- 3 Eylül 2012
- 21.870
- 57.621
- 798
Al benden de o kadar.9 aydan beri evime bir kişi geldi... Balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi anormalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremdeki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara, herkes normal hayatına devam ediyor. Ailemi 9 aydan beri görmüyorum hastalık taşırım korkusuyla (şehir dışında uzakta) etrafıma bakıyorum herkes ailesiyle kahvaltılar aksam yemekleri.... siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.
ev ziyaretlerine gıdıp, orda burda gezenlere hıç bir şekilde hakkımı helal etmıyorum gerçekten allahınızdan bulun
Ev ziyaretleri değilde arada izin olduğu günlerde çocukları şehir dışında açık alanlara götürüyoruz onlar bu süreçte çok yıprandı kızım arada ağlıyor arkadaş istiyor9 aydan beri evime bir kişi geldi... Balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi anormalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremdeki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara, herkes normal hayatına devam ediyor. Ailemi 9 aydan beri görmüyorum hastalık taşırım korkusuyla (şehir dışında uzakta) etrafıma bakıyorum herkes ailesiyle kahvaltılar aksam yemekleri.... siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.
ev ziyaretlerine gıdıp, orda burda gezenlere hıç bir şekilde hakkımı helal etmıyorum gerçekten allahınızdan bulun
diğer insanlarla münasebet kısmında emin olmamakla birlikte. aile olarak 9 aydır görmeme kısmı sanırım sizde ilk defa gördüm.9 aydan beri evime bir kişi geldi... Balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi anormalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremdeki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara, herkes normal hayatına devam ediyor. Ailemi 9 aydan beri görmüyorum hastalık taşırım korkusuyla (şehir dışında uzakta) etrafıma bakıyorum herkes ailesiyle kahvaltılar aksam yemekleri.... siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.
İnsanların açık havada yürümesine bir şey demeyelim bari. Doktorlar kendilerini yırttı ilk yasaklarda yaşlıları bu kadar eve kapatmak doğru değil diye. Çıkın yürüyün her gün en az bir saat diyorlar. Hem dolaşım sistemimiz hem temiz hava almamız için gerekli. Çocukların, bebeklerin de her gün çıkması gerekiyor. Sadece bakkala markete gitmekle sağlığınızı koruyamazsınız. Bağışıklığınızın düşmesi daha tehlikeli şu dönemde. Ben annemi her gün çıkarıyorum.Karşı komsum öyle asalak biri ki kızının doğumgününü kutladı geçen hafta en az 20 kişi vardı evinde. Küçük bebeklerini alıp sokaklarda gezen kadınlar var. Parklar çocuk dolu. Millet annesine ablasına kahvaltılara yemeklere gidiyor.
Dün akşam haber aldım çok sevdiğim bir dostum babasını kaybetmiş covid den. Geçen hafta eşini ve annesini de kaybetti. Malesef ki engelli bir evlâdı var ve öyle bir ağladı ki ben de ölürsem çocuk ne olur diye. Dua ediyorum ben öleceksem benden önce evlâdım ölsün perişan olmasın dedi. Bu acılar yaşanırken umursamaz halde sokaklardaki herkesi Allaha havale ediyorum.
Bir de yürüyüş yapanlar var sağlık içinmis sözde. Allahaskina bir iki ay oturalim oturduğumuz yere. Çalışmak zorunda olanlara Allah yardım etsin diyorum. Onlara dualarım sonsuz.
9 aydan beri anneme iki kere gittim, ilki bayramdı ikincisi ise geçtiğimiz hafta.Gerçekten çok sevındım benım gıbı olan bırını görunce. Bende annemi 9 aydan beri hiç görmedim (şehir dısında yaşıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?