34 yaşındayım 10 aydır deniyoruz 10 aydır evliyim yaşım geçmeden olsun istiyorum regl oldum sabahİnşallah öyledir gene umudum kırılmaz bu ay tek güvendiğim combınol takviyesi inşallah herkesın olur sız kac yasındaydınız ne zamandır ıstıyodunuz bız bu ay da olmasaa 9 ay olcak
Benımdde bu hafta evlılıkte 1 yılım doluyor 26 yaşındayım ama olmadıkca telas edıyorum 9 ayda az bır sure değil üzülüyo insan34 yaşındayım 10 aydır deniyoruz 10 aydır evliyim yaşım geçmeden olsun istiyorum regl oldum sabah
Biraz ara vereceğim sanırım beni çok yordu bu süreç bi kaç zamandırBenımdde bu hafta evlılıkte 1 yılım doluyor 26 yaşındayım ama olmadıkca telas edıyorum 9 ayda az bır sure değil üzülüyo insaninsallah dıger aya olur herkesın ısteyen bızımde
Benim reglim bitti ama 2 gündür belim tutulmuş gibi ağrıyor pilim bitti vallahi bu ay hiç bişey yapmak istemiyorum artıkBiraz ara vereceğim sanırım beni çok yordu bu süreç bi kaç zamandır
Aynı durumdayız reglim devam ediyorum 10 aydır aşırı derecede yıprandım bi kaç ay ara vereceğim malesef kendime gelmem lazımBenim reglim bitti ama 2 gündür belim tutulmuş gibi ağrıyor pilim bitti vallahi bu ay hiç bişey yapmak istemiyorum artık
Cok yorucu ve cok yıpratıcı bır süreç Allah'ım herkese yardım etsinBiraz ara vereceğim sanırım beni çok yordu bu süreç bi kaç zamandır
Amin inşallahCok yorucu ve cok yıpratıcı bır süreç Allah'ım herkese yardım etsin
Kızlar biriniz bana yardım edın 10 gün kala cok az kahvernegı sumuksu akıntım vardı suan 6 gub var bugun peceteye sulu sekılde acık kahve pembe krem rengı tarzı bır akıntı gelıyo neden oluyo adetmı olcam yerlesmemı cok korkuyıryn bubay combınol ıctıgım ıcın cok umutluydumAmin inşallah
valla kurban bayramın da benim de lekelenmem oldu 3 gün az az ve reglime de 10 gün vardı sanırım yerleşme filan bilmem ne yoktu tabi bişey inşallah senin vardır herkesin aynı olmuyor benim ilk gebeliğim de yerleşme kanamsı olmamıştı zatenKızlar biriniz bana yardım edın 10 gün kala cok az kahvernegı sumuksu akıntım vardı suan 6 gub var bugun peceteye sulu sekılde acık kahve pembe krem rengı tarzı bır akıntı gelıyo neden oluyo adetmı olcam yerlesmemı cok korkuyıryn bubay combınol ıctıgım ıcın cok umutluydum
Ya benımde ılk defa bole aralarda kahverengı lekenme gordum combınolmu yaptı bişeymi var anlamadımvalla kurban bayramın da benim de lekelenmem oldu 3 gün az az ve reglime de 10 gün vardı sanırım yerleşme filan bilmem ne yoktu tabi bişey inşallah senin vardır herkesin aynı olmuyor benim ilk gebeliğim de yerleşme kanamsı olmamıştı zaten
Kuzum herkesin aynı olmuyor inşallah yerleşmedir senin kiKızlar biriniz bana yardım edın 10 gün kala cok az kahvernegı sumuksu akıntım vardı suan 6 gub var bugun peceteye sulu sekılde acık kahve pembe krem rengı tarzı bır akıntı gelıyo neden oluyo adetmı olcam yerlesmemı cok korkuyıryn bubay combınol ıctıgım ıcın cok umutluydum
Yok kullanmadım ben ama çok kullanan vardı konu da iki kişi de hamile sanırım şuan çok takviye kullandım 8,9 Ağustos ve 11 Ağustos değerlendirdim bu gece yi de hayırlısıyla degerlendirirsem inşallah hamile kalırımFermotil kullanan var mı kızlar eczacı önerdi.olumlu sonuç alanlar olmuş
İnşallah canımYok kullanmadım ben ama çok kullanan vardı konu da iki kişi de hamile sanırım şuan çok takviye kullandım 8,9 Ağustos ve 11 Ağustos değerlendirdim bu gece yi de hayırlısıyla degerlendirirsem inşallah hamile kalırım
Takviyeler yapabilir belki ama benim reglim düzenli oldu takviye kullandığımdan beri bu da yumurtaları geliştirdiğini gösterir bizim yaş faktörü yüzünden sorun çıkıyor eşim 48 ben 39 bu ay aşılama tedavisi uygulamaya karar verdi Doktorum bakalım bekliyorum dün siliklesti ovulasyon testim 8,9,11,13,ve 14 Agustosu değerlendirdik 15 Ağustos'ta siliklesti 11 ,de pik olmuştu hayırlısı artık oldumu bilmiyorum sanırım 2 hafta sonra belli olur artık pek umutlu değilim Allah büyükYa benımde ılk defa bole aralarda kahverengı lekenme gordum combınolmu yaptı bişeymi var anlamadım
Canım ben artık girmiyorum buraya. Biraz etkiliyor beni okuduğum şeyler vs. Beklemek istemiyorum günleri değerlendirip. Akışına bıraktım her şeyi. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hepimizeBu aradacansin001 nerdesın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?