9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

Kızlar biriniz bana yardım edın 10 gün kala cok az kahvernegı sumuksu akıntım vardı suan 6 gub var bugun peceteye sulu sekılde acık kahve pembe krem rengı tarzı bır akıntı gelıyo neden oluyo adetmı olcam yerlesmemı cok korkuyıryn bubay combınol ıctıgım ıcın cok umutluydum

valla kurban bayramın da benim de lekelenmem oldu 3 gün az az ve reglime de 10 gün vardı sanırım yerleşme filan bilmem ne yoktu tabi bişey inşallah senin vardır herkesin aynı olmuyor benim ilk gebeliğim de yerleşme kanamsı olmamıştı zaten

Ya benımde ılk defa bole aralarda kahverengı lekenme gordum combınolmu yaptı bişeymi var anlamadım

Kuzum herkesin aynı olmuyor inşallah yerleşmedir senin ki

Kizlar ikinci kan testim çıktı ilkini 24 olanı geçen çarşamba verdim bugün de böyle iyi mi sozce

Eklentiler

• 1000761909.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 30
Fermotil kullanan var mı kızlar eczacı önerdi.olumlu sonuç alanlar olmuş
Yok kullanmadım ben ama çok kullanan vardı konu da iki kişi de hamile sanırım şuan çok takviye kullandım 8,9 Ağustos ve 11 Ağustos değerlendirdim bu gece yi de hayırlısıyla degerlendirirsem inşallah hamile kalırım

Bu da bugün ki ovulasyon testim 16.gün 11,12,ve 13 Ağustos pik geçen aylardakinden de açık ara koyu t çizgileri ben anlamıyorum bu ovulasyon testlerinin benimle ne derdi var pkos filan da yok ki ben de

Eklentiler

• IMG_20250813_170659.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 21
Ya benımde ılk defa bole aralarda kahverengı lekenme gordum combınolmu yaptı bişeymi var anlamadım
Takviyeler yapabilir belki ama benim reglim düzenli oldu takviye kullandığımdan beri bu da yumurtaları geliştirdiğini gösterir bizim yaş faktörü yüzünden sorun çıkıyor eşim 48 ben 39 bu ay aşılama tedavisi uygulamaya karar verdi Doktorum bakalım bekliyorum dün siliklesti ovulasyon testim 8,9,11,13,ve 14 Agustosu değerlendirdik 15 Ağustos'ta siliklesti 11 ,de pik olmuştu hayırlısı artık oldumu bilmiyorum sanırım 2 hafta sonra belli olur artık pek umutlu değilim Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…