AMİN.
kızlar Rabbim bebeklerınızı sıze bagıslasın saglıkla kucagınıza da alırsınız ınsallah.cok sevındım.Darısı inşallah benim gıbı isteyen herkese ve ıcınde bana da olur.AMİN.
Tebrikler tatlım ikimizde aynı gün öğrendik hamileyiz.
benim transferimde dondurulmuş ve 1 nisan doktor bana 12 nisan da test yap dedi senin nasıl yarın oluyor vallahi bu doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.
neise onları boşverelim bebişlerimiz bizimle ,biz hamişiz, onlar analarını seviyor bizlerdeonları çok ama çoook özledik... gelsinler 36 hafta sonra yanımıza dimi...
senin kanaman oldu korktun , benim olmadı ama inan bende belirti yok diyerekten korktum.
şu anda da hiç bir belirti yok gögüslerim bile normal....
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm...
sağol canım hatırlatman iyi oldu.amin canım başına besmeleyide yaz istersen daha iyi olur.....buarada inşallah ikinizde kucağınıza alacağınız günüde görürsünüz son tedavileriniz olur :))
bende hep elimi karnıma koyop ayetel kürsü okudum valla inandım ve kanmam keisldi
Tebrikler tatlım ikimizde aynı gün öğrendik hamileyiz.
benim transferimde dondurulmuş ve 1 nisan doktor bana 12 nisan da test yap dedi senin nasıl yarın oluyor vallahi bu doktorların bir dediği ötekini tutmuyor.
neise onları boşverelim bebişlerimiz bizimle ,biz hamişiz, onlar analarını seviyor bizlerdeonları çok ama çoook özledik... gelsinler 36 hafta sonra yanımıza dimi...
senin kanaman oldu korktun , benim olmadı ama inan bende belirti yok diyerekten korktum.
şu anda da hiç bir belirti yok gögüslerim bile normal....
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm...
kızlarrrrr geldimmmmmmmmmmmmm değerim 2 ye katlanmış
şükürler olsun hiç beklemiyordum ama artmış
bakalım 3.de ınş artar
galiba ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
değerim 42 çıkmş 2 kattan fazla çıkmş Allahım sana ne kadar şükretsem azdır...
cnm hayırlı olsun gerçekten okadar sevindimki allah tamamını erdirsin her gün sonucun ne die yazdıklarını takip ediyodum inşlh değerin daha çok katlar şu anda burada ezan oknuoyor şu ezanların yüzü suyuı hürmetini rabbim meleklerine tez zamnda sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ve tabiki bana ve benimki meleklerine kavuşmayı bekleyen herkese tez zamnda annelik duygusunu yaşatsın AMİN
bakalım 3.de ınş artar
bak ben ne dedim gördün mü işte!!.. içime doğmuştu...çok sevindim valla cnm çok mutlu oldum Rabbim dualarımızı kabul etti..çok şükür!!! Rabbim...ama var ya nasıl bişey hissetim bilion mu ben bile tarif edemiyorum o olacak inancımın duygusunu ama hiç şüphelenmedim bilio musun hep bu defa olacak dedim...yani hep öyle hissettim neyse...Allah hayırlısıyla eline almayı da nasip etsin inş. cnm..ama hamileliğine dikkat et cnm..kendini hiç yorma tamam mı ?sağlıcakla...
nedense ıçımden bır ses konunuzu okumadan hamıle oldugunuzu duşundum ınsallah oyledır.hamılelıgı duşunmeyen arkasıma bıle hamılesın sen dedım kız yok korunuyoruz dedı ve hamıle çıktı.allahım sanada nasıp etsın cnm guclu ol bebışlerın sana tutunmaya calışıyor
evet canım evet hepiniz dua edip destek oldunuz bana Allah razı olsunnnnnbak cnm ben sana ne yazmıştım ılk msjımda oldu ışte
ahhh bitanemmm yaaa
yanımda olsan sana sarılırdım vallahiii
evet çok şükür hamileyimmm
bende anne olabileceğim
anneler gününde bende buruk kalmayacağım artık
canım candan ilgin ve alakan için çok teşekkür ederim
dualarınz sayesinde oldu
bakalım 3.de ınş artar
yaşasın ayyyyyyyyy çok sevindim bak gördünmü oldu işte allahın izni ile boşuboşuna okadar üzdün ALLAH kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
zeynebimmmm canımmm hep destek oldunuz nazımı çektiniz 12 gün Rabbim sizede nasip etsinnn
ama ben hala korkuyorummmmm yarın bidaha kan vericez eğer bu da yükselirse tamam olcak ama kalbim yerinden çıkcak gibi çok korkuyorummmm
zeynebimmmm canımmm hep destek oldunuz nazımı çektiniz 12 gün Rabbim sizede nasip etsinnn
ama ben hala korkuyorummmmm yarın bidaha kan vericez eğer bu da yükselirse tamam olcak ama kalbim yerinden çıkcak gibi çok korkuyorummmm
Teşekkür ederim canım iyi dieklerin için.ankaralı ve rudi çok sevindim allah tamamına erdirsin kucağınızada almayı nasip etsin.
Canım iyi bir tesadüf olmuş bak bende senin hamile olduğunu ve hatta yolu yarıladığını öğrenmiş oldum. Allah sağlıkla kucağınıza bebişinizi aldığınız günleri nasip etsinruducim cnm burda tesadüfen öğrendim hamiş olduğunu inankii çok sevindimmmm tebrikk ederimmmm
daha önce seninle çok konuşmuştuk hatırlarsannn rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
ankara cnm senide çok tebrikk edrim rabbim kucağına almayıı nasip etsinn tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?