- 7 Ekim 2020
- 2.871
- 3.816
- 83
En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle devam et.Canım ben artık girmiyorum buraya. Biraz etkiliyor beni okuduğum şeyler vs. Beklemek istemiyorum günleri değerlendirip. Akışına bıraktım her şeyi. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hepimize
İnşallah canım çok teşekkür ederimEn yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz. Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle devam et.
Bende oyle hayırlısı artıkCanım ben artık girmiyorum buraya. Biraz etkiliyor beni okuduğum şeyler vs. Beklemek istemiyorum günleri değerlendirip. Akışına bıraktım her şeyi. Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah hepimize
Yumurtlama yada çatlama üzerinden kaç gün geçti ki bayağı net çıkmışGeçen aylardan kalma bir erken gebelik testi buldum çekmecem de yaptım biraz önce fakat Artimed olduğu için bunu ciddiye almıyorum reglime 5 gün var
11 gün oldu reglime 5 gün var 28 günde bir oluyorum çoğunluklaYumurtlama yada çatlama üzerinden kaç gün geçti ki bayağı net çıkmış
Yani on bir günde çıkanlar var bende yarın on bir gün oluyor tam kan vereceğim ama gebelik için değil sırf tiroid için ama beta da isteyeceğim test ile uğraşmak istemediğim için genelde de doğru sonuç veriyormuş yapay zeka da öyle diyor siz de iki gün daha bekleyin 14 günde kesin sonuç diyorlar bir daha normal test yapın isterseniz inşallah vardır ikimizin dee11 gün oldu reglime 5 gün var 28 günde bir oluyorum çoğunlukla
Artımed çok yalancı pozitif veriyor şuan inanmıyorum zaten en ufak bir heyecan olmadı bekliycem pazartesi kan vericem dediğiniz gibi en kesin o bu sefer evde gebelik testleriyle uğraşmak istemiyorum inşallah siz de hamilesinizdir benim pazar gününden beri süt gibi yoğun bir akıntım var farklı olarak başka da birşey yok birde dilimde aft çıktı durduk yere belirtimidir bilemedim çok da umutlanmak istemiyorum çok yoruldumYani on bir günde çıkanlar var bende yarın on bir gün oluyor tam kan vereceğim ama gebelik için değil sırf tiroid için ama beta da isteyeceğim test ile uğraşmak istemediğim için genelde de doğru sonuç veriyormuş yapay zeka da öyle diyor siz de iki gün daha bekleyin 14 günde kesin sonuç diyorlar bir daha normal test yapın isterseniz inşallah vardır ikimizin dee
Anladım bende hiçbiri yok ama aft olayı bende her ay oldu ya ağzımda çıkardı bağışıklığımın etkilendiğini düşündüm ama tabi sonuç olarak neyden kaynaklı tam bilmiyorum bu ayda da hiçbir belirtim yok bende artık saldım bakalımArtımed çok yalancı pozitif veriyor şuan inanmıyorum zaten en ufak bir heyecan olmadı bekliycem pazartesi kan vericem dediğiniz gibi en kesin o bu sefer evde gebelik testleriyle uğraşmak istemiyorum inşallah siz de hamilesinizdir benim pazar gününden beri süt gibi yoğun bir akıntım var farklı olarak başka da birşey yok birde dilimde aft çıktı durduk yere belirtimidir bilemedim çok da umutlanmak istemiyorum çok yoruldum
