9-10-11-12-13-14-15-16 Mayıs yumurtlama dönemi olanlar🤰🏻

kız zaten bu karmaşıklık mahvediyo bizi ya. vallahi sürekli aman hamile olabilirim diye tetikte olmak vs çok yorucu yani. neyse bugünler de geçer diyelim ❤
her ay ümitle başlayıp hüsranla sonlandıktan sonra tekrar ümitlenmek gibi bir rutin duygu karmaşasındayız hayırlısı ile atlatırız inşAllah

İsterseniz bir acile uğrayıp durumu anlatin hem beta HCG bakarlar emin olursunuz hem de sancinizi rahatlatırlar. Testlere artık var demeye çekinir olduk yalancı pozitifler yüzünden .umarım bebişiniz sizledir

Bool bol dua ettim once rabbim tabiki namazımı aksatmadan yediklerime dikkat ettim tabi fertinol kullandım doktor tavsiyesiyle ondan sonra bu ay pek düşünmeden gebe kalmak için ilişkiye girmemeye çalıştım kafandan bunları atman lazım sadece kendim ve burda konuştum gebelik hakkinda etrafındakilere hiç yansıtmadım onlar çok etkiliyor insanı kimseyi takmadan yanlizca ben ve eşim çok şükür dualarım kabul oldu inşallah sağlıkla ilerler bir düşüğüm oldu önceden çünkü rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah

Tabı oyle bende cok dua ediyorum allahım herkesın duasını kabul etsın bende bu au değişik olarak combınol kullanıyotun aynı senın takvıyenlr benziyo o Yuzden sordum onun etkısı olmusmudur dıye bu arada bel agrımdan baska bırseyın yok rehlme 10 gun var

Ay hiç bilmiyorum gebelik olmaya var ama herkeste aynı duzeyle başlamıyor malum ,ağrınız nasıl oldu doktor ne dedi
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 10 gun var regle 2 gın oncede yazmıstım akıntı ıcınde kırmozı cok kucım noktalar gördüm dıye bugün yanı bıra once akıntıda sümük gıbı küçücük kahvelıl vardı sok oldum ılk kez basıma geliyor yumurtlama galıba ya 22 yada 28 temmuzdu acaba ne olabilir yapay zeka yerlsme olabilir dıyor

Hic bilemiyorum bir takip edin seyrine göre daha iyi yorum yapabiliriz bence .eğer yerleşme ise bu şekilde devam eder bir iki gün.bizi de güncelleyin

Yerleşme biraz daha lekelenme şekilde oluyor diye düşünüyorum yerleşme için Regle 10 gün kala erken diye düşünüyorum isterseniz takip edin yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor
Yunurtlamadan da ya 9 gun gectı galıba pcos oldugu içinde ınsan bılemıuor ama akıntıma gore boyle hesaplatım beb ama ılk drfa basıma bu gelıyır yumurtlama zamanımda hıcbırzaman sumuksu kahve akıntım olmadı o yüzden şaşırdım

Yerleşme biraz daha lekelenme şekilde oluyor diye düşünüyorum yerleşme için Regle 10 gün kala erken diye düşünüyorum isterseniz takip edin yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor
Testleri yaptıgım zaman buna atmıstım yapay zekada boyle seyler soyluyo bakalım nolcak

Eklentiler

• 1000669476.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000669477.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 12
Benim geçen ay oldu pek önemsemedim regl oldum sonradan pcosun regl olabilir misin tam emin misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…