Napiyosun canım ne var ne yok sende durumlar nasılArtimed e güven olmuyor diyor herkes .. başka test yaptın mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napiyosun canım ne var ne yok sende durumlar nasılArtimed e güven olmuyor diyor herkes .. başka test yaptın mi
Aynı canım tık yok. Akışına bıraktım yoksa canım sıkılıyor ağlayacak gibi oluyorum umudumu kaybetmek istemiyorumNapiyosun canım ne var ne yok sende durumlar nasıl
Hamile değilim malesef reglim 2 gün gecikti ne sancı ne belirti var stresten yüksek ihtimalle Rabb'im size hamile olmayı nasip eder inşallah ben bırakıyorum artıkNoldu sonucun pekı bıdaha test yapmAdınlı
Kaybetme umudunu olucak inşallah o kadar aynı duyguları paylaşıyoruz kiAynı canım tık yok. Akışına bıraktım yoksa canım sıkılıyor ağlayacak gibi oluyorum umudumu kaybetmek istemiyorum
Dur bakalım belki olmazsın stres yapmamaya çalış çünkü olmazsa zaten hayatında bir şey değişmeyecek olursa da güzelleşicekHamile değilim malesef reglim 2 gün gecikti ne sancı ne belirti var stresten yüksek ihtimalle Rabb'im size hamile olmayı nasip eder inşallah ben bırakıyorum artık
Inşallah bır gun olacak rabbımın bır bıldıgı vardır umudunu kaybetmeHamile değilim malesef reglim 2 gün gecikti ne sancı ne belirti var stresten yüksek ihtimalle Rabb'im size hamile olmayı nasip eder inşallah ben bırakıyorum artık
Öyle canım umutta kalmazsa durumumuz iyice vahim olur o yüzden dusunmemek lazım.. rabbim daha fazla yormadan hayırlısıyla nasip etsin bizlereKaybetme umudunu olucak inşallah o kadar aynı duyguları paylaşıyoruz ki![]()
Valla kızlar allah bekleyen herkese sabır versın ıcınde bızlerede combınol tavsıye ettı pcos ıcın bır kutu bıtırdım ıkıncı kutudan da 2 tablet kaldı yarıyı gectı gecen ay bes gun once adetım basladı 8 9 gun once kahve lekelenme geldı oyle cozuldu sımdı gene 8 gun var kahverengı sulu lekelenme basladı bırsey anlamadm adetım duzene gırecektı guyya onceden gec oluyodum sımdıde ıyce erken olmaya basladım yunurtlama ne zaman oluyor hıcbır fıkrımde yok bıktım artıkÖyle canım umutta kalmazsa durumumuz iyice vahim olur o yüzden dusunmemek lazım.. rabbim daha fazla yormadan hayırlısıyla nasip etsin bizlere![]()
Yapıyor bende faxlasıyla hemde erken adet okuyorumCombinol lekelenme yapıyor mu acaba ?
Yapıyor bende faxlasıyla hemde erken adet okuyorum
Tamam işte düzene girecektir takma onu kafana.. Yumurtlamana göre reglin başlar.. ben ne zaman yumurtlama olursa ondan 16 gün sonra reglim başlar bugün başladı mesela.. üç aydirda 30 günde bir oluyor döngüm. Önceden 32 di.. beslenmeye dikkat ediyorum kilo verdim. O da iyi etkiliyorValla kızlar allah bekleyen herkese sabır versın ıcınde bızlerede combınol tavsıye ettı pcos ıcın bır kutu bıtırdım ıkıncı kutudan da 2 tablet kaldı yarıyı gectı gecen ay bes gun once adetım basladı 8 9 gun once kahve lekelenme geldı oyle cozuldu sımdı gene 8 gun var kahverengı sulu lekelenme basladı bırsey anlamadm adetım duzene gırecektı guyya onceden gec oluyodum sımdıde ıyce erken olmaya basladım yunurtlama ne zaman oluyor hıcbır fıkrımde yok bıktım artık
Ben gunde ıkı tane kullanıyorum 60 kapsulden verdı lekelenme yapuyor evetBu ay kullanmaya başladım bende günde 1 adet daha adetime 15 gün var su an yumurtlama dönemindeyim acaba ondan mı oldu bilmiyorum lekelenmem oluyo