Aslında benim de hiç belirtim olmuyor pskolojik olarak belirti arıyordum işte sonu hep hüsran benim yine maşallah diyeyim de öyle uçuk aft filan hiç olmaz ben de bünyem kuvvetlidir korona bile olmadım :) belki üşüttüm diycem de bilmiyorum ki soğuk suyla yıkanıyorum olabilir tabi ki gögüs hassaiyetim normal var ama öyle değişik abartı değil ben pek sanmıyorum olduğunu artımed çok yalancı pozitif çıkarıyor çünkü kan vericem bir daha test yapmam artık inat ettim varsa bile yapmıycam hatıra saklarım diyordum da varsa bu resmini attığımı saklarım napiyim hevesim öyle kaçtı ki artıkAnladım bende hiçbiri yok ama aft olayı bende her ay oldu ya ağzımda çıkardı bağışıklığımın etkilendiğini düşündüm ama tabi sonuç olarak neyden kaynaklı tam bilmiyorum bu ayda da hiçbir belirtim yok bende artık saldım bakalım
Benim şuan bi bel ağrım var adete daha var bugün çatlama onuncu gün öyle kasık ağrı falan yok ama şuan bi bel ağrım var başladı göğüste falan benim de bir şey yok ama maşallah bağışıklık iyiyse ama bebiş olursa inşallah ondan olsun düşüklük annesi inşallahAslında benim de hiç belirtim olmuyor pskolojik olarak belirti arıyordum işte sonu hep hüsran benim yine maşallah diyeyim de öyle uçuk aft filan hiç olmaz ben de bünyem kuvvetlidir korona bile olmadım :) belki üşüttüm diycem de bilmiyorum ki soğuk suyla yıkanıyorum olabilir tabi ki gögüs hassaiyetim normal var ama öyle değişik abartı değil ben pek sanmıyorum olduğunu artımed çok yalancı pozitif çıkarıyor çünkü kan vericem bir daha test yapmam artık inat ettim varsa bile yapmıycam hatıra saklarım diyordum da varsa bu resmini attığımı saklarım napiyim hevesim öyle kaçtı ki artık
Bence yalancı degıl olmasa hıc cıkmazdıGeçen aylardan kalma bir erken gebelik testi buldum çekmecem de yaptım biraz önce fakat Artimed olduğu için bunu ciddiye almıyorum reglime 5 gün var
Ne bileyim hiç umut kalmadı artık Mayıstan beri burdayım :) olursa Rabbimin mucizesi olur inşallah şu konudan hepimiz hamile çıkarız :)Benim şuan bi bel ağrım var adete daha var bugün çatlama onuncu gün öyle kasık ağrı falan yok ama şuan bi bel ağrım var başladı göğüste falan benim de bir şey yok ama maşallah bağışıklık iyiyse ama bebiş olursa inşallah ondan olsun düşüklük annesi inşallah
Geçen ay da yalancı pozitif vermişti hem de Predıctor Early baya pozitif vermişti ama ertesi gün regli oldum bu birde Artımed yani hiç inanamadım hayırlısı artık öyle bir bıkkınlık var ki üstüm de anlatamam gögüs hassaiyeti regli öncesi gibi belim ağrıyor işte oda regli belirtisi birtek akıntım değişik ve gecenin körün de sıkışıyorum lavaboya gidiyorum bir haftadır sürekli lavabodayım ama onunda üşütme olduğunu düşünüyorum çünkü dilim de aft gibi bişeyler çıktı sabahları burnum tıkalı uyanıyorum artık varsa bebek inşallah vardır Rabbimin mucizesi olurBence yalancı degıl olmasa hıc cıkmazdı
Naptın canım merak ettım testın nolduGeçen ay da yalancı pozitif vermişti hem de Predıctor Early baya pozitif vermişti ama ertesi gün regli oldum bu birde Artımed yani hiç inanamadım hayırlısı artık öyle bir bıkkınlık var ki üstüm de anlatamam gögüs hassaiyeti regli öncesi gibi belim ağrıyor işte oda regli belirtisi birtek akıntım değişik ve gecenin körün de sıkışıyorum lavaboya gidiyorum bir haftadır sürekli lavabodayım ama onunda üşütme olduğunu düşünüyorum çünkü dilim de aft gibi bişeyler çıktı sabahları burnum tıkalı uyanıyorum artık varsa bebek inşallah vardır Rabbimin mucizesi olur
Regli günüm bugün ama olmadım sabah kan verdim hayırlısı olsun inşallahNaptın canım merak ettım testın noldu
Noldu sonucun pekı bıdaha test yapmAdınlıRegli günüm bugün ama olmadım sabah kan verdim hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?