- 10 Mart 2025
- 515
- 148
- 18
- 26
Doktorada gorundum hıcbıse demıyor malesef bıktım artık bu surecten galıba ıctıgım takvıyede yapıyor senın ıgnen sonucun bellı oldumuİşte onu sen anlicaksin canım adet döngünün ortasındaysa Yumurtlama döneminde yani. O zamanlar normal kabul ediliyor ama başka zamanlarda gelen bir lekelenmeyse o Zaman Doktora görün
Yok canım daha var ama iğnelerin etkisinden dolayı göğüslerim acıyor sızlıyor dokunamiyorum. Sen doktoru değiştir bence beğeniyorsan bişey diyememdeDoktorada gorundum hıcbıse demıyor malesef bıktım artık bu surecten galıba ıctıgım takvıyede yapıyor senın ıgnen sonucun bellı oldumu
Malesef gıttıgım duzenlı bır doktor yok canım yasadıgımız yerde devlete gıttım bu seferde gıttıgım doktor farklıydı ıyıdı ama her gıttıgınde baska doktor sıkıldım randevuda bulunmuyor zatenYok canım daha var ama iğnelerin etkisinden dolayı göğüslerim acıyor sızlıyor dokunamiyorum. Sen doktoru değiştir bence beğeniyorsan bişey diyememde
Devlette de aynı Doktora gidebilirsin aslında. Ben bir yıl boyunca devlette aynı Doktora gidiyordum bir kez farklıysa gittim. En sonrada özele geçtim.. devlet bişey yapmıyor zaten bir yıl geçtikten sonra yaparsa yapıyorMalesef gıttıgım duzenlı bır doktor yok canım yasadıgımız yerde devlete gıttım bu seferde gıttıgım doktor farklıydı ıyıdı ama her gıttıgınde baska doktor sıkıldım randevuda bulunmuyor zaten
Burda her doktora randveu bulunmuyor makesef kayserıde olsam ıstedıgıme gıderım ama bura oyle degıl gıttgım dokroda bır yılmdoldu dedım o ıgnelerı soyledım bız bu hastahanede onları yapamaıyoruz dedı basından attı benı bılmem ne yogun bakım yokmus vs vsDevlette de aynı Doktora gidebilirsin aslında. Ben bir yıl boyunca devlette aynı Doktora gidiyordum bir kez farklıysa gittim. En sonrada özele geçtim.. devlet bişey yapmıyor zaten bir yıl geçtikten sonra yaparsa yapıyor
Zaten canım devlet yine iğneyi yapmazdı benim farklı gittiğim doktor devletteki bana rahim filmi olmadan seninle ilerleyemeem iğne falan veremem demişti ve ben anlamamıştım ne iğnesi diyodum şuan daha iyi anlıyorum bu şuan içinde bulunduğum tedaviyi kastediyomus.Burda her doktora randveu bulunmuyor makesef kayserıde olsam ıstedıgıme gıderım ama bura oyle degıl gıttgım dokroda bır yılmdoldu dedım o ıgnelerı soyledım bız bu hastahanede onları yapamaıyoruz dedı basından attı benı bılmem ne yogun bakım yokmus vs vs
Ben kucuk bır ılcede yanı memleketımde gıttıgım doktor sana yaparım dedıgı ıcın burda gıttım dedı ben sana tedavı yaparım ama sen burfa yasamıyosun senı takıpnetmem lazım dedı o yuzden gıttıgın yerde soyle dedı gıttıgım yer dırek yapamayız bız dedı oyle seyler attı basınsanZaten canım devlet yine iğneyi yapmazdı benim farklı gittiğim doktor devletteki bana rahim filmi olmadan seninle ilerleyemeem iğne falan veremem demişti ve ben anlamamıştım ne iğnesi diyodum şuan daha iyi anlıyorum bu şuan içinde bulunduğum tedaviyi kastediyomus.
Bu arada testım dun sabah pıke yakınken aksam yaptım ve bugun sabah yaptım sıp sılık oldu yumurta olgunlasmadanmıncatlıyor anlamıyorum lekede devamZaten canım devlet yine iğneyi yapmazdı benim farklı gittiğim doktor devletteki bana rahim filmi olmadan seninle ilerleyemeem iğne falan veremem demişti ve ben anlamamıştım ne iğnesi diyodum şuan daha iyi anlıyorum bu şuan içinde bulunduğum tedaviyi kastediyomus.
Dün degerlendirdin değil mi? Gerekirse bugünü de degerlendir.. şuan attığın fotoda ikiside köyü dün pik olmuş gibi duruyor. Belkide dün pikti. Sen anlamadin bizim burdan gormemizle senin canlı görmen as taşında fark olabilir.Bu arada testım dun sabah pıke yakınken aksam yaptım ve bugun sabah yaptım sıp sılık oldu yumurta olgunlasmadanmıncatlıyor anlamıyorum lekede devam
Peki bulunduğun yerde özel doktor yok mu.. özel ile devam etsen ya da yakın bir ile git gel yaparak halletsenBen kucuk bır ılcede yanı memleketımde gıttıgım doktor sana yaparım dedıgı ıcın burda gıttım dedı ben sana tedavı yaparım ama sen burfa yasamıyosun senı takıpnetmem lazım dedı o yuzden gıttıgın yerde soyle dedı gıttıgım yer dırek yapamayız bız dedı oyle seyler attı basınsan
Yok ıkısıde cok sılık burda koyü cıkmıs belkıde piktı zaten 3 gundur ust uste degerlendırdık adamda hal kalmafı artık bu arada ozel var ama ıyı degıl ıle gıtmek dusjnuyorum esım öğretmen bos gunude yok oda cok zor napcaz bılmıyorjmDün degerlendirdin değil mi? Gerekirse bugünü de degerlendir.. şuan attığın fotoda ikiside köyü dün pik olmuş gibi duruyor. Belkide dün pikti. Sen anlamadin bizim burdan gormemizle senin canlı görmen as taşında fark olabilir.
