ah canım ah ınş bende o mutlu haberi alanlardan olurumarkdaşım öncelikle bebeklerine yapabileceğin en doğru şey şu anda sakin olmak bi çok arkadaşımız lekelenme tarzında şeyler yaşayıp pozitif sonucu aldılar ama öncelikle yapman gereken şey sakin olmak ve dua etmek lütfen içini ferah tut iyi düşün iyi olsun dediğim gibi bu tarz olayarı yaşayan bi çok arkadaşımız pozitifi gördü umarım senin için hayırlısı olur...
dua etmekten başka çarem yok
testi sabah yapıcam
pt.side kan veririm
benim ilk denememde böyle olmştu pozitf olmştu ama düşmüştü
dua ediyorum hep..
Bence bebeklerını uzme benım7.gun kahveler geldi 12.gun adet oldum ama hamileymişim
kızlar herşey gayet güzel gidiyor diye sevinirken akşam wc de gördüğüm kahverengi leke beni mahvetti,belki bebeklerim tutunuyorlardır yerleşme lekesidr diye kendimi çok da üzmüyorum ama içinzde lekesi olupta pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın nasıl sabah olacak gece nasıl uyurum ben.Allahım yardım et...eğer bu da olmazsa aklımı yitirmekten kokruyorum..zira 3.denemem bu..
inşallah hamilesindir canım dualarım seninle
bende bişey sorabilirmiyim benim tüp bebek değil ama yardımcı olursanız sevinirim ...adetim 5 gün gecikmişti ilk defabugün test yaptım evde 5 dk sonra adetim başladı gibi akıntı geldi koyu kahve peçetede kırmızımsı oldu reng i çok az ama birdaha bişey gelmedi ...hala hamile olabilirmiyim?kafam çok karışık
benim cnm adet gunumde leke geldı adet oldum sandım sadece leke olarak kaldı ve hamileyım inşallah sende oylesındır
ben daha bekarım ama :)anlamam da bu işleri hiç valla :)ben inanıyorum bu defa Rabbimin izniyle hayırlısıyla olacak inş. sadece öyle hissettiğim için yazmak istedim..panik yapma sıkıntı yapma bak bazılarında da öyle olmuş demekki normal.anormal bişey değil..önce buna inan normalmiş bak..sadece dua sadece dua..
ne zaman belli olacak peki ?merak ettim..
evet kesildi ise hamile olablrsiniz kan testi yaptırın bence
duanız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?