Benımde gecen ay 9 agustosta olmam gerekıyodu 4 unde oldum 30 gunde oluyodum bazen 36 gune cıkıuor gecen ay 25 gunde oldum bu ay 23 günümde sulu kahve lekem var buyuk ıhtımalle gene 25 gune cozulecek gecen hafta doktora gıttım dedım yunurtlama sıvım geldı uc gun once yogun dedı secılmıs yunurta gormedım ama yunurtlamıs olabılırsın yada haftaya yunurtlayacan dedı belkıde yunurtalma donemındeyım bılmıyorum herkes baska bısey dıyor mesela gecen hafta normal devşet hastanesınde hıc arastırmadan gıttım okadar ıyı bır doktordukı yarım saat konustu benle resmen alttan muayne suresı on dakıka surdu ınceledı ıyce hıcbırı bole bakmadı dedı eahat oldugun zaman ılucak bıde hsg cektır dedı bır yılın dolunca ınsallah ıkı aya olmasaa yaptırcam bıde yunurtlama ılla her dongunun ortasında olmaz dedı adete bır hafta kala olur herzaman olur gobısınden bıse dedı sasırıdmTamam işte düzene girecektir takma onu kafana.. Yumurtlamana göre reglin başlar.. ben ne zaman yumurtlama olursa ondan 16 gün sonra reglim başlar bugün başladı mesela.. üç aydirda 30 günde bir oluyor döngüm. Önceden 32 di.. beslenmeye dikkat ediyorum kilo verdim. O da iyi etkiliyor
Değişir yumurtlama günü tabiki. İyi bir doktor olduktan sonra devlet özel farketmez ama işte iyiye denk gelmek lazım... Ben kimyasal yaşadığım için şuan bende gerekli görmüyor doktorum.. gidişata göre bakicak iki aydan gebelik olur senin demişti. Daha ikinciye gitmedim doktora. Sende çok takılma günaşırı ilerle adet olduktan sonra her şekilde olur gebelik. Sonuçta vücudun çalışıyor öyle düşün kendini motive et skma canınıBenımde gecen ay 9 agustosta olmam gerekıyodu 4 unde oldum 30 gunde oluyodum bazen 36 gune cıkıuor gecen ay 25 gunde oldum bu ay 23 günümde sulu kahve lekem var buyuk ıhtımalle gene 25 gune cozulecek gecen hafta doktora gıttım dedım yunurtlama sıvım geldı uc gun once yogun dedı secılmıs yunurta gormedım ama yunurtlamıs olabılırsın yada haftaya yunurtlayacan dedı belkıde yunurtalma donemındeyım bılmıyorum herkes baska bısey dıyor mesela gecen hafta normal devşet hastanesınde hıc arastırmadan gıttım okadar ıyı bır doktordukı yarım saat konustu benle resmen alttan muayne suresı on dakıka surdu ınceledı ıyce hıcbırı bole bakmadı dedı eahat oldugun zaman ılucak bıde hsg cektır dedı bır yılın dolunca ınsallah ıkı aya olmasaa yaptırcam bıde yunurtlama ılla her dongunun ortasında olmaz dedı adete bır hafta kala olur herzaman olur gobısınden bıse dedı sasırıdm
Ne guzel en azından hamıle kaldıgını bılıyosun sen o yonden dusun bende oda yok ınsan uzuluyo valla doktor dedı sen burda yasasan ben sana klomen letu vs bıseyler baslardım dedım hocam benım yasadıgım yer ıgrenc kadın doguma randevu bıle yok napcam bılmıyorum sıkıldjmDeğişir yumurtlama günü tabiki. İyi bir doktor olduktan sonra devlet özel farketmez ama işte iyiye denk gelmek lazım... Ben kimyasal yaşadığım için şuan bende gerekli görmüyor doktorum.. gidişata göre bakicak iki aydan gebelik olur senin demişti. Daha ikinciye gitmedim doktora. Sende çok takılma günaşırı ilerle adet olduktan sonra her şekilde olur gebelik. Sonuçta vücudun çalışıyor öyle düşün kendini motive et skma canını
Valla ben temmuzda başlamıştım ama bu ay gidemedim il dışındayım diye. Şimdide regl oldum ya bakalım kaçıncı gün gidebilirim. Bence nasip ne kadar zorlasakta olması gerektiği zamanda olacakNe guzel en azından hamıle kaldıgını bılıyosun sen o yonden dusun bende oda yok ınsan uzuluyo valla doktor dedı sen burda yasasan ben sana klomen letu vs bıseyler baslardım dedım hocam benım yasadıgım yer ıgrenc kadın doguma randevu bıle yok napcam bılmıyorum sıkıldjm
Valla kızlar allah bekleyen herkese sabır versın ıcınde bızlerede combınol tavsıye ettı pcos ıcın bır kutu bıtırdım ıkıncı kutudan da 2 tablet kaldı yarıyı gectı gecen ay bes gun once adetım basladı 8 9 gun once kahve lekelenme geldı oyle cozuldu sımdı gene 8 gun var kahverengı sulu lekelenme basladı bırsey anlamadm adetım duzene gırecektı guyya onceden gec oluyodum sımdıde ıyce erken olmaya basladım yunurtlama ne zaman oluyor hıcbır fıkrımde yok bıktım artık
Dur bakalım belki olmazsın stres yapmamaya çalış çünkü olmazsa zaten hayatında bir şey değişmeyecek olursa da güzelleşicek
Inşallah bır gun olacak rabbımın bır bıldıgı vardır umudunu kaybetmebende bu ay umursama dedıler umursamadım regle sekız gun var gene pembe kahve lekeleer var ama bu ay hıc bel ve kasık agrısı cekmedım ılgınc bır sekıdle sıddetle agrırdı