9.günüm ve kahverengi leke yine mi olmadı...

canım hadı hayırlısı ınsallah.bak bebıs yenı yenı tutunuyor demekkı.yat dınlen kalkma hıc.ıgnenı vurdur hergun.ınsallah kanaman da bıter ve daha ıyı hıssedersın kendını.Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasıp eder ınsallah.hıcbırseyı kafana takma bebegını dusun

tebrik ederim canım boşuna sıkmışsın canını ne güzel bebeğin seninle ee bizede dua edersin umarım:))

slm canım hayırlı olsun çok sevindim dikkatli ol yat hiç kalkma bol bol su iç benimde 13 gün ilk tahlili yaptırdığım akşam kanamam oldu benimki kırmızıydı gece biraz daha geldi sabah kahverengileşerek kesildi o günden 3 gün sonra tekrar tahlil yaptırdığımda değerim 1722 olmuştu.bol bol dua et sakin ol tamam mı cnm rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar.

canım inşallah 9 aya kadar bebeğini taşırsın.değerin 9. güne fena değil 12. gün yaptırsaydın 50 nin üsttü olurdu bu değere göre.inşallah değerlerin katlanır gider hadi hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım

canlarım hepinizze çok ama çok teşekkür ediyorum mesajlarınızı görünce çok mutlu ldum
akşamdan beri yatıyorum baya bi uyumuşum sonra
sanırım stresdende başım ağrıyor,inanın o kadar istiyorum ki bu bebeği yada bebeklerimi
3.tüp bebek denemem..ama çok korkuyorum yine sıfırlancak değerim diye..ama yapcakda pek bişey yok..beklemek ve görmek ve dua etmek..dualarz sayesinde bu gün çok mutlu oldum ınş değerim artarda dünyanın ennnn mutlu insanı bennnn olurum....Rabbim bu mutluluğu yarım bıraktrıma ne olur Allahım...

Canım benim rabbim sağlıkla hayırlısı ile senin gibi hamile olan tüm kullarına evlatlarını bağışlasın aminnnnnnnn....

Tedavide olan, tedaviye başlayacak olan ,sonuç bekleyen tüm kullarına içindende bize gönüllerimizin muradını tez zamanda nasip eylesin evlatlarımızı bize bağışlasın aminnnnn....

fıstık inşallah son tedavindir bu defa hamiş hamiş gidersindeinşallahhhh arkana bu tedavilere ilaçlara hiç bakmazsın......duanı ettim tatlım inşallah en güzel haberini yazacaksın umudunu hiç kaybetme bol bol dua et fetih suresini oku sende.....

Son düzenleme:
Bak sen de inan inş. Rabbimin izniyle olacak hayırlısıyla bu defa...ben inanıyorum..senin de inancında şüphe olmasın..sadece inlen kendini hiç yorma mümkünse sürekli uzan pek oturmada mümkünse yat uyu pc başında oturma uzan bence sürekli tamam mı belli olana kadar ?

dünden beri merak ettim,unutmadım..rabbimin izniyle hayırlı haberlrini bekliyorum inş...huzurlu ol,stres yok :)
dualarım seninlee...sağlıcakla..

çok sevindim canım, değere hiç takılma mühim olan ikiye katlanması. Ve katlanacak emin ol. güzel haberlerini bekliyorum.sevgilerimle.

ben gece zor uyudum düşünmekten başım çatlıyor şimdi,eşim öyle mutlu ki,hep dua ettim ALLAHIM bu mutluluğumuzu yaarım bırakma diye..yatak odasına beşiğe yer bile düşündü kızdım durdum lütfen hayal kurma diye ama dinlemiyor ki..ben ilk denememde de aynı şeyi yaşadığım için kokruyorum kızlar çok korkuyorum hemde...ama o zaman kanama durmamştı şimdi kanama yerini az az lekelere bıraktı...düşün düşün deliye döndüm...yarın ak kara belli olcak değer arttıysa ki ınş artar rahat bi hamileyim derim ınş...

ben ne kadar fazla düşünme desemde sen yine düşüneceksin ama unutma karnında bebişlerin var stres onlarada yansıyor enazından onların daha sıkı tutunması için biraz relax olmaya çalış biliyorum çok zor ama bunu yapmalısın bak hem kanama kesilmiş lekelenme normal zaten sıkma canını bak göreceksin yarın şöyle kocaman bir başlık açıp bende hamileyim diyeceksinnnnnnnnn

Tutunma kanamsıdır, üzme kendini kanda baktır varsa kesin çıkar, daha fazla stres olmamış olursun.

Merhaba Arkadaşlar,

son adet tarihim 09.03.2011 transfer tarihim 29.03.2011.geçen hafta adet olmam gerekiyordu. bugün 13. günüm kanama olmadı acaba gebelik oluşmuş olabilirmi görüşerlerinizi bildirirseniz sevinirim.

tatlım inşallah gebelik vardır ama gidip kan tesiti yaptırsana varsa çıkar zaten 13 gün olmuş

kızlar dr u aradım iğneye devam dedi bakalm vurdurcam eşim iğneciyi eve getirtcekmiş
yarınde 2.kan için çağırdılar ınş artar değerim

sen hiç merak canım etme ALLAHIN izni ile yarın değerin 2 ye katlıayacak dualarımız seninle

zeynebe katılıyorum bencede öyle olacak.....buarada lütfen bırak eşin tadını çıkarsın sende çıkart olumsuzluklar olduğunda üzülüyoruz zaten olmayan birşeye olacakmış gbide üzülme.....nakadar iyi düşünürsen iyi olur......güzel günler seni bekliyor tadını çıkart tatlım :))

canım benim seni çok iyi anlıyorum, benimde 1 hafta lekelenmelerim sürdü bu dönemde hatta 2 defa kırmızıya döndü ama çok şükür 8 .haftaya girdik, ben inanıyorum bebişin sana tutunuyor bol bol yat dinlen

Son düzenleme:
Gülsüm hastanedeki kırmızı montlu kız senmiydin yoksa eşinin elinde ultrason kagıtları vardıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…