaman 🙈 ama o ilki doğurmak işte asıl olay 🙈😅

Allah hayırlısını versin yine senin bir çocuğun varmış ikinciyide verir inşallah rabbim. Ben biri dogurayim hemen ikinciyi de isterim anca olur o zaman 🙈 ama o ilki doğurmak işte asıl olay 🙈😅
İnşallah canım ya inşallah olur insan illaki korkuyo olmayacak mı acaba diye olur hepimizin de Allah'ın izniyle birgün hepimiz mutlu olacağız zamanı var sadece 🙂

İnşallah canım ya inşallah olur insan illaki korkuyo olmayacak mı acaba diye olur hepimizin de Allah'ın izniyle birgün hepimiz mutlu olacağız zamanı var sadece 🙂
Öyle tabi İnşallah canım rabbim sağlıklı nasip etsin hayırlısıyla 💐

Back
X