9 Ekim 5.Gün Embriyosu

Arkadaşlar bugün transferden sonraki 9.günüm 5.gün embriyosu idi. Üç gündür lekelenme gördüğümden bugün test verdim, sonucum 19 çıktı.. Dr beklediğimiz değerin altında, iki gün sonra tekrarlayalım dedi pek umutlu konuşmadı ama değeri düşük başlayıp da sağlıkla ilerleyenlerimiz deneyimlerini yazarsa çok sevinirim🙏

Bnm 14.gün 780 çıktı 29 ekime kese randevusu verildi çok heyecanlıyım değerim 2 katı biraz aştı embriyolog aradı hiç bi skntımız yok hayırlısıyla gelsin inşallah dedi 🥰🥰
Kese için gidebildin mi göründü mü? Biraz anlatır mısın?

Evet gittk bugün kesemde göründü yolk kesemde daha bebek görünmez dedi , 11 kasıma hem bebek için hem kalp atışı için randevu verdi
Çok güzeel, ben 4 -6 Kasım gibi gideceğim o yüzden sormak istedim. Haftası için ne dedi acaba? Sağlıklıca gümbür gümbür kalp atışını da duyun inşallah ❤️

Çok güzeel, ben 4 -6 Kasım gibi gideceğim o yüzden sormak istedim. Haftası için ne dedi acaba? Sağlıklıca gümbür gümbür kalp atışını da duyun inşallah ❤️
Ayy aminnn inşallahhh 5 haftalıksın dedi , çok yoğun bnm doktorum çok bilgi veremiyo maalesefki

Ayy aminnn inşallahhh 5 haftalıksın dedi , çok yoğun bnm doktorum çok bilgi veremiyo maalesefki
Çok teşekkür ederim. Ben daha gidemedim ya hep aklımda acaba gitmişken kalbini de dinler miyiz diye düşünüyorum o yüzden haftasını da sormak istedim. Uygulamalar bazen farklı çıkarıyor çünkü.

Çok teşekkür ederim. Ben daha gidemedim ya hep aklımda acaba gitmişken kalbini de dinler miyiz diye düşünüyorum o yüzden haftasını da sormak istedim. Uygulamalar bazen farklı çıkarıyor çünkü.
Kalp atışı için bize 11 Kasıma randevu verildi , oda 7.haftya denk geliyo hesaplamama göre acele etmeyin bnce sırayla sağlıcakla olsun hepsi biliyorum biraz zor ama

Aynen öyle. Geç olsun güç olmasın🌸
Aminn inşallah 🤲🏻 Bnm dr m herşeyi tam zamanında olsun diyen garantici davranıyo 7.hafta kalp atışı için en ideal kalp atışını derinden ya da az duymak bizi daha kötü etkiler bizde bebeğimiz inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alıcaz

Aminn inşallah 🤲🏻 Bnm dr m herşeyi tam zamanında olsun diyen garantici davranıyo 7.hafta kalp atışı için en ideal kalp atışını derinden ya da az duymak bizi daha kötü etkiler bizde bebeğimiz inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alıcaz
Bakalım gidince benimki ne diyecek. Hayırlısıyla görelim o günleri inşallah ❤️

Back
X