- 20 Şubat 2019
- 1.060
- 500
- 123
- 33
Bende 33 yaşındayım gören de seni 40 sanır hemen isterdim dedin ya bende yasin baya var sandım daha gençsin31 yaşındayım ama üç buçuk yıllık evliyim tam bir senedir de istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 33 yaşındayım gören de seni 40 sanır hemen isterdim dedin ya bende yasin baya var sandım daha gençsin31 yaşındayım ama üç buçuk yıllık evliyim tam bir senedir de istiyorum![]()
Annem bana derdi de kızardım.ne kadar haklıymış meğerKesinlikle öyle bunu gelecekteki çocuğuma bile aşılamak istiyorum evlenirsen hemen çocuk yap diye![]()
Ben de 32 olcam temmuzda.ama işte isteyip de olmayınca insana çok uzun geliyor zamanBende 33 yaşındayım gören de seni 40 sanır hemen isterdim dedin ya bende yasin baya var sandım daha gençsin![]()
Bende 33 yaşındayım gören de seni 40 sanır hemen isterdim dedin ya bende yasin baya var sandım daha gençsin![]()
Hı bide o var 12 ay oldu ya eyvah demeye başladımBen de 32 olcam temmuzda.ama işte isteyip de olmayınca insana çok uzun geliyor zaman![]()
Banad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliykendaha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldubu ayın 27 sinde yılım bitecek
Bu ay da bitse yılım bitecekBanad aheo ultrason ile bakıp gönderiyorlar. Sadece o doktor vajinal baktı hemde adetliykendaha net olurmuş görünürmus biseyler.. senin kaç ay oldu
Al benden de o kadar ya.ozellikle bayramlarda memlekete gitmek istemiyorum çocuk konusundan ve bunalıyorum olmadıkça.cok ulaşılamaz geliyorHı bide o var 12 ay oldu ya eyvah demeye başladım![]()
1 seneyi geçti derseniz devlettede çekiyorlar canım benim buradaki devlet demişti hsg istiyoruz ama burada yok ya farklı ile yada özele gidebilirsiniz demişti olsaydı 1 sene sonra istiyoruz dedi doktorİşte çekmek isterse cekiyo devlet istemezse cekmiyo ama özel hep çekiyo öneriyo canım
İnşallah çekerler de bende ne durumda olduğunu öğrenirim aci oluyo mu bilmiyorum devlette anestezi olmuyormus onu duydum1 seneyi geçti derseniz devlettede çekiyorlar canım benim buradaki devlet demişti hsg istiyoruz ama burada yok ya farklı ile yada özele gidebilirsiniz demişti olsaydı 1 sene sonra istiyoruz dedi doktor
Haklısın canım benimde öyle oldu evlendim ama Korku yüzünden ilişkiye giremedim bı sene vajinismusla uğraştım bı sene olsun diye uğraştım doğana kadar 3 yil geçti üçüncü yılda Bebek sahibi olmuş oldum yaniÜç buçuk yıllık evli olduğum için psikolojik olarak geç mi kaldım diye düşünüyorum bazen
soran herkes olmuyor sanıyor evlenince hemen istemişim sanki .. özür ama cahil çok etrafta
Benimle aynı o zaman hayırlısı olsun inşallahBu ay da bitse yılım bitecek
O kadar doğru yazdın kiii anlatamam.. bende öyle kalabalık ortama girmek istemiyorum akraba çevremde. İşleri güçleri benim çocuk yapmam.. sabır diliyorum hepimize sabırAl benden de o kadar ya.ozellikle bayramlarda memlekete gitmek istemiyorum çocuk konusundan ve bunalıyorum olmadıkça.cok ulaşılamaz geliyor
Allah hayırlısını versin yine senin bir çocuğun varmış ikinciyide verir inşallah rabbim. Ben biri dogurayim hemen ikinciyi de isterim anca olur o zamanHaklısın canım benimde öyle oldu evlendim ama Korku yüzünden ilişkiye giremedim bı sene vajinismusla uğraştım bı sene olsun diye uğraştım doğana kadar 3 yil geçti üçüncü yılda Bebek sahibi olmuş oldum yanibende keşke erken evlenseydim diyorum 20 yaşındayken evli olsam 3 çocuğum olur muydu acaba diyorum 30 dan sonra herşey zorlaşıyo artık bizim için maalesef
Hala zaten o akıntı devam edıyor sunen jel gını olan bıde bel ağrısıyi yapmışsın canım muhtemelen yumurtlamaymis o zaman. Burda kalite biraz düşüyor zaten sen pike yakin gördüğün an degerlendir riske atma
İnşallah canım ya inşallah olur insan illaki korkuyo olmayacak mı acaba diye olur hepimizin de Allah'ın izniyle birgün hepimiz mutlu olacağız zamanı var sadeceAllah hayırlısını versin yine senin bir çocuğun varmış ikinciyide verir inşallah rabbim. Ben biri dogurayim hemen ikinciyi de isterim anca olur o zamanama o ilki doğurmak işte asıl olay
![]()
Yumurtlama akintisidir diye düşünüyorum canım işte catlayinca gelmezHala zaten o akıntı devam edıyor sunen jel gını olan bıde bel ağrısı
Öyle tabi İnşallah canım rabbim sağlıklı nasip etsin hayırlısıylaİnşallah canım ya inşallah olur insan illaki korkuyo olmayacak mı acaba diye olur hepimizin de Allah'ın izniyle birgün hepimiz mutlu olacağız zamanı var sadece![]()
Ahahahah iyiymiş buKendimi boş beşik filmindeki Fatma Girik gibi hissediyorum![]()
Normal canım normal ister istemez psikolojimiz etkileniyor hormonlar da etkiliyorGaliba kadın doğumdan psikoloji bölümüne geçiş yapıyorum ben![]()