ayyy demek bekarsınız va bana yorum yaptınız..Allah mı gönderdi sizi bu taraflara da moral vermek için bana yoksa..çok ama çok teşekkür ederim güzel duaların için
evet artık stres yok bebişlerimi üzmeyeyim artık değil mi
test günüm aslında çarşamba idi ve o günden önce asla test yapmamaycaktım ama bu leke planlarımda yoktu şuan bilmiyorum ne zman test yaparız..ınş bu leke sabaha kesilir
kızlar herşey gayet güzel gidiyor diye sevinirken akşam wc de gördüğüm kahverengi leke beni mahvetti,belki bebeklerim tutunuyorlardır yerleşme lekesidr diye kendimi çok da üzmüyorum ama içinzde lekesi olupta pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın nasıl sabah olacak gece nasıl uyurum ben.Allahım yardım et...eğer bu da olmazsa aklımı yitirmekten kokruyorum..zira 3.denemem bu..
Kızlar sbah uyandım progestron saatim gelmişti,baktım kesilmişti ama progstron alınca pembe gibi akıntı geliyo peçeteyle silince progstron sanki tetikliyor gibi geldi bana napcam bilmiyorum test de yapmadım öyle bekliyorum
Kızlar sbah uyandım progestron saatim gelmişti,baktım kesilmişti ama progstron alınca pembe gibi akıntı geliyo peçeteyle silince progstron sanki tetikliyor gibi geldi bana napcam bilmiyorum test de yapmadım öyle bekliyorum
Canım adet kanamasıyla tutunma lekelenmesi farklı olur...Tutunma lekelenmesi çok az olur ve devamı olmaz...Bende şuan hamileyim ve transferımın 10. günü kahverengi lekem gelmişti...Sonra baktım devamı gelmedi...11. gün kan testi yaptırdım sonuç 135yani pozitifti...Sakın idrar testi yapma çıkmıyor...Boşuna hayal kırıklığı yaşarsın...İnş. hamilesindir canım...Bu arada duamı da ettim senin için
canım senin nasıl 3-4 gün sürdü yani bildiğin adet kanaması gibimiydi peki bunun için dr un iğne ilaç falan verdi mi düşük önleyiciankara_06 sakın stres yapma bende de olmustu 3-4 gun surdu anladımkı tutunma kanamasıymıs, insallah hayırlısı olsun senin icin, icini ferah tut
canim idrar testi yapsana bi belki cikarsağolasın zeynepcim ama öyle tedirginim ki yaa.kahverengi leke olanların çoğunlkla tutuyor ama o leke olarak kalmazda kanama olursa..benim ilki böyle oldu leke kanamaya döndü pozitfti ama değerim düştü 2-3 gün sonra aynı şeyi yaşayacağım yine galiba...neden böyle oluyor..neden normal olmuyor..hiç kanama olmasa değerim yüksek olsa ve ben sağlıcakla hamile kalabilsme..bidaha tüp falanda yaptrmayacağım bıktım usandım neye yarıyor sonu böyle olunca..yıkılıyorum...offf içim daralıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?