9 aylık bebeğim var hamile kaldım

Anne sütü zehirlemez. Emzirmeye devam edin
Daha çok küçük ve emmek onun hakkı.
Tandem emzirme diye araştırın
Kıyamıyorum zaten emzirmeye devam ediyorum. Bugün bezini açıp pişiğini o derece görünce içim acıdı. Ona kötülük yaptığımı düşünmeye başladım

Anne sütü zehirlemez.
Öyle bir şey olsaydı hamilelikte Allah keserdi sütü di mi?
Ne alakası var Allahın kesmesiyle.Sacma sapan konusmayın.Senin bi aklın var dimi.Cocukta normal zamanda süt ictiginde bise olmuosa hamile kalınca oluosa demekki zehirlio.Bu zehirleme illa ölümcül olacak diye bise yok.cocuga zarar verio iste.Halk arasinda zehirlenio denir.

9 aylık bebeğim varken hamile kaldım .emzirdim doğurana kadar.doğurduktan sonra bir dokuz ay daha emzirdim.ne çocuğuma ne karnımdaki bebeğime bir şey oldu.doktor sadece karnımdaki bebeğim üç aylık olana kadar emzirebilirsin dedi.aile hekimi hemen kes dedi.dinlemedin fakat temkinli davrandım.Yalllnııız ne düşük nbe kürtaj ne tansiyon ne şeker hiçbir rahatszlığım yoktu.bu tarz hikayelerri olan insanlarda sanırım daha dikkatli davranmakta fayda var hani sonradan kendi adımıza pişmanlık duymamak için.isterseniz sütünüzü sağın hemen azalmaz inşallh diye düşünüyorum.çocuğunuzu bir dinleyin ne yapıyor??dah sonra yolunuzu çizin.ishal için de doktorların da peşini bırakmayın.tandem emzirme bizim toplumumuzda zor meşakkatli yol ne kınanmadığım ne eleştirilmediğim kaldı.herkese kulağına tıka kalbinin sesini dinle.aksi olursa lütfen üzülmeyin herkes anne sütüyle büyüyecek diye bir kaide yok.başarılar dilerim güzel anne
İki gün emzirmedim ishali ve pişiği geçti. Sonra kıyamadım tekrar emzirdim. Emzirme peşine direk kakasını yaptı. Bezini değiştirdim sonra tekrar yaptı. Peşpeşe yani. Bu yaşadıklarım bu sabah oldu. İkinci bezi açtığımda poposu çok kötüydü. İshal başlaması yetmemiş gibi pişiği de içimi acıttı. Nasıl bir etkidir ki çocuğun poposu anında bu hale gelebiliyor.

Sizlerinde önerileriyle şimdilik sütü sağıp dökücem. Başka bir doktor bulup hemen tahlil yaptırcam. İnşallah sonra tekrar emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederin

bence e sütünle ilgilidir. çünkü emzirmeyince geçiyormuş. bazı hamilelikler de emzirme de sıkıntı olmuyor ama bazısı da çocuğu zehirliyor. bence kesin sütten. zaten büyümüş her şeyi yer. keçi sütü de verebilirsiniz.

Lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım.1 yaşına kadar bütün hayvansal sütler yasaktır.Bebek sindiremez.Faydasından çok zararı dokunur.

Ne alakası var Allahın kesmesiyle.Sacma sapan konusmayın.Senin bi aklın var dimi.Cocukta normal zamanda süt ictiginde bise olmuosa hamile kalınca oluosa demekki zehirlio.Bu zehirleme illa ölümcül olacak diye bise yok.cocuga zarar verio iste.Halk arasinda zehirlenio denir.
Üslubunuza dikkat edin!
Hamile kalınca süt kesilmiyorsa vardır bi hikmeti di mi? Adet olmuyoruz mesela hamile olunca.
Eskiler de emzirirmiş hep.
Zehirlenme bir hurafedir
Gidip araştırın biraz

Sizlerinde önerileriyle şimdilik sütü sağıp dökücem. Başka bir doktor bulup hemen tahlil yaptırcam. İnşallah sonra tekrar emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederin
Size link attım okudunuz mu?
Yanlış yönlendiriyorlar sizi
Bizim kasım annelerinde var şu anda hamileyken emziren, Doğum yaptı hala ikisini de emziriyor arkadaş mesela

Anne sütü zehirlemez.
Kafanızdan tabir uydurmayın.
Yiyip içtiklerine dikkat et.
Senin yediğin bir şey yüzünden olması daha olası.
Özellikle domates, çilek, limon, çikolata. Belki gebelik ile birlikte tüketimini arttırdığın bir gıda varsa onu yemeyi bırak.
Çocuğuna da eğer riskli gebelik değilse emzirmeye devam et.
Çocuk ile ilgili hastalıkları da çocuk doktoruna danış.
Verim alamıyorsan doktorunu değiştir ve yine çocuk doktoruna danış.

İki gün emzirmedim ishali ve pişiği geçti. Sonra kıyamadım tekrar emzirdim. Emzirme peşine direk kakasını yaptı. Bezini değiştirdim sonra tekrar yaptı. Peşpeşe yani. Bu yaşadıklarım bu sabah oldu. İkinci bezi açtığımda poposu çok kötüydü. İshal başlaması yetmemiş gibi pişiği de içimi acıttı. Nasıl bir etkidir ki çocuğun poposu anında bu hale gelebiliyor.
Yok sen burdakilerin dedigine gore dewam et illa emzircm diye cocugu perisan et...
Üslubunuza dikkat edin!
Hamile kalınca süt kesilmiyorsa vardır bi hikmeti di mi? Adet olmuyoruz mesela hamile olunca.
Eskiler de emzirirmiş hep.
Zehirlenme bir hurafedir
Gidip araştırın biraz
Sende konuşmana dikkat edeceksin.Biz Allahsızız sanki Allahın hikmetini bilmiorz.Ayrıca hamileyken 9 ay adet gören insanlarda var sizde bunu araştırın.

Yok sen burdakilerin dedigine gore dewam et illa emzircm diye cocugu perisa

Sende konuşmana dikkat edeceksin.Biz Allahsızız sanki Allahın hikmetini bilmiorz.Ayrıca hamileyken 9 ay adet gören insanlarda var sizde bunu araştırın.
Konuşmanıza dikkat edin tekrar söylüyorum
Kanka mıyız? Senli benli konuşmayın benle
Ayrıca kimsiniz de emir veriyorsunuz dikkat edeceksin filan diye
Konuyu nasıl saptırıyorsunuz be?
Allahsız demeyi geçtim ima bile etmedim
Gerçekten şaka gibisiniz.
Bir bebeğin sütüne sebep olacaksınız.
9 ay adet de görülmez ayrıca

Konuyu nasıl saptırıyorsunuz be?
Allahsız demeyi geçtim ima bile etmedim
Gerçekten şaka gibisiniz.
Bir bebeğin sütüne sebep olacaksınız.
9 ay adet de görülmez ayrıca
Ne alaka sebep olmakla.Sende cocugun sagligina sebep olcaksn illa süt diye diye.Zehirledigi ortada çocuk daha mı kotu olsun.Arkadasim doguma kadar adet oldu olanlarda var.yani kesin bi kural yokk hanfendi.anne sutu zehirlemez diyemezsiniz.2. Hamilelikte sutun icine karisan hormonlardan sute karıştığı icin zarar veriio.Her neyse senin ikinci olursa emzir sen cocuk zarar gorsede.

Ne alaka sebep olmakla.Sende cocugun sagligina sebep olcaksn illa süt diye diye.Zehirledigi ortada çocuk daha mı kotu olsun.Arkadasim doguma kadar adet oldu olanlarda var.yani kesin bi kural yokk hanfendi.anne sutu zehirlemez diyemezsiniz.2. Hamilelikte sutun icine karisan hormonlardan sute karıştığı icin zarar veriio.Her neyse senin ikinci olursa emzir sen cocuk zarar gorsede.
Daha fazla laf anlatmaya uğraşamayacağım değerli zamanıma yazık valla

Keçi de inek de olsa en az 1 yaşına kadar yasak
Hatta bazı otörler her canlının sütü kendi yavrusuna faydalı, süt olarak değil fermente olarak tüketilmeli diyor

bazıları da farklı söylüyor işte.
yani uzmanların hepsi bir görüşte değil. kaldı ki annenin sütü çocuğa dokunuyor olmadı mama verecek. ben mama vermek istemediğini varsayarak yazdım.

bazıları da farklı söylüyor işte.
yani uzmanların hepsi bir görüşte değil. kaldı ki annenin sütü çocuğa dokunuyor olmadı mama verecek. ben mama vermek istemediğini varsayarak yazdım.
İşte biz de diyoruz ki anne sütü bebeğin ihtiyacına göre içeriği düzenlenen bir şey. Hasta olduğunda mesela immunglobulinleri filan artar içeriği değişir. Bir annenin sütü yavrusuna zararlı olmaz ama anlatamıyoruz ki

Back
X