Ah ne güzel iki mucize olmus senin icin..Benim için de olur mu kiZaten tüp bebek zor bir süreç. Rakamlara takılıp sıkıntı yaratma kendine..
Büyük oğlum transferin 9.günü 24 küçük oğlum 11.günü 66 gördüm. Herkeste büyük rakamlar görecek diye bir kural yok. Sağlıklı bir gebelik diliyorum..
Insallah su catlatma ignesi olayi cok kafami karistiriyorDüştükten başlayıp, katlayan çok var... İnşallah katlanarak çoğalır
Ah canim ne guzel söyledin insallah o mucize beni de bulurCanim benim bir arkadasim 12 gun 26 beta ile ogrendi önemli olan duzenli artmasi simdi bebegi doğdu 6 aylik bir oglusu var canini sıkma 2 gün sonra tekrarla
InsAllah canim bulacak Allah'ın izniyle sen stres yapma canini sikmaAh canim ne guzel söyledin insallah o mucize beni de bulur
Ah ne güzel iki mucize olmus senin icin..Benim için de olur mu ki
Canim cok uzgunum..doktorunla gorustunmu.Kimyasal gebelik yaşıyorum 28 e dustu hcg
Yok canim görüşmedim aslinda test günüm yarındır o yizden bu sonuçları ona göndermedim...mecbur sahab yeniden yaptırıp göndereceğim...Ilaclari biraktimCanim cok uzgunum..doktorunla gorustunmu.
Keske birakmasaydin canim..yarina kadar..Yok canim görüşmedim aslinda test günüm yarındır o yizden bu sonuçları ona göndermedim...mecbur sahab yeniden yaptırıp göndereceğim...Ilaclari biraktim
Canim zaten degerim cok dusuktu iyice düşmüş burdan dönüş olmazdıKeske birakmasaydin canim..yarina kadar..
Malesef bazen nasipten oteye gidilmiyor..en son tedavimde bende kimyasal yasamistim canim..7. Gun 29.9.gun 46 olmustu..sonrada dusmustu zaten...o 2 gunde..dis gebeliklere varana kadar arastirmsitim..kimyasal daha az mesakkatliydi..hemsiremi arayip soyledigimde..en azindan demisti..hamile kalabiliyosunuz..iyi tarafindan bakmak lazim demisti..bende sunu dusunmustum..belki rabbim beni korudu..saglikli bir cocuk olmiyacakti belki dedim olsaydi..herserde bi hayir her hayirda bir ser vardir derler ya..rabbim insallah..dogal yolla olmasini saglar..bu ay dogal denemeleri artirin olurmu canim..yorulmus olabilirsin..ama kimyasaldan sonra dogal gebe kalanlarda olabiliyor.Canim zaten degerim cok dusuktu iyice düşmüş burdan dönüş olmazdıhayirlisi olsun....Merkezin istedigi test gunu yarin son kez mecburen yaptıracağım...Sonrasi nasip kismet...
Merhaba nasılsınız bebiş var mıyms doktora gittinizmiHerkese merhabalar...
5.tup bebek transferinin 9.gunundeyim kizlar..bugun dayanamayıp test yaptirdim 34 cikti 9.gune gore az gibi...Aslinda sevinirdim ancak;
Transferden 4 gun sonra Gonopeptly ignr oldum icinde bhcg yok o etkilemez diyen oldu hcg var ondan dolayi değer çıkmıştır diyen oldu kafam çok karışık üzgünüm
Bir de idrar testlerim gittikçe koyulasmiyor siliklesiyor...acaba iğnenin etkisinden mi gercekten demeden alamiyorum kendimi...
Bu iğneden kullanan oldu mu başına böyle bir durum gelen oldu mu..dusuk hcg değeriyle baslayipartan oldu mu biraz rahatlamaya ihtiyacım var sohbet edelim mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?