Peki bulunduğun yerde özel doktor yok mu.. özel ile devam etsen ya da yakın bir ile git gel yaparak halletsen
O zaman artık günaşırıya dön yorulmaya gerek yok... Hafta sonuda ozellerde yer bulursun ya da eşinin erken çıktığı bir zaman ya da sen tek git canım ben bir kaç kez tek gittim. Zaten reglken gitmen gerek 3.gunu falanYok ıkısıde cok sılık burda koyü cıkmıs belkıde piktı zaten 3 gundur ust uste degerlendırdık adamda hal kalmafı artık bu arada ozel var ama ıyı degıl ıle gıtmek dusjnuyorum esım öğretmen bos gunude yok oda cok zor napcaz bılmıyorjm
En yakın ıl 3 4 saat tek gıtmekde sıkıntı bakalım haftaua bır sehır hastahanesı randevu aldık gıdıcez butun tahlıllerım yazın memlektte yaptırmsıtım hormon amh falan bakıldı esım testı martta yaptrımsıtı onda sorun yoktu soyleyecem hepsını umarım sehır hastahanesı bırseyler yaparO zaman artık günaşırıya dön yorulmaya gerek yok... Hafta sonuda ozellerde yer bulursun ya da eşinin erken çıktığı bir zaman ya da sen tek git canım ben bir kaç kez tek gittim. Zaten reglken gitmen gerek 3.gunu falan
Bak şehir hastaneleri daha iyi ilgileniyor diye duymuştum bencede öyle yap. Rahim filmini de en sona bırakıyorEn yakın ıl 3 4 saat tek gıtmekde sıkıntı bakalım haftaua bır sehır hastahanesı randevu aldık gıdıcez butun tahlıllerım yazın memlektte yaptırmsıtım hormon amh falan bakıldı esım testı martta yaptrımsıtı onda sorun yoktu soyleyecem hepsını umarım sehır hastahanesı bırseyler yapar
İgne bs yapıyolaröı acabaBak şehir hastaneleri daha iyi ilgileniyor diye duymuştum bencede öyle yap. Rahim filmini de en sona bırakıyor
Şehir hastanesi yapmıyor diye biliyorum. Tüm testlerin temiz çıkınca ve rahim filminde temiz çıkarsa asılama yapalım isterseniz diyolarmisİgne bs yapıyolaröı acaba
Hap ıle yumurta buyutme vs onları pekı cunku benım yasadıgım yerde onu dahı yapmıyolarŞehir hastanesi yapmıyor diye biliyorum. Tüm testlerin temiz çıkınca ve rahim filminde temiz çıkarsa asılama yapalım isterseniz diyolarmis
Yok canım işte onlar direkt aşılama diyor .. kadın doğum hastaneleri var ya da devletin başka hastanelerinde var. Onlarda rahim filmi görmeden yapmıyor. Benim en son gittiğim devletteki bana iğne için falan için rahim filmi cektir gel demistiHap ıle yumurta buyutme vs onları pekı cunku benım yasadıgım yerde onu dahı yapmıyolar
Merhaba canımKızlar Selam ben bu ay ne ovulasyon testi yaptım ne de takviye folik asit kullandım reglim gecikti 2 gün hiç bir belirti yok göğüsler 3 beden büyüdü regli belirtisi de olabilir ama bir tek değişiklik var oda regliden önce olan akıntı bu ay hiç olmadı ne beyaz ne sarı peceteyle silince saydam jelimsi bir akıntı var gibi dünden beri he birde hiç sivilcem çıkmadı ama oda haftasonu denizde olduğum için olabilir test almadım doktora da gitmiycem bekliycem reglimin gelmesini çünkü bu ay geçen ay gibi ilişkiye de pek girmedik bu hamile kalamama psikolojik olarak beni çok etkiledi 1 haftadır konuşmuyoruz eşimle sürekli kavga gürültü saldım artık Rabb'im verirse verir birde ağza metalik tat geliyor diyorlardı ya ben tat olarak değilde burnuma sürekli kan kokusu geliyor yani başkada bişey yok hayırlısı
Merhaba canım
Keşke bir test yapsaydın yinede.. zaten gecikmen varmış.. tabi böyle diyorum ama testlerin de Allah belasını versinbende yalancı pozitif verdi yine ve regl
Valla 2 aydır hep yalancı pozitif benim de artık yıldım zaten hiç umudum da yok bir kaç gündür annem de kalıyorum annem de memlekette burda kafamı dinliyorum eşimle barışmaktan başka birşey düşünmüyorum bir mucize olsa hamile olsam o kadar mutlu olurum ki anlatamam şuan bir mucizeye çok ihtiyacım varMerhaba canım
Keşke bir test yapsaydın yinede.. zaten gecikmen varmış.. tabi böyle diyorum ama testlerin de Allah belasını versinbende yalancı pozitif verdi yine ve regl oldum dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?