- 9 Mayıs 2025
- 124
- 72
- 13
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda da benle yazışmışsınBakın buraya yazmıştım sadece çatlamayı değerlendirdim diye gerçekten her şey nasip namazlardan sonra dua edin tavsiyemAllahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
Ben bugün akşam veremedim gece 12 de gittim bir sıkıntı çıkmazsa pazar akşamı gidip özelde tekrar vereceğim sonra Salı günü sağlık ocağına gideceğim. Doktorum öyle söylediOrda da benle yazışmışsınhayırlı olsun tekrardan. Bir daha kan vermeyi düşünüyor musun ? Ben pazartesi tekrar versem mi diyorum. Bir yandan olcak tehlikeli bir durum sezinmezsem gerek yok zaten düşük çıksa yapcak bir şey yokta diyorum. 2 gebelik geçirdim ama hiç beta takibi yapmadım ,
![]()
Anladım canım. Ben de dayanamam muhtemelen. Battan bir gün önce tahlil verdim. O yüzden pazartesi sağlık ocağına giderimBen bugün akşam veremedim gece 12 de gittim bir sıkıntı çıkmazsa pazar akşamı gidip özelde tekrar vereceğim sonra Salı günü sağlık ocağına gideceğim. Doktorum öyle söyledi
Sonuç aldıkça haber verelimAnladım canım. Ben de dayanamam muhtemelen. Battan bir gün önce tahlil verdim. O yüzden pazartesi sağlık ocağına giderimBir kere daha vereyim bende en güzeli
Tamam inşallahSonuç aldıkça haber verelim![]()
Anladım canım maşallah sağlıcakla gelsin bebeğinher şeyi en başından anlatayım![]()
2 yıldır evliyim geçen ay denemeye başladım o kadar çok belirti hissettim ki geçen ay kesin hamileyim dedim fakat sonuç negatif çıktı.
2 aydır ocean folik asit kullanıyorum geçen yılda kullanmıştım değerlerim düşük olduğu için aynı zaman demir kalsiyum değerlerimde düşük bu takviyeleride düşük olduğu için kullanıyorum hala.
bu ay sadece çatlama gününü değerlendirebildim ama farklı olarak tek yaptığım doktorum ilişki sonrası ayaklarını 2 dakika havaya kaldır sonra yüz üstü yat 15-20 dakika dedi bende bunu uyguladım sadece onun dışında herhangi bir değişiklik yapmadım. Daha önce reformer pilates yapıyordum doktorum onada başlamamı söylemişti etkisi var mı bilmiyorum.
Geçen ay günde 2-3 test yapıyordum belki ince bir çizgi görürürüm diye bu ay Bat 24 olmasına rağmen test yapmadım.dün sabah uyandığımda aklıma gelmedi test yapmak sonra rüyamda hamile olduğumu hatırladığım geldi test yaptım ve size attım. Adet gecikmem olmaz ama geçen yıl korunmama rağmen yaza girerken bir ay regl olmamıştım doktora gittiğimde oda bana bir sorun olmadığını hava değişiminden kaynaklı olduğu söyledi ben bu ay yine hava değişimi diye düşünüp gebelik düşünmedim.
Belirtilere gelince belirti geçen ay daha çok hissettim daha bugün yeni yeni salgı ile pembe gibi peçeteye gelen küçük küçük akıntılarım başladı.
Testlere gelecek olursak elimde çok fazla markanın testi vardı ama hepsi aynı düzeyde özellikle predictor earlye boşuna para vermişim tavsiyem
awox( çok hızlı ikinci çizgi çıktı diğerlerine göre ) kaset olarak laboquik
özelde doktorumAnladım canım maşallah sağlıcakla gelsin bebeğinpeki doktorum diyosun özele mi gittin yoksa devlette mi sana böyle tavsiyeler etti yüz üstü yatmayı falan diye.
Ek olarak dokher şeyi en başından anlatayım
2 yıldır evliyim geçen ay denemeye başladım o kadar çok belirti hissettim ki geçen ay kesin hamileyim dedim fakat sonuç negatif çıktı.
2 aydır ocean folik asit kullanıyorum geçen yılda kullanmıştım değerlerim düşük olduğu için aynı zaman demir kalsiyum değerlerimde düşük bu takviyeleride düşük olduğu için kullanıyorum hala.
bu ay sadece çatlama gününü değerlendirebildim ama farklı olarak tek yaptığım doktorum ilişki sonrası ayaklarını 2 dakika havaya kaldır sonra yüz üstü yat 15-20 dakika dedi bende bunu uyguladım sadece onun dışında herhangi bir değişiklik yapmadım. Daha önce reformer pilates yapıyordum doktorum onada başlamamı söylemişti etkisi var mı bilmiyorum.
Geçen ay günde 2-3 test yapıyordum belki ince bir çizgi görürürüm diye bu ay Bat 24 olmasına rağmen test yapmadım.dün sabah uyandığımda aklıma gelmedi test yapmak sonra rüyamda hamile olduğumu hatırladığım geldi test yaptım ve size attım. Adet gecikmem olmaz ama geçen yıl korunmama rağmen yaza girerken bir ay regl olmamıştım doktora gittiğimde oda bana bir sorun olmadığını hava değişiminden kaynaklı olduğu söyledi ben bu ay yine hava değişimi diye düşünüp gebelik düşünmedim.
Belirtilere gelince belirti geçen ay daha çok hissettim daha bugün yeni yeni salgı ile pembe gibi peçeteye gelen küçük küçük akıntılarım başladı.
Testlere gelecek olursak elimde çok fazla markanın testi vardı ama hepsi aynı düzeyde özellikle predictor earlye boşuna para vermişim tavsiyem
awox( çok hızlı ikinci çizgi çıktı diğerlerine göre ) kaset olarak laboquik
bu arada ben hamile kalmak istiyorum dediğimde olduğun kilo normal ama kilo ver önce daha sonraki ay deneme yap dedi bende ramazan ve sonrasında 5 kilo verdim sonra denemeye başladım bu durumunda çok fazla artısı varmışözelde doktorum
Vajinusmuz hastası olduğum için evlendiğimde tanıştım onunla her şeyimle ilgilendi sağolsun bu zamana kadar
Bende onu farkettim devlet boyle ilgilenmez tavsiyeler de vermez vermiyor yani benim 12.ayim tık yok sadece üç ay önce kimyasal gebelik yaşadım o yani yardımcı olani da görmedim devlette.özelde doktorum
Vajinusmuz hastası olduğum için evlendiğimde tanıştım onunla her şeyimle ilgilendi sağolsun bu zamana kadar
Evet duydum onu benimde kilom çok yok ramazan ayından bu yana iki buçuk kilo verdim daha da veririm diyorum ama bakalimEk olarak dok
bu arada ben hamile kalmak istiyorum dediğimde olduğun kilo normal ama kilo ver önce daha sonraki ay deneme yap dedi bende ramazan ve sonrasında 5 kilo verdim sonra denemeye başladım bu durumunda çok fazla artısı varmış
Öncelikle hayırlı olsunEvet duydum onu benimde kilom çok yok ramazan ayından bu yana iki buçuk kilo verdim daha da veririm diyorum ama bakalim
Ay yanlış yoruma yazmışım canım Allahi mı yazdırdı neÖncelikle hayırlı olsunkilo nasıl verdin ya benim de vermem lazım ama veremiyorum
Öncelikle hayırlı olsunEk olarak dok
bu arada ben hamile kalmak istiyorum dediğimde olduğun kilo normal ama kilo ver önce daha sonraki ay deneme yap dedi bende ramazan ve sonrasında 5 kilo verdim sonra denemeye başladım bu durumunda çok fazla artısı varmış
Reformer pilatese başlamanı tavsiye ederim bir ayda çok rahat sağlıklı 5 kilo verirsinÖncelikle hayırlı olsunkilo nasıl verdin ya benim de vermem lazım ama veremiyorum
Çok teşekkür ederim darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallahÖncelikle hayırlı olsunnasıl kilo verdin benim de vermem lazım neler yaptın
Okadar ıyı anlıyorum kı senı her ay yaşıyorum bunu bıde bız mutlu olabilirsekAz önce regl oldum ve gene bir karamsarlık kara delik gibi beni içine çekti.neyse temmuza kalan arkadaşlarla yola devam inşallah
Canım inşallah olur bu grupta bir şeyler paylaşmak yazışmaları okumak bana iyi geliyor beni anlayan insanların varlığı güç veriyorOkadar ıyı anlıyorum kı senı her ay yaşıyorum bunu bıde bız mutlu olabilirsek![]()
Merak etme yanlız değilsin hala hepimizin umudu var olmak zorunda bu ay yaptıklarından farklı bir şey dene ben her ay kendime bir şey ekleyerek geçiyorum hsg çektirdim takviye kullanıyorum yumurtlamayı geliştirici folik asit balık yağı ilişkiyi bile sadece yumurtlama döneminde yapıyorum strese giriyordum yoksa prolaktin bu yüzden yükselmişti demem o ki 35 yaşındayım deniyorum umudumuz var bu grupta herkes gebe kaldı bizde kalacağız.Canım inşallah olur bu grupta bir şeyler paylaşmak yazışmaları okumak bana iyi geliyor beni anlayan insanların varlığı güç veriyor