- 2 Şubat 2021
- 111
- 116
- 53
- 29
Yaa şu an çok heyecanlandım11. Gün 997 ile ikizlere gebeydim
Ayy aminnn inşallahhhOo daha çook bekliycezinşallah beklediğimize değsin. Yüzüne bakınca şükredecek evlatlarımız olsun
Sonuc ne canım benimde 5. Gün dondurulmuş embriyo 25 Ekim'de transfer oldum yatıyorumBenimde 9 ekim 5. Gün embriyosu. Test günüm pazartesi ama çok umutsuzum
Malesef negatifSonuc ne canım benimde 5. Gün dondurulmuş embriyo 25 Ekim'de transfer oldum yatıyorum
Massallah inşallah Rabbim bana ve isteyen emek harcayıp acı çeken herkese nasip etsin11. Gün 997 ile ikizlere gebeydim
Kese için gidebildin mi göründü mü? Biraz anlatır mısın?Bnm 14.gün 780 çıktı 29 ekime kese randevusu verildi çok heyecanlıyım değerim 2 katı biraz aştı embriyolog aradı hiç bi skntımız yok hayırlısıyla gelsin inşallah dedi
Evet gittk bugün kesemde göründü yolk kesemde daha bebek görünmez dedi , 11 kasıma hem bebek için hem kalp atışı için randevu verdiKese için gidebildin mi göründü mü? Biraz anlatır mısın?
Çok güzeel, ben 4 -6 Kasım gibi gideceğim o yüzden sormak istedim. Haftası için ne dedi acaba? Sağlıklıca gümbür gümbür kalp atışını da duyun inşallahEvet gittk bugün kesemde göründü yolk kesemde daha bebek görünmez dedi , 11 kasıma hem bebek için hem kalp atışı için randevu verdi
Ayy aminnn inşallahhh 5 haftalıksın dedi , çok yoğun bnm doktorum çok bilgi veremiyo maalesefkiÇok güzeel, ben 4 -6 Kasım gibi gideceğim o yüzden sormak istedim. Haftası için ne dedi acaba? Sağlıklıca gümbür gümbür kalp atışını da duyun inşallah
Çok teşekkür ederim. Ben daha gidemedim ya hep aklımda acaba gitmişken kalbini de dinler miyiz diye düşünüyorum o yüzden haftasını da sormak istedim. Uygulamalar bazen farklı çıkarıyor çünkü.Ayy aminnn inşallahhh 5 haftalıksın dedi , çok yoğun bnm doktorum çok bilgi veremiyo maalesefki
Kalp atışı için bize 11 Kasıma randevu verildi , oda 7.haftya denk geliyo hesaplamama göre acele etmeyin bnce sırayla sağlıcakla olsun hepsi biliyorum biraz zor amaÇok teşekkür ederim. Ben daha gidemedim ya hep aklımda acaba gitmişken kalbini de dinler miyiz diye düşünüyorum o yüzden haftasını da sormak istedim. Uygulamalar bazen farklı çıkarıyor çünkü.
Aynen öyle. Geç olsun güç olmasınKalp atışı için bize 11 Kasıma randevu verildi , oda 7.haftya denk geliyo hesaplamama göre acele etmeyin bnce sırayla sağlıcakla olsun hepsi biliyorum biraz zor ama
Aminn inşallahAynen öyle. Geç olsun güç olmasın
Bakalım gidince benimki ne diyecek. Hayırlısıyla görelim o günleri inşallahAminn inşallahBnm dr m herşeyi tam zamanında olsun diyen garantici davranıyo 7.hafta kalp atışı için en ideal kalp atışını derinden ya da az duymak bizi daha kötü etkiler bizde bebeğimiz inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alıcaz
Gittiniz mi?Bakalım gidince benimki ne diyecek. Hayırlısıyla görelim o günleri inşallah
Perşembe günü gidicez inşallah . Randevu o zamanGittiniz mi?
Çok heyecanlıııPerşembe günü gidicez inşallah . Randevu o zaman
Bi o kadar da tedirgin. İnşallah her şey yolunda giderÇok heyecanlııı
Ayy sormayın bebişimin kalp atışına gtcem ama bnm kalbim 300 atıyoBi o kadar da tedirgin. İnşallah her şey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?