ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...
kızlar herşey gayet güzel gidiyor diye sevinirken akşam wc de gördüğüm kahverengi leke beni mahvetti,belki bebeklerim tutunuyorlardır yerleşme lekesidr diye kendimi çok da üzmüyorum ama içinzde lekesi olupta pozitif sonuç alan varsa ne olur yazsın nasıl sabah olacak gece nasıl uyurum ben.Allahım yardım et...eğer bu da olmazsa aklımı yitirmekten kokruyorum..zira 3.denemem bu..
Merhaba Arkadaşlar,
son adet tarihim 09.03.2011 transfer tarihim 29.03.2011.geçen hafta adet olmam gerekiyordu. bugün 13. günüm kanama olmadı acaba gebelik oluşmuş olabilirmi görüşerlerinizi bildirirseniz sevinirim.
kızlar dr u aradım iğneye devam dedi bakalm vurdurcam eşim iğneciyi eve getirtcekmiş
yarınde 2.kan için çağırdılar ınş artar değerim
sen hiç merak canım etme ALLAHIN izni ile yarın değerin 2 ye katlıayacak dualarımız seninle
ